Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sink.for.webjunk

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
76 éve tervezik az Eiffel-iroda jegyezte Nyugati pályaudvar megszüntetését. Akaratukon kívül az idővel csődbe ment francia cég és a MÁV mindig erősebb volt. Vágó József 1936-os terve a Nyugati pályaudvar teljes átalakítására (Grafika: Falanszter.blog.hu)..
sink.for.webjunk 2012.02.12 15:38:02
@Huba szaki: "...át kell metróznia a Keletiből a Nyugatiba, ez +1 óra utazás..."

73-as troli, 20 perc.
Nem mintha kényelmesebb lenne, de az 1 óra akkor is erős költői túlzás :)
  Olyan aranyosak együtt! Tízes skálán egy erős hetes... Ugye mindenkiben van egy kimondatlan rossz érzés, esetleg némi hátsó gondolat, ha ilyeneket hall? Mi lefordítjuk, kimondjuk helyettetek is. A Modoros a ti lelkiismeretetek.   Ezt mondja - Ezt jelenti   A barátom nagyon…..
sink.for.webjunk 2011.12.29 14:45:45
@Thresher: KDNP-s jelölt az önkormányzati választási kampány alatt a nyugdíjasházban...
A Szerencsejáték Rt. rákattant a faszozásra. Nemrég nem rúgták ki Kovács Áront amiatt, hogy Sugárlófaszként konferálta fel a Szerencseszombatban fellépő együttest (bezzeg az adásmenetet össze nem tartó Görög Zitát lapátra tették), most meg egy faszozós legenda nyomába…..
sink.for.webjunk 2011.07.26 17:42:24
@kéne 1 nick: A porszívó nem Erika, Mónika. De amennyire emlékszem, csak valamelyik műegyetemi diáklapban (Himba Pipics? Vicinális Dugóhúzó?...) jelent meg gegként.
Új MÁV blog Európa messze van 2011.05.21 15:00:00
Ugye nemrégiben volt szó az országimázsról és erről jutott eszébe Norbinak is egy története, melyet megosztott velünk. A szereplők: 1. MÁV kaller, 2. amerikai fiatalok, 3. MÁV tarifarendszer. Ez már így garantálja a történetet, ugye?Még annyit tennék hozzá, hogy az Eurotrip…..
sink.for.webjunk 2011.05.21 22:37:57
@vanek ur: Egy kis pontosítás: a Helsinki elővárosi vonalakon felszállhatsz ugyan jegy nélkül - de nem mindegy, hogy hová!
Vannak olyan kocsik, ahol vehetsz jegyet a kalauztól, ezek meg vannak jelölve és ezt az infót be is mondják minden induláskor.
De ha nem ide, hanem egy jelöletlenbe ülsz be jegy nélkül, úgy megbüntetnek, hogy csak úgy füstöl.
Ha egy ilyen jelöletlen kocsiban csak a jegyet vetetik meg veled, azt csak a kalauz jóindulatának köszönheted.
Ami különbözik: ott nem próbálnak saját zsebre sarcolni és ha megbüntetnek, akkor is udvariasan kezelnek, nem úgy, mint egy bűnözőt.
Lehet, hogy egy-két rossz politikusi mondaton múlik majd, hogy a BKV és vele a Fővárosi Önkormányzat elbukik 30 milliárd forintot? Az elmúlt hónapok fejleményei alapján ez könnyen előfordulhat. A versailles-i fellebbviteli bíróságon folyó Alstom-BKV perben a felperes francia cég…..
sink.for.webjunk 2011.05.16 21:55:07
@Grigorij: Az EUs előírások akkor élveznek elsőbbséget, ha szigorúbbak. Jelen esetben nem azok. Elég sok esetben a magyar szabályok a szigorúbbak, és az országon belül azokhoz kell tartania magát mindenkinek. Akkor is, ha külföldről akar ide elsózni valami bóvlit.

