Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SANNA

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel a Tv2 is elkezdte vetíteni a sorozatot, előszedtük a hogyvoltokat, marcilu pedig ott veszi majd fel a fonalat, ahol abbahagyta (a harmadik résznél).Sajtótájékoztatóval kezdődik egy újabb ügyvédes-tárgyalótermes sorozat, de nem kell félni, klisékkel csak másképp fogunk…..
Az utolsó részhez érkeztünk, azaz elméletileg most minden kiderül. Ehhez viszont a flashback szerint 16 évvel ezelőttre kell visszamennünk, ott rejlik majd a probléma gyökere. KicsiAbby és KicsiHenry (casting: epic fail) vidám játékának Dunnék, a nevelőszülők érkezése vet…..
Misséket Jarod most egy kansasi prérin álló madárijesztőhöz irányította, csak GPS-koordinátákat adott meg. A helyszínen egy sárgára festett követ találnak egy címmel. Kansas, madárijesztő, sárga kő... Jarod Óz birodalmába invitálja az üldözőit. Miss természetesen a haját…..
SANNA 2009.12.05 18:13:20
@Kaland-Játék-Kockázat: hogy mikor adja le a kedves Rtl a többi részt, hát ez nagyon jó kérdés, igazából nem fűzök hozzá sok reményt, amit sajnálok, mert egy nagyon jó sorozat volt és még az is. Szerintem egy "másodikesély" helyett simán elférne, dehát nem mi döntünk sajnos...

Köszi a HV-t Miss, remek mint mindig :D
Abby-s rész lesz, újra a kórházban, harminc nap elvonó után, a nagy igazgatósági tanács megengedi neki, hogy munkába álljon. Abby még kér pár hetet, hogy Horvátországba menjen Kovachoz és a fiához. Neela ébred otthon, beszalad pisilni a fürdőbe, ahol Jazz fürdik épp.…..
A múlt rész horrorja után idilli jelenettel nyitunk, az Őrnagy Jarod gépén dolgozik a  kandalló melege mellett, Jarod alszik. Hogy mégse legyen minden csodás, Jarod újfent rémet álmodik. Az Őrnagy eközben utánajár fia múltjának, végignéz egy lemezt. Látja, ahogy Jarod…..
SANNA 2009.10.26 20:09:44
Évadzáró dupla rész első fele következik. Felhívom a figyelmet, hogy gyenge idegzetűeknek és/vagy gyomrúaknak tényleg, tényleg nem ajánlott. És enni sem tanácsos közben, ez van. Detroit lepukkant részén vagyunk, éjszaka egy autóval megáll Dr. Gallant egy pasas, egyesével…..
Nem tudom, mekkora olvasottsága lesz egy ilyen rétegsorozat hogyvoltjának, még ha maga a széria mostanra kult státuszba is emelkedett, de már régóta szerettem volna belevágni, mert nekem az egyik kedvencem, még ilyen sok év után is. Remélem, azért lesz egy-két ember, aki erre téved,…..
SANNA 2009.08.11 14:09:11
Jarod most épp iskolabusz-sofőr, egy kisváros papjának, Collins tiszteletesnek segít. A vihar lerombolta a templomot, fel kellett újítani azt is, a buszt is. Épp most érkezett vissza egy falkányi gyerekkel kirándulásból, csak egy szomorú fiúcska van, Ryan, akinek az apja üzleti úton…..
hogyvolt A Kaméleon 3x13 - Pool 2009.07.25 10:00:00
Jarod egy ócska klubban vacsorázik. Csípős szószt tesz a chilis levesbe, Earl Dupree, a pultos nagy döbbenetére. Ha ismerné az Erős Pistát, tutira abból is pakolna bele, mert saját bevallása szerint csípősen szereti. A háta mögött biliárdozó társaságban is paprikás a hangulat:…..
Jarod netbankol a búvóhelyén a Központ azonosítóival, átutal magának 58 millió dollárt, biztos megszorult, kellett egy kis pénzmag. Egy videót is néz közben, a Központban gyerekként, öltönyben, nyakkendőben azt gyakorolta, mit fog mondani a szüleinek, akik sok év után érte…..
A Seahawk anyahajó összes hangszóróján harsog a parancs: a fedélzeti ügynök jöjjön azonnal a tatra! Tony mindenkit félrelök az útjából, és kipattan a fedélzetre. Egy pár katona körbeáll egy gondosan bestokizott egyenruhát, amelynek zubbonyzsebéből DiNozzo előveszi a…..
Brootsnál kezdünk, épp indítja Debbie-t suliba, majd mosogatás közben franciául tanul, a lányának ígért egy párizsi utat szülinapjára. Megjelenik Miss, nem kockáztatja a telefont. Brootsnak az Adatbankba kell mennie. Utána gyerekkori videó, Jarod egy épület megerősítését…..
SANNA 2009.05.25 09:48:24
Az Eurosport most ünnepli 20. szülinapját, így mi a blogon egy kis visszatekintéssel emlékezünk meg a jeles alkalomról. Nézzük kik nyerték a 20 évvel ezelőtti Grand Slam tornákat, kik voltak a világ legjobbjai, és hogy mennyi idősek voltak akkor a világ mostani legjobbjai. (Az…..
Már ma is láthattok egy mérkőzést a párizsi bemutatótornáról 17.45-től Gáborral. A bemutatótorna amúgy egy csapatverseny. A résztvevő 12 játékost két hatos csoportba sorsolják (Guinot és Mary Cohr), mindkét csapatnak lesz egy kapitánya. A játékosok csupán egy-egy…..
Megnevezték a Roland Garros idei szabadkártyásait. A fiúknál idén ismét egy korábbi bajnok kapott lehetőséget, tavaly Guga Párizsban búcsúzott, idén Gaston Gaudio érdemelte ki az indulási jogot. Az ausztrál-amerikai-francia szövetségi egyezség következétben John Isner és…..
A kétszeres Grammy-díjas Tom Waits számával, a Temptation-nel nyitunk, Cote de Pablo, azaz Ziva előadásában. Egy marokkói bárban énekel, szép francia kiejtését is megcsillogtatja vendégei előtt. Néhány vendég sietősen felpattan asztalától és elhagyja a helyiséget. Ziva ebben a…..
Megint egy briliáns részhez érkeztünk. Most nem thrillert kapunk, de abból egyelőre elég is volt a múlt epizóddal. Kaméleonunk Clear Bay napfényes utcán sétálgat, felfigyel egy hölgyre. A nő egy hajléktalan családnak intéz munkát, szállást, és külsőre is nagyon hasonlít…..
Most, hogy JMDP megtette a második lépést és a papírformának megfelelően megverte Murray-t, azért nem olyan egyszerű jósolni. Az első és azt hiszem legfontosabb lépés ugye Rafa legyőzése volt Miamiban, az volt az első igazi skalp.  Az első olyan győzelem, amikor egy nála…..
... volt 1 éve, hogy bejelentette visszavonulását Justine Henin. ..
Köszönet Hunchbacknek az infóért, aki nagyon résen volt. A hír mindenesetre az, hogy Gasquet megbukott Miamiban a doppingellenőrzésen. Kokainnal. Most ha viccelődni szeretnék, a kánkános csajokkal jönnék elő, de inkább nem szeretnék viccelődni.  ..