Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vidor82

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Schatz Roberta Nem hinném, hogy bárkinek is magyarázni kéne, hogy az olaszok mennyire kényesek, ha tésztáról van szó. Amikor egy eszement pillanatomban azt mertem válaszolni a boltban arra kérdésre, hogy milyen tésztát akarok venni, hogy „mindegy, a tészta az csak tészta”, azt hittem,…..
vidor82 2016.08.31 22:05:50
@...khm...: apró korrekció: antipasto az, nem antipasta :) fontos a tészta, de ennél azért jóval sokoldalúbbak hálistennek
vagy, ha a súlynövekedésemre gondolok, akkor sajnos :)
Már ma is láthattok egy mérkőzést a párizsi bemutatótornáról 17.45-től Gáborral. A bemutatótorna amúgy egy csapatverseny. A résztvevő 12 játékost két hatos csoportba sorsolják (Guinot és Mary Cohr), mindkét csapatnak lesz egy kapitánya. A játékosok csupán egy-egy…..
Így jár, aki ilyen sok tornát nyer. Statisztikailag nagyobb a valószínűsége, hogy belefut néhány bizarr díjátadóba. Egyszer egy 13 GS-győztes zokog a vállán, máskor meg Nole röhögteti a közönséget azzal, hogy kifigurázza őt. Amúgy meg ilyen egy igazi olaszos díjátadó,…..
Először is, a cím Gábor ötlete volt. Az öccsétől tanulta a szakkifejezést. Az ötlet meg Petráé, de hát bocsássátok meg, forró a nyár Melbourne-ben, és sokat éjszakázunk.Azt meg tudtuk, hogy Melzer nagy kópé. Megvolt neki Myskina, Vaidisova, most meg Cibulkovával kavar,…..
Ha esetleg megint egy ma hajnali Kuzi-Alona-féle meccsbe (2 szett, 104 ki nem kényszerített hiba!) szaladnánk bele a párizsi szerkesztők jóvoltából, akkor itt egy kis rejtvény. A tetoválások tulajdonosaira vagyunk kíváncsiak. Vannak könnyűek, és nehezek is. A helyes megfejtők…..
vidor82 2009.01.25 00:52:40