Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kigyos

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Persze, tudom hogy hagyomány, meg minden de.. http://honvedelem.hu/film/Egy_eves_a_Honved_Palotaorseg Ünnepelünk hurrá.... Nem tudom, hányan idéztétek fel haderőreformunk legújabb dicső fejezeteinek egyikét? Az alábbi videót végignézve is kiderül hogy eme bátor fiaink keményebb kiképzést kapnak…..
Az index neve már önmagában latin (jelentése ugye "mutató", de besúgót, "feladó"-t is jelentett, mármint aki feladta ellenségeit a hivataloknál), mi lenne, ha egyszer latinul jelenne meg a címlapja? Valahogy így. A "belföld" rovat (persze ilyen rovat az indexen nincs) címeit…..
Talán nem mondok újdonságot azzal, hogy 1908-ban a legendás Ford T-modell is először alkohollal üzemelt, és a Ford-T-t követő A-modell, univerzális hajtású, vagyis FlexiFuel jármű volt. Az alkoholos hajtás tehát nem mai találmány, sőt Magyarország ma is működő, legrégebbi…..
A Sárdobáló – a jóval korábban beharangozottaknak megfelelően – az egyik nagy szabadkőműves páholy elnökével beszélgetett egy kiadósat. Íme. – A szabadkőművesség vallás? Miben hisznek a szabadkőművesek? – Nem vallás, és minden szabadkőművest…..
 Bár kommentelőink budapesti koncertje idején nem zárták a szívükbe, Lenny Kravitz Bukarestben igencsek odatette magát, hogy belopja magát a magyar szívekbe. Mi másért közölte volna pont a román fővárosban, telt ház előtt a közönséggel: „szükségünk van…..