Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nandorzsolt

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mára mindenki számára világossá vált: az MSZP kisebbségi kormánya a kudarcok kormánya.  Mindent elrontanak, amihez hozzányúlnak, vagy amibe belekezdenek.  Kudarccá vált minden intézkedés, kudarcba fulladt minden reformnak nevezett ámokfutás, az egészségügytől a…..
Gyurcsány a hibás Barátok közt 2008.08.14 16:30:00
A képett Blendi küldte nekünk, az alábbi megjegyzéssel:Azt hiszem nem szorul túlzott magyarázatra Gyurcsány Ferenc nagy barátjának, Veres Jánosnak a jelölése. Talán össze sem lehet számolni a finoman szólva is érdekes gazdasági ügyleteit. De ne feledjük azt sem: Veres János…..
A képeket Bálint küldte...
nandorzsolt 2008.08.19 09:17:43
nandorzsolt 2008.08.25 21:51:30
Ildi küldte a képeket, az alábbi szöveggel:Szlovákia 2009. január 1-jén bevezeti az Eurót. A sokszor lesajnált kis ország elhúz mellettünk az autópályán, mi meg éppen a zsákutcában keresgéljük a kiutat. Nem az fáj, hogy északi szomszédaink nemsokára a közös európai…..
N. László küldte a képeket Csepelről.   Csepelről küldök pár képet ami itt is jelképezi a Gyucsány kormány áldásos tevékenységét. A kb. 200.000 fős Csepel szigeten található egyetlen kórházban az aktív ágyakat megszüntették, nem gondolva arra,…..
Gyurcsány a hibás Túl a határon 2008.08.21 15:30:00
Lili küldte nekünk az alábbi levelet és a képet.Sziasztok!Nem tudom emlékeztek-e még erre a plakátra? Én eltettem egyet, hogy majd 40 év múlva mutogassam az unokáimnak: "Látjátok! Ilyen világ volt 2004-ben." Gyurcsánynak soha nem fogom megbocsájtani, hogy a legalpáribb…..
nandorzsolt 2008.08.25 21:38:15
Gyurcsány a hibás Iskola volt 2008.08.22 09:00:00
H. Laci írta Szombathelyről.Küldök Nektek pár fotót a (volt) szombathelyi Szentkirályi Iskola épületéről. Hiába volt tüntetés, hiába volt élőlánc az oktatási intézmény fennmaradásáért, az iskolát bezárták. Az eseményről bővebben itt lehet olvasni.Iskola voltA tavaly…..
József küldte a fotókat és a hozzájuk tartozó képaláírásokat.Pár éve még gyermekzsivaj töltötte be a most üres tantermeket a sajátos nevelési igényű gyermekekkel foglalkozó bátonyterenyei iskolában.Már a nyugdíja(so)kra sincs pénz. Ezért kellett bezárni a bátonyterenyei…..
A képet Mátraszőlősről kaptuk.Nagy lehet a baj ha már ott is bezárják az általános iskolát, ahol a körzet MSZP-s országgyűlési képviselője, Juhász Gábor lakik...
Gyurcsány a hibás Na ki a hibás? 2008.07.31 20:11:00
             A kép önmagáért beszél           Lejtmenetben a…..
              A divat mondja meg hogy ki vagy!           Hiányos burkolat?..
V. Zoltán képei Somogyországból:Nem kicsit, nagyon…Vasútreform (így görbüljek meg, ha hazudtam)Pad - tizedannyi pénz városrehabilitációraParlagfű - több parlagfű, kevesebb allergia elleni gyógyszerár-támogatásSzemét - Se EU kompatibilis környezetvédelmi törvény, se…..
Az Országos Pszichiátriai és Neurológia Intézet (OPNI) előtt tartotta vasárnapi tiltakozó akcióját a "Gyurcsány a hibás!" akciócsoport. A fidelitasos fiatalok az épület előtt, transzparensükön hirdették, hogy az egészségügyi intézmény bezárásáért is Gyurcsány…..
János küldte a képeket az előbb szépen felújított, majd később bezárt Kolos Richárd Fővárosi Gyakorló Műszaki Szakközépiskoláról...
nandorzsolt 2008.08.19 09:16:49
Gyurcsány a hibás Félstadion 2008.08.17 15:00:00
Zoltán küldte a képet Zalaegerszegről, az alábbi megjegyzéssel:„Gyurcsány a hibás” – mert sportminiszterként megígérte, mégsem fejezte be a Zalaegerszegi ZTE stadiont...
F. Laci a Svábhegyen járt.A képeket a bezárt Svábhegyi Állami Gyermekgyógyintézetnél csináltam. A matricázással sajnos elkéstem, mert amikor odaértem a bejárat már le volt ragasztva "Gyurcsány a hibás" matricákkal. Sebaj, gondoltam, a képeket azért elkészítem. Az…..