Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Babylon777

37 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDEJE PUTYINNAK, HOGY ORBÁNIÁBAN is KIDOBÁLJA a SZEMETET az ABLAKON!!! Hogy a MOKK elnökének és a közjegyzőknek miért kellene a végrehajtók előtt a börtönben lebomlaniuk? ...mert a végrehajtók korrupciós ügye sem lenne a MOKK és a közjegyző-bűnözők közreműködése nélkül. A végrehajtó-sakálok…..
ÍME, a HÁBORGÓ LELKEK FÖLDJÉRE ÉPÍTETT "ELÁTKOZOTT" VÁROS: JUDAPEST!!! ORBÁN VIKTOR = GYŐRI GÁBOR CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK 2022. október 23-i beszéde a MAGYAR NÉPLÉLEKHEZ IGAZÍTVA!!! „…a hazánkba fékevesztett tempóban özönlő cionista zsidók immár nemzetünk első számú élősködőivé és a legaljasabb…..
25 x DRÁGÁBBAN ADJA az ÁRAMOT ORBÁN a NÉP-nek, MINT a NER-nek és az ADÓCSALÓ MULTIKNAK!!!...- MIKÖZBEN 12 ÉVE, ÉVENTE EZERMILLIÁRDOKKAL LOPJA MEG a MAGYAROKAT!!! VÉRLÁZÍTÓ PÖKHENDISÉG és NETTÓ HAZAÁRULÁS a REZSIKRÍZIST GERJESZTŐ FELCSÚTI BÉLPOKLOSTÓL, AKI az UTOLSÓ CSEPP VÉRÜNKET is KISZÍVJA…..
  A FELCSÚTI TOLVAJ HABLATYA és ROHADT NARANCS VILÁGA HELYETT JAKSITY GYÖRGY IGAZSÁGBESZÉDE FELNYIT6JA RÉG LESÜTÖTT SZEMÜNKET EBBEN a LERABOLT TETVES CIGÁNY TELEPPÉ VÁLTOZTATOTT EGYKORI TÜNDÉRORSZÁGBAN!!! Szerrel és tettel ❤ : PáLoS…..
ZSIDÓK KEZÉRE JUTTATTA MÁRIA ORSZÁGÁT!!!ORBÁN AKKOR IS HAZUDIK, HA NEM MOZOG a SZÁJA!!! KÖVETELJÜK a NÉPÍTÉLET AZONNALI VÉGREHAJTÁSÁT!!!   Nem létezik/létezhet érvényben tartva olyan szerződés szolgáltatóval, ami drasztikus áremelést tesz lehetővé, ami veszélyezteti a családok megélhetését,…..
Hogy merészeli megengedni magának Prolispán vezetésével a PedoFidesz�, hogy a nép által beszavazott szolgáink nem vesznek részt és/vagy be sem járnak dolgozni a világ legcsodásabb parlamentjébe!? Amúgy tényleg létezik még olyan oktondi vak-Fideszes, aki elhiszi, hogy a világ legsilányabb valutájává…..
Gyurcsány igazságbeszédétől Orbán kóser falujáig: ÖZÖNLENEK az ukrajnai ZSIDÓK!!!...- a balatonőszödi kormányüdülőbe is!!! Ukrajnai vallásos zsidóknak nyitott menekülttábort Balatonőszödön az EMIH - Magyar Zsidó Szövetség és az Ukrán Zsidó Hitközségek Szövetsége.  ..
A ROTHSCHILD-CSICSKÁNAK SEMMI SEM DRÁGA, HOGY MEGŐRIZHESSE HELYTARTÓI SZEREPÉT: MAGYARMATON!!! A WHO egészségügyi vészhelyzetet hirdethet, akár az államok hozzájárulása nélkül!!! Tömeggyilkosok kora!!! Meddig gyilkolhatják még az embereket? Így tervezték meg a majomhimlő járványt. Ki tudta…..
…most, hogy beköszöntött a nyári napforduló és élesedik a Fenevad (Rothschild és lakájai!!!) 2022. 06. 24 (666!!!) megtévesztőinek akarata a nyáj felett, szólok. OKVETLEN ŐSZINTE VÁLASZT VÁRUNK a VILÁGRASZÓLÓ ún. GIBRALTÁR-PRECEDENSRE!!!...- a PEDO-FIDESZ ÖSSZES KORRUPT ESZEMENTJÉTŐL ÉPPEN ÚGY,…..
BE KELL VALLANUNK és KI KELL JELENTENÜNK, HOGY ORBÁNIÁBAN/MAGYARMATON VALÓJÁBAN RONALD S. LAUDER a ZSIDÓ VILÁGSZÖVETSÉG ELNÖKE a VÉRBÍRÓ Dr. IGNÁCZ GYÖRGY ÍTÉLETÉVEL TARTATJA BÖRTÖNBEN BUDAHÁZYT!!! �..
L QRTÁK (D)ROGÁN "PESTI" KEDVESÉT!?...- PEDIG PÉNZT, PARIPÁT és FEGYVERT is ADOTT a VÉGREHAJTÓ-MAFFIA FEJE!!! NEM MELLESLEG ROGÁN KURVÁJA LAKOLTATTA KI BÍRÓ ICÁT!!! Vajon az ÚJONNAN FELÁLLÓ ORBÁN-KORMÁNY is HAGYJA, hogy ROGÁN ANTAL a VÉGREHAJTÓ MAFFIA FEJE, a hiénák, és a mögöttük álló külföldi…..
...- azaz TOLVAJ ZSIDÓK 1MÁS KÖZT!!! JÁKOBOK, DOBREVEK, FEGYŐRÖK SZABADRABLÁSA MUNKA NÉLKÜL, DE "TÖRVÉNYESEN"!!! Az EX KISZ FASZOK ÖSSZEJÁTSZANAK a BOLSEVIK GYURCSÁNYOKKAL az ORSZÁG KIRABLÁSÁBAN!!! demokráciacsod.hu - Az 1%-os PÁRTOK GNÓMJAI NEM CSAK a PARLAMENTI LEVEGŐT RONTJÁK, DE MÉG PLUSZ…..
SZÁNALMAS ez a KÉNYSZERES, ZSIDÓNYALÓ NÉMBER!!!   A bosszú népe a "zéró tolerancia" terrorral a "jobb- és baloldal" idegenszívű sakáljaival mindig megtalálják a közös hangot a magyar többségi társadalom szétmarcangolására!!! SOHA NEM HITTEM, HOGY LESZ ALANTASABB RÁGCSÁLÓ az ÁTKOZOTT GÖNCZ…..
1 HOLO-BÍRÓ BÖRTÖNBÜNTETÉSRE ÍTÉLTE az ŐSZINTE ARANYASSZONYT: URSULA HAVERBECKET!!! SZÉGYEN és GYALÁZAT, HOGY a NÁCI NÉMETEK MÉG MINDIG MEGFELELÉSI KÉNYSZERBEN SZENVEDNEK a "SOHAKINAMIRTOTTAK" ÁLTAL TERRORIZÁLT MÁR NEVÉBEN SEM LÉTEZŐ ún. "NÉMETORSZÁGBAN"!!! Lavrov szerint Hitler ereiben is…..
HAJRÁ PUTYIN!!! A VÉRBELI OROSZ PATRIÓTA EZZEL a KÜLÖNLEGES HADMŰVELETTEL VALÓJÁBAN a LIBSI-NÁCIKAT LIKVIDÁLJA a MŰÁLLAM TERÜLETÉN!!! A "KOLLEKTÍV-NYUGAT": NÁCIBB a NÁCIKNÁL!!! Háborús propaganda egykor és ma: ugyanaz a hang, ugyanaz a kéz… A nevetségesen ostoba, végtelenül primitív és…..
UKRAINIAN HOAX: BUCSA=KATYN=TEMESVÁR!!!...- azaz az ANTIKRISZTUS NEVE: ZELENSZKIJ!!! A DEVIÁNS RIPACS KOHOLT VÁDAKKAL és HAMIS FILMEKKEL III. VILÁGHÁBORÚRA JÁTSZIK!!! AZ ÁTKOZOTT CIONISTA ZSIDÓ (Volodimir Zelenszkij) MEGINT MAGYARORSZÁG MINISZTERELNÖKÉT PROVOKÁLTA!!! Most egy olyan emberhez…..
NATO-TERMINÁTOROK TELEPÜLHETNEK BUDAPESTRE!!!...- azaz a NARANCSHÉJ KIPÁSOK is ÚJ ISRAHELL-t AKARNAK 2022. 06. 06-ra!? Az ŐRÜLT KORRUPT LÁSZLÓ IMRE a DK fővárosának minősülő Újbuda polgármestere Novák Elődtől tudta meg, hogy a kormányhatározat a budai kerületeket is nevesítve…..
A JELEN ZUCKERBERGJEI VÉGEZTÉK KI ANNO: SOLYMOSI ESZTERT is!!! 140 ÉVE VÉREZTETTÉK KI MAGYARORSZÁGI ÓMIGRÁNS SZEMITÁK SOLYMOSI ESZTERT TISZAESZLÁRON; - AMINT AZT MUNKÁCSY MIHÁLY LÁTNOK "KÉPzelőnk" ÉS "VÉRút" FESTŐ ZSENINK MEG IS ÖRÖKÍTETTE: VÉRVÁD CÍMŰ ÖRÖKLÉTŰ…..
ÚJ ISRAHELLT AKARNAK MAGYARORSZÁGBÓL a BANKÁR-KASZT ÖRDÖGEI (2022. 06. 06-ra!!!) az UKRÁN HÁBORÚ LEPLE ALATT!!! VESZÉLYES!!! ELSZÁNTAN GYALÁZZA és PROVOKÁLJA MAGYARORSZÁGOT a MŰÁLLAM (UKRAJNA!!!) NAGYKÖVETE UTÁN a CIONISTA-ZSIDÓ MINISZTERELNÖK-HELYETTES is!!! Az USA NÁCI ZSIDÓKBÓL ÁLLÓ…..
HOLLYWOODOO 6ÁSÁRA a JÓ ISTEN ÁLTAL TEREMTETT EMBER MÁRA MÁR NEM EGYÉB, MINT 1 MEGHEKKELT, LÉLEKTELEN "ÁLLAT"!!! A parazita kaszt túlnyomó része a Hare-féle teszt szerint echte pszichopata, mindennemű lelkiismeret és együttérzés nélkül, akik bármekkora gazságra képesek, és meg is…..
A BANKÁRKORMÁNY VÉRENGZŐ VÉGREHAJTÓ és KÖVETELŐ HIÉNÁKAT USZÍTOTT az ELADÓSÍTOTT MAGYAR CSALÁDOKRA!!! ORBÁN VIKTOR LEBUKOTT ALAPTÖRVÉNYT KREÁLÓ FARTÚRÓJÁNAK "KÖSZÖNHETJÜK", HOGY a KÖZJEGYZŐ és VÉGREHAJTÓ-MAFFIA BÜNTETLENÜL VÉREZTETHETI KI a MAGYAR ANYÁKAT és CSALÁDJAIKAT, mint ahogyan az ún.…..
ORBÁN VIKTOR a KÖZJEGYZŐ és VÉGREHAJTÓ-MAFFIA FEJE!!! Kun Miklós mesélt a Rákosi korszak vezetőiről, úgy a „magyarokról”, mint az „oroszokról”. Beríja állítólag olyan mocskos szájú volt, hogy szégyen, de jól „leszúrta” Rákosit, hogy zsidókkal rakta körül magát… - és ahogyan artikulált, nem…..
Te jó ember, Te nem vagy alkalmas a covid-19-es oltásra ! Forrás: https://uncutnews.ch/ein-weg-aus-der-impfpflicht-punkt-preradovic-mit-markus-boenig/ Miért nem vagy alkalmas? Mert allergiás vagy. És ha beoltatod magad, akkor elhalálozol. Hogy lehet ezt bizonyítani? Elmész egy allergiára…..
Követeljük a Trócsányi-féle önálló zálogjog törvény hatályon kívül helyezését, amely lehetővé tette, hogy a hírhedt EBRD paktum értelmében 2016-ban, mikor már egyértelmű volt a banki csalás ténye, a bankok engedményezték ezeket sunyi behajtó cégeknek, amiknek a száma megsokszorozódott. Teszik…..
Dr. Reiner Fuellmich, a Deutsche Bank és a Volkswagen elleni korrupciós perekről ismert vezető német ügyvéd, aki jelenleg egy német vizsgálóbizottság tagja bejelentette, hogy a világon kialakult helyzetért felelős személyeket bíróság elé kell állítani a történelem valószínűleg legnagyobb…..