Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kletti17

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BKV-ellenőrök  - most azt hiszem máshogy hívják őket, de a köznyelvben maradt ez az elnevezés - munkája szükséges, és el is ismerem fontosságukat, de mostanában mégsem kedvelem őket. Nem, nem büntettek meg, ez a poszt nem emiatt született. Igaz nem is tudnak. Általában autóval közlekedem, de…..
kletti17 2021.10.20 17:22:56
Hát lehet kicsit későn kapcsolódok be, de nekem is van egy elég érdekes sztorim. Tény hogy a bkv ellenőrök nem a szívünk csücskei, de végülis megértem hogy a dolgukat végzik, tisztában vagyok vele, hogy a villamos nem ingyen jár, és csak velem csak most miért nem voltak elnézőek, az nem mentség. Ugyanakkor ahogy engem próbáltak meg lehúzni azt undorítónak tartom.
Történt ugyanis hogy felszálltam az 1es villamosra, lyukasztani akartam de eszembe jutott hogy másik táska van nálam és abba nem raktam át a jegyeket. Ajtó becsukódott villamos elindult. 2 megálló után leszálltam ahol van autómata és vettem 2 jegyet, majd felszálltam a következő villamosra. Lyukasztottam, majd leültem, és jött is az ellenőr. Átadtam a jegyem, majd közölte hogy márpedig ő most meg fog büntetni, mert látta h leszálltam az előző villamosról, és hogy arról hol a jegyem. Hát köpni nyelni nem tudtam, mégis mi közük hozzá, hogy mi volt az előző villamoson, hogyha egyszer ők engem most ellenőriznek és van is jegyem. Erre hívta a kollégákat, hogy itt a hölgy (azaz én) és már 3an álltak körül. Közölték h úgyis lesz kamerafelvétel arról hogy nem lyukasztottam az előző járaton. Én meg teljesen kiakadtam, h ez mégis mit bizonyít, honnan veszik hogy nekem arra nem volt jegyem.
Erre nekem álltak, hogy ne nézzem őket hülyének, tudják hogy miattuk szálltam le. Pedig pont hogy ők néztek engem hülyének, és mondtam hogy márpedig engem ilyen alapon nem fognak megbütetni. Ahhoz sincs semmi közük, ha én úgy utazom, hogy minden egyes megállónál leszállok és új jegyet veszek. Itt állunk egymás előtt, nekem érvényes jegyem van erre a járatra és hagyjuk egymást békén. Hát nem akartak elengedni, végül iszonyat idegesen leszálltam inkább, de akkor sem hagytam magam megbüntetni. Ezek után mondja azt nekem valaki, hogy ők is csak dolgozó emberek... hát nagyot csalódtam, mert ez amit nekem előadtak igenis szemétség volt.