Egyébként meg utazzál te olyan szerelvénnyel, aminek az összes fékrendszerét egyetlen közös vezérlő egység felügyeli a többszörös független rendszerek helyett...
Sziasztok!   Nem igazi terror, inkább egy kis színes a pénteki napról. Irodában dolgozom 10 másik emberrel együtt. Több korosztály is képviseltetve van, a 22-től a 40 -ig. Nagypénteken szokásos munkanapot tartottunk, azaz nem volt apelláta, mindenkinek be kellett jönnie, volt,…..
sink.for.webjunk 2011.04.24 22:35:47
@mrasid: "Végülis igazad van. Engem sem szoktak csak úgy elengedni Ramadánkor, azt se tudják, mikor van :-)"

Talán jobban tetszene, ha elengednének, de napnyugtára visszarendelnének hajnalig? :-)
Korábbi közlések szerint március 15-ig maradt volna a képernyőn az MTV híradósa, aki február közepén mondott fel, de ma az esti Híradó végén végleg elköszönt. D. Tóth Kriszta azt mondta, "kérem nézzék el nekem, ha a Híradó végén ma egy kicsit hosszabban köszönök el,…..
sink.for.webjunk 2011.03.12 14:23:25
@asdf: "Nalam bakikiralyno alneven futott"

Nem tudom, mennyit bakizott, mert tizenéve nem nézem a híradót (sem), de a hidegrázós emlékeket ébresztő Liebmann Katikát nehezen múhatta alul :)
Valahogy kifutottam az őszből, na. A világ biztos tele van olyan emberekkel, akik a holnap problémáival foglalkoznak, én többnyire a ma kérdéseire keresem a válaszokat. Így nem eszem, amikor nem vagyok éhes, nem alszom, amikor nem vagyok fáradt, és nem veszek téli ruhát, amíg be nem…..
    Eredetileg arról akartam posztot írni, hogy milyen klassz szökőkutat fotóztam Újpesten a most épülő új főtéren. Elsőre olyan mintha a Szabadság téri interaktív vízjáték kisöccse lenne, de kiderült, hogy nem inter csak aktív: ott tör föl a víz, ahol akar, vagyis…..
sink.for.webjunk 2010.07.15 14:14:18
@newtehen: Szeretnék gratulálni az überudvarias csakazértis nyugodt vérkulturált válaszodhoz. Gondolom, nem mozdult ki egy szál sem a gondosan bebetonozott, elegánsan visszafogott frizurádból, miközben írtad. Pont ahogy az egy ilyen poroszos lelkülethez illik.

Ha nem érted, miért így reagáltam arra, amit írtál, sebaj. Nyugodtan riposztozz, hátha kevésbé szúr a tüske :)
Hartay "hácsé" Csaba (bizony, van saját blogja Viharsarki Kattintós néven) lassan külön cimkét fog kapni közönség- és blogtulajkedvenc posztjainak köszönhetően - a mai ismét a legjobbak között van. Nó komment. A hülyék adója.   Hallottad? Volt ötös a lottón.…..
Kettős Mérce Buzifeszt falatkák 2010.07.06 08:00:00
 Vasárnap újra megnyitotta kapuit több helyszínen is az idei LMBT-fesztivál. A kezdés inkább vegyesnek, mint nyugodtnak nevezhető, immáron bekövetkezett az is, amire talán még én sem voltam felkészülve: a hétközi moziprogramok után vernek buzikat (illetve "buzinak…..
sink.for.webjunk 2010.07.06 12:32:24
@megmondtam?megmondtam: "állandóan csak a demagógia"

Demagógia bizony... amikor a Folsom Street Fair-nek, a bőrös buzik nagy cirkuszának a képeit linkeled be a Pride helyett. Ez ugyanis nem a SF pride. Kicsit hasonló ez , amit műveltél, a YouTube-on terjedő ugandai lelkész módszeréhez:

www.youtube.com/watch?v=euXQbZDwV0w

Akkor most mégegyszer megkérdezném, hol láttál te ilyen extremitásokat a budapesti Pride során?
sink.for.webjunk 2010.07.06 12:40:26
@steverubellreborn: Én tudom, te is tudod, de a megmondóember vagy nem tudja, vagy nem fogja fel, vagy szándékosan hallgatja el. Tök mindegy, jellegzetes "A, igaz, B igaz, nincs reláció" volt a postja: Van SF Pride, vannak az átlag szerint extrémnek nevezhető bőrösök, nemtől és irányultságtól függetlenül, és a két eseménynek nem sok köze van egymáshoz :)
sink.for.webjunk 2010.07.06 12:49:20
@megmondtam?megmondtam: " várjuk meg, amíg lesz ilyen is?"

Egyrészt már van, csak zártkörű klubokban.

Másrészt nem tudom, mi köze egy felvonulásnak az utcai nyilvános szexhez.

