Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cyric

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Proszektúra Tudta? 2016.07.19 13:44:08
Ez a népszavazási plakátkampány immáron a néphülyítés újabb dimenzióit hódította meg. Korábban Brüsszelnek küldözgettünk üzenetet, most viszont már nemzetünk polgárait okítjuk kérdésekbe csomagolt állításokkal, pontosabban ijesztgetjük olyasmikkel, hogy „a bevándorlási válság kezdete óta” mi…..
Cyric 2016.07.20 12:32:07
@Ballib cenzúrázók réme 15:

Lemészárolt? Nem halt meg senki (kivéve a támadót akiért meg nem kár) "csak" sebesültek voltak.

Elolvasod egyáltalán azokat a híreket amire hivatkozol vagy csak a szallagcímekböl következtetsz de a cikket már eltakarja a szádból fröcsögö hab? Barom.
Cyric 2016.07.20 13:11:19
@Neo07: Ez kb annyira szüklátókörü megszólalás mint az eredeti komment.

Úgy csinálunk mintha Magyarország (vagy éppen Európa) lett volna eddig a Nirvána és nem követnének el magyar / más Európai állampolgárok szörnyübbnél szörnyübb dolgokat.

Biztonságos Európa? Ugyan már ...

Mellesleg ha 10 másodpercnél többet gondolkodtál volna a kommentemen akkor egyértelmü lenne hogy azt kifogásoltam hogy valaki úgy hivatkozik hírekre hogy nyilvánvalóan el sem olvassa a tényeket csak látott egy Blikk kaliberü szallagcímet és már úgy megy tovább a hír hogy egy vonatnyi embert szétmészároltak ...
Cyric 2016.07.20 13:15:00
@dadddd: Jó lenne ha az egész kommentet értelmeznéd nem félmondatokat kiragadnál. (hacsak nem politikusnak készülsz mert akkor jó az irány)

A CSAK nyílván azért volt idézöjelben mert bár a tény hogy "csak" sebesültek voltak nem kisebbíti a tragédiát hogy valaki egyáltalán ilyesmivel próbálkozik de a MÈSZÀRLÀS akkor sem egyenlö azzal hogy sebesültek voltak.
Ha valakinek hiányzik Matolcsy György és "érdekes" nyilatkozatai, az most megnyugodhat: a magyar tündérmese folytatódik, mégpedig Orbán Viktor tolmácsolásában. Mikor már azt hittük nem jöhet rosszabb a miniszterelnök jobbkezének CNN-nek adott nyilatkozata után, a kormányfő a…..
Cyric 2013.07.22 15:41:22
@szárny: "De hát minek is gondolkodni. Pláne meg minek a közjóra gondolni. ÉÉÉN éljek jobban! Panem et circenses!"

Akkor légy szíves küld már el nekem boritékban a fizetésedet, elvileg én is a közjóba kellene hogy tartozzak.
Nem?
Látod szóban mindenkinek fontos a közjó ... Lumpenproli ...
A kormányzati siker sztori megtorpanni látszik ha az ember azokat a számokat figyeli amelyek a nagyvilágból érkeznek hozzánk, de csak adni kell egy kis időt a kormánypárti médiakutyáknak, hamisítanak azok ebből is olyan gazdasági szabadságharcos, nemzeti önállóság ára…..
Cyric 2013.07.12 10:42:43
@$$$=$$$: Én is végeztem egy villám közvéleménykutatást az irodában ami nagyjából megegyezhet azon emberek számával akit a Századvég megkereshetett.

Ez alapján én is kijelenthetem hogy a lakosság többsége azt mondja nem kellene adni esélyt inkább büdös gyorsan el kellene húznia a Fidesznek melegebb éghajlatra.
Cyric 2013.07.12 10:49:59
@$$$=$$$: Gondolom nem bírták már a folyamatos narancsfing szagot ami irányodból árad?
Cyric 2013.07.12 10:54:30
@CSENDES: A hangsúly csak azon volt nálam hogy megkérdeznek valahol néhány narancssárga polós embert és erre kihozzák