Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iMan

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A holnapi is csak egy nap. Amit sosem felejtesz el." Ezzel indul az Apple.com, a szlogen egy holnapi bejelentést hirdet. Az iTunes-szal kapcsolatban készülnek valamire, helyi idő szerint délután négy órakor érdemes frissíteni az oldalt.Ha összerakjuk a darabokat, sejthetjük,…..
Appleblog Megjelent az iTunes 10.1 2010.11.12 20:25:00
Ma tette elérhetővé az Apple a 90 megás csomagot, ami az iTunes-t felkészíti az AirPlayre az Apple TV felé, valamint a 4.2-es iOS-sel történő szinkronizálásra. És persze állítólag számos stabilitási és teljesítménybeli problémát is megold a frissítés. Az AirPrintről ebben…..
iMan 2010.11.12 21:29:28
@RendbenMan: Én úgy szoktam megoldani,hogy behúzom a szifonra azokat a fájlokat,amiket frissíteni akarok. Ha neked úgy van beállítva,hogy csak bepipálni keljen,akkor elvileg automatikusan frissíti.
A Cult of Mac arról számolt be, hogy az Apple bizonytalan ideig beszüntette az iPhone 4-re ún. felhúzás útján felcuppanó tokok forgalmazását a hivatalos kereskedésekben, vagyis az olyan keretek egyáltalán nem kaphatóak a boltban, amik használata során a telefont be kell csúsztatni…..
Egy vicces hirdetéssel reagált a Samsung Steve Jobs azon vádjaira, hogy az antennaprobléma nem csak az Apple-t, hanem az egész piacot érinti. A Samsung Galaxy S hirdetése a brit sajtóban jelent meg ma. Hello!..
iMan 2010.07.26 16:03:38
@teve11: Van pár állításos,amivel vitatkoznék:

"Munkára alkamatlan. kb fél napig bírja töltés nélkül."
Nekem bekapcsolt wifivel és bluetooth-al és wifivel,óránkénti email-ellelőrzéssel másfél napig bírja,persze ehhez megfelelő beállítások szükségesek (pl kevesebb fényerő).

Ha az ember miinden hálózati funkciót kikapcsil a gsm-et kivéve,és csak telefonálásra használja,akkor kibír akár másfél hetet is.

Ha minden funkcíóját egyszerre használom
(zenehallgatás,netezés,játék,ibooks stb) akkor is kibírja estig.

Ezek az én tapasztalataim.

Itt szögezzzük le,hogy számomra az iPhone nem "A telefon",hanem csak egy telefon. Senkivel nem szállok vitába,hogy kinek a telója jobb,ugyan is az izlés függő. Nekem ez megfelel.
iMan 2010.07.28 18:53:28
@Robesz27: Nekem 3GS-em van. Neked is?
Sok szöveg nem kell ehhez a pólóhoz. Ha valaki mindenáron hirdetné szeretné, hogy neki androidos mobilja van, és mit gondol az iphone-osokról, itt a remek lehetőség, hogy ezt nyíltan tegye. Csak ne csodálkozzon, ha megkergetik. :) Maga a póló 27 euróba kerül.Via Gizmodo..
iMan 2010.07.28 18:52:00
Talking Carl alapvetően egy roppant szerethető figura. Mindössze egy dollárért letölthető bármelyik iPhone-ra és mindent szóról-szóra megismétel, amit mondunk neki, bár egy oktávval magasabb hangon, mert Carl cuki. Egészen addig nincs is vele semmi baj, amíg egyedül van, addig…..
Egyik olvasónk hívott azzal a hírrel, hogy a hazai szolgáltatónál kezdenek kifogyni az iPhone-készletekből. Eredetileg egy 3GS modell vásárlásán gondolkozott, a T-Mobile ügyfélszolgálatosa azonban kénytelen volt elkeseríteni őt: állítólag a készülékből egyáltalán nincs…..
Először csak rossz viccnek tűnt, főleg, hogy a Gizmodón jelent meg, márpedig a lap mostanában nincs valami jóban az Apple-lel, de mostanra biztosnak tűnik: az új mobil eldobja a jelet, ha két ponton is megérintjük a keretét. Mivel beszélgetés közben erre igen nagy esély van,…..
Nagyon durva állítások vannak itt pro és kontra a reggeli gizmodós anyagra reagálva, ami, mint tudjuk, azt állítja, hogy az új antennakeret az ujjaink érintésére leválasztja a telefont a mobilhálózatról. A kísérletet egyre többen próbálták ki, egyesek pedig a 3GS-ükkel és…..
iMan 2010.06.24 17:15:00
@sztupi1: Mert "vegyél hozzá bumpert is bazzeg!"
A hacker msft.guy-nak még egy nap sem kellett, máris elkészítette a PwnageTool kiegészítését iOS4 Gold Master törésére iPhone 3GS-en. A végleges előtti operációsrendszer-verziót csak tegnap kezdtek letölteni a fejlesztők. És a hackerek. A dev team ráadásul…..
iMan 2010.06.09 14:31:55
@exon54: Nem. Steve bácsi és csapata ilyenkor keresi a lyukat,amit majd jól betöm a következő frissítéssel.
A Cisco weboldalán bukkant fel a hír, miszerint sikerült a cégnek megállapodni az Apple-lel az iOS név licencelésére vonatkozóan. A Cisco ugyanis már két évtizede használja az IOS elnevezést (nagybetűvel), ugyancsak egy operációs rendszer megjelölésére.Az átnevezésnek az Apple…..
iMan 2010.06.09 13:52:17
@DetoX: Én úgy emlékszem,mintha ő maga monta volna egy interjúban.
Appleblog Bocsánat 2010.06.04 14:44:46
Nem volt szó eddig politikáról az Appleblogon, és ezután sem lesz, de NORMÁLISAK EZEK?..
Bigyóblog Halálos puzzle 2010.06.03 08:34:00
Sok kés kis helyen is elfér, avagy hogyan helyezz el négy kést, hogy az egynem tűnjön. Kétségtelenül jól néz ki, bár arról nem szól a fáma, hogy mennyire használhatóak a kések. Főleg, ha nem sajtkésnek akarjuk használni a lyukasakat. Brutálisan sokba kerül, majdnem ötszáz…..
iMan 2010.06.04 14:13:06
@rgranc: Így megengedheted magadnak azta ...luxust,hogy duplán mosogathatsz...
Ismét vendége volt Steve Jobs a Wall Street Journal D: All Things Digital konferenciának, amit idén már nyolcadszor rendeztek meg. Az Apple vezérét Walt Mossberg és Kara Swisher kérdezgette, a kínosabb kérdéseket általában kerülve.Lássunk néhány érzékeny területet, amit futólag…..
iMan 2010.06.02 13:14:41
@EvilHedgehog:
Ez a biznisz. Jobs bácsi ki akarja iktatni az adobe-ot,és ezért sürgeti a HTML5 bevezetését. Mivel ők az egyik legmeghatározóbb cég a piacon,így a HTML5 fejlesztési idejét ezzel a módszerrel lényegesen lerövidíthetik! 10 év helyett akér 2-3 éven belül áttérhet az egész net erre a technológiára.
A HTML5 lényege: nem kell pluginokat feltelepíteni a számítógépekre,így kényelmesebb használatot tesz lehetővé.
Szeretnék egy ilyet, amióta csak láttam a Vissza a jövőbe című filmet. Még úgy is szeretnék, ha csak egy meghatározott helyen. Az emelvénybe elektromágnesek vannak építve, és valamiféle lézeres rendszerrel tartják pozícióban a gördeszkát. Nils Guadagnin a művész neve, aki…..
 Valami végérvényesen elromolhatott az Apple-nél. Egyszerűen nem tudják már titokban tartani termékeiket a bemutatókig. Ami rosszabb, hogy nem fotók szivárognak ki, hanem maguk a termékek. Először a Gizmodo vásárolt meg egy elvesztett új generációs iPhone-t, majd néhány…..
iMan 2010.05.31 03:17:39
@lifelike: kínai klón kínai tesztprogrammal! :)
Most már szinte menetrendszerű, hogy az első szériákkal mindig valamilyen baj van, persze aki ebből arra következtet, hogy az inteles idők óta megbízhatatlanok a Macek, az téved: most egy negyedév alatt több gépet ad el az Apple, mint a PowerPC-s időkben egy teljes év alatt, a…..
Oké, ez így nem annyira meglepő hír, eddig is volt fehér iPhone, de ezúttal az előlap is színváltós lesz az Apple.pro által kiszivárogtatott képek szerint.De nem is ez a lényeg, hanem hogy ezt a képet hozta össze egy Photoshop-bajnok, amivel az Apple új dizájnja masszívan…..
Oké, most már össze-vissza forgatták a vietnami modellt, aminek a kijelzőjén egyelőre csak egy robbanás látható, és ami továbbra sem nyerte el a tetszésemet. Nem tudom, élőben miként fest majd, azt mindenesetre már nincs okunk kétségbe vonni, hogy a prototípus ilyen, pontosabban…..
iMan 2010.05.20 14:47:35
@Haibane: De az is lehet,hogy ők nem csak pár hete tudnak róla! Egyébként viccnek szántam! :)
Az Egyesült Államokban az Android alapú okostelefonokból most először adtak el többet, mint az iPhone-ból - derül ki  egy kutatásból. Az NPD adatai szerint az okostelefonok piacán 28 százalékos részesedést szereztek az androidos telefonok az eladási adatok alapján, 21…..
iMan 2010.05.10 23:21:37
@Iridium: ...aztán áttért mobilkommunikációra.
nem ugyan az.
iMan 2010.05.10 23:22:58
@Iridium: ...aztán áttért mobilkommunikációra. Nem ugyan az!
iMan 2010.05.12 23:47:26
@Zabalint: Sztem meg pont,hogy azt.
De izlések és pofonok.
Tudjátok, ő az a csaj, aki a Twilight-sorozatban is szerepelt, aminek én bevallom, csak az első részét tudtam megnézni, azt is csak félig, és még így is életem egyik legunalmasabb óráját töltöttem a tévé előtt, ezzel együtt mondjuk ki nyugodtan, hogy Ashley dögös: Sőt,…..
iMan 2010.05.10 23:32:20
@dover: látom megelőztél :D
Na tessék, ezt akartátok, megkaptátok: még csak négymagos se bírt lenni a Core i7-es processzorral szerelt csúcslaptop (az Intelt egyébként agyon kéne csapni az elnevezések miatt), de a forrósodáshoz már van esze. A Cinebenchet futtatva legalábbis többször egymás után sikerült…..
Mandiner blog SAVE THE LMP 2010.04.20 17:41:00
  Nagyon hiányoltuk az idei választási kampányból a jófajta politikai számítógépes játékokat. Szerencsére most már vége a nélkülözésnek. Ügyes fejlesztők –Lendvai Ildikó LMP-s násztáncának farvizén – elkészítették gyermekkorunk népszerű játékának, a…..
iMan 2010.04.24 23:53:15
Nem tudom szándékos-e, vagy nem, de hasonló színvonalú lesz a következő alanyom is. Kedvencem 0:32-nél :D Köszönöm a névtelen beküldőnek ..
A Gizmodo nagyon hosszan és részletesen ír az iPhone legújabb generációjáról, amit csak júniusban mutat be az Apple. A háttérsztori itt is az, hogy elvesztették és egy bárban megtalálták.  Nézzük, mik az újdonságok: Mint ahogy az Engadget is megírta, elülső kamerája is…..
iMan 2010.04.19 21:02:23
@ziza133: Nyilván az azonosítószáma alapján leblokkolták az oprendszert.