A gyülekezéshez való jog nem ment fel a közszenéremsértés alól, ha gyülekezés közben valaki elköveti azt.
Ellenben te és a hozzád hasonlók úgy gondolkoznak, mint az APEH: nem a vétkeseket szűrik ki hatékonyan, sokkal egyszerűbb véletlenszerűen rendszeresen havi kvóta alapján mondvacsinált okokkal bírságolni.

A "nem várom meg, míg kötelező lesz" típusú szöveg pedig szintén demagógia, amit elég jól ismersz és alkalmazol.
Frrisítve:A Homoszexualitás eredete, azaz nem betegség, nem devianciaSokszor felmerül az a kérdés, hogy heteroszexuális ember minek megy ki, ez nem az ő ügye, biztos valami liberális jogvédő geci, aki fontosnak érzi így magát. Nem, sajnos Magyarországon a meleg emberek ügye, nem…..
sink.for.webjunk 2009.09.04 22:55:08
@ted: Te még mindig nem fogod fel: azt mondod, hogy a többség eldönti, szerinte a kisebbség mit gondol, bármiféle konkrét ismeret nélkül. Olvasd már vissza, mit írtál eddig. Nonszensz.

5 piros ember meglát egy zöldet és a pirosak úgy döntenek, hogy a zöld azt gondolja, pirosnak lenni rossz, anélkül, hogy megkérdeznék, ténylegesen mit gondol. Mert ők a többség, ők aztán jobban is tudják. És mivel a zöld szerintük ezt gondolja, jól el is verik, mert megérdemli.

Ha nem érted, nem baj...
sink.for.webjunk 2009.09.04 23:07:49
@Blogger Géza: Nagy tévedésben élsz. A férfiak NEM ösztönösen undorodnak az "ilyesmitől", hanem azért, mert ezt verte beléjük a környezetük.
Attól is forog a gyomrod, amikor a focisták egy gól után nyalják-falják egymást a pályán?
sink.for.webjunk 2009.09.04 23:21:43
@Blogger Géza: De, van ösztönös viselkedés. De a saját fajtatárs támadása akkor, ha nem akar tőled elvenni semmit, nem az.
Sárdobáló Melegpárok a házban 2009.04.22 07:00:00
Kevés jó hír van ma Magyarországon. Nácik vonulgatnak a várban, erről vitáznak a parlamentben, közben lehet,  hogy a rendőrség megtehette volna, hogy nem is hagyja őket holokausztot tagadni,  válság  is van (kormányzati és gazdasági), szóval nehéz mostanában jó…..
sink.for.webjunk 2009.04.22 11:18:25
@Muad\\\'Dib:
Épp te magad írod le: Azok a libák nem azért smárolgatnak, mert vonzza őket a másik szexuálisan, hanem mert a többséget akarják heccelni vele.
Ez tök sima polgárpukkasztás, semmi köze a szexualitáshoz.
sink.for.webjunk 2009.04.22 11:25:51
@Muad\\\'Dib:
Olvastam, de szerintem két különböző, egymástól független jelenséget kapcsolsz össze.
1. Menőző tinilányok.
2. Többszörösen átvert, csalódott nők. Ezek melleseleg az általad leírtak alapján nyilván heteroszexuálisok, mert rendre pasikkal próbálkoztak, csak éppen zsinórban belenyúltak a parázsba, mert valamiért nem tudják jól kiválasztani a párjukat. Ezek sem azért állnak össze egy másik nővel, mert vonzónak találják szexuálisan, hanem mert már félnek a férfiaktól, VALAMILYEN társra meg mégiscsak vágynak.
sink.for.webjunk 2009.04.22 11:35:49
@Muad\\\'Dib:
Ezek szerint ha az ilyen csalódott nő kolostorba vonul és mesterkélt rituálékkal körítve éli a többség számára nyilván elég különösnek tekintett apácaéletet, az OK, mert már régóta csinálják így (eleinte ugyan az oroszlánokkal etették fel őket is, de az ugye régen volt, a barbár ókorban), de ha összeáll egy másik hasonló cipőben járó sortársával és együtt élik az életüket, ahogy tudják, az már társadalmilag problémás és veszélyes példa? Hmmm...
Azt gondoltam, soha többé nem fogom telepíteni a Google Desktopot. Elég régen leszedtem már. Meguntam, hogy esetenként homoklassú lesz tőle a gép. Fölöslegesen éli föl a laptop erőforrásait, kényelmetlen vele az élet az Asztalon, főként, ha sok egyéb alkalmazást is futtatok…..