Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barb3k

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus ma este bekapcsolódik az Olasz Kupa küzdelmeibe is, a nyolcaddöntőben a Sampdoria együttese látogat Torinóba. A továbbjutásról egyetlen mérkőzés dönt, a győztes a negyeddöntőben a Sassuolo-Cagliari párharc továbbjutóval találkozik majd. A Juventus keretéből sérülés miatt Federico Chiesa,…..
Az előző szezon kupagyőztese, a Juventus, valamint a bajnoki cím védőjeként az Inter együttese csapnak össze szerda este az Olasz Szuperkupa fináléjában, melynek helyszíne a milánóiak otthona, a San Siro lesz. Massimiliano Allegri keretéből hiányzik majd az AS Roma elleni bajnoki mérkőzésen súlyos…..
A Tuttosport értesülései szerint a Juventus komoly esélyekkel szállhat be a Dusan Vlahović megszerzéséért zajló versenybe, s a szerb támadó esetleges érkezésével véget érhet Álvaro Morata torinói pályafutása is. A Fiorentina támadója tavaly robbant be a köztudatba, mikor 21 góllal zárta a szezont,…..
Barb3k 2021.10.09 12:57:42
@JeetTrader: Megkéne probálni most a Necastle-t lehuzni, Oda még nagy sztár nem fog menni. De a középszerekért meg fizetni fognak.
Rabiot,Kulusevski,Ramsy... akit lehet rájuk sózni.
És akkor talán beleférne Vlahovic meg SMS is.
Nagyott dobnának a csapaton és nincs brutális fizetési igényük.
Jelenleg ilyen szintű játékosokat csak bajnokságon belül tudunk sztem igazolni.