Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baró

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Luxuslakást keresek bérlésre Budapesten, végignéztem több száz hirdetést, ahol a tulajdonos beikszelte, hogy az az ingatlan luxus. Berendezve. Tökéletes lenyomata annak, hogy az elmúlt években ki milyen fotókat, blogokat, katalógusokat látott, filmekből milyen bútordarabot, színt, mintát vagy…..
Kedves Őszinte Ingatlanos! Van egy érdekes kérdésem, kertes házban lakunk, a telek oldalsó határán egyszerű drótkerítés van. A szomszéddal nem is túl jó a viszony és nem is szeretnénk ha átlátna, ezért valamilyen nádszövettel vagy paravánnal szeretnénk az átlátást megakadályozni, de nem tudjuk,…..
Baró 2016.05.21 11:05:22
@Girhes macska: Hát mert december januárban levágják az összeset (szombatonként hajnal öttől ramazuri, minden rokon jóllakik, hazamegy). Áprilistól új malacok.
Irdatlan trágyaszag (szabadon tárolják, ami nyáron fő), rengeteg légy. Már most tele van a házunk döglegyekkel, a kaját nem szabad kint hagyni. A kertet nem tudjuk használni sem májustól októberig gyakorlatilag.
Ja és ez nem vidék.
Már több más szomszéd jött a nyakunkra, hogy mit bűzölgünk itt. Ők meg minden tagadnak, szerintük nem ők a hibásak, a hatóságoknak meg mindig más van a jegyzőkönyvében, mint a valóság.
Baró 2016.05.21 15:41:37
@Girhes macska: Az önkormányzat már sehol sem korlátozhatja, mindenhol lehet tartani :( Birtokvédelmet nem kérhetek, mert azt az előző tulaj kérhetett 1 évig :(
A Facebookon megalakult CSOK károsultak csoportjában olvastam egy vélhetően fideszes kötődésű emberkének a kommentjeit (aztán ez az ember emailben engem is elküldött a picsába), ami miatt billentyűzetet ragadtam. Nem látom értelmét privátban bizonygatni szellemi képességeit. Sokkal inkább tartozik a…..
Baró 2016.05.19 21:31:06
@A megvalósult amerikai ólom..: Hello! Nem volt lehetetlen felvenni. Mi 2007-ben vettünk fel állami kamattámogatott hitelt. Szépen kiszálltunk belőle 7 év alatt. Kínálták a CHF-es kitelt, de mondtuk, hogy abban nem bízunk. Az ügyintéző hölgy meg szépen bólogatott, hogy szerinte is jól döntöttünk.

A CSOk-ról még decemberben gondoltam, hogy ez lesz. Gondolkodtunk is 3. gyerekről, de valahogy nem tetszett az ígérgetés :)
Eljutott hozzám egy Volánbusz-közlemény, melynek lényege, hogy október 1-től a Szentendrére (és azon túl) menő elővárosi járataik zöme nem az Árpád híd elnevezésű metróállomás melletti buszpályaudvarról, hanem Újpest városkaputól indulnak majd, és ide is érkeznek. E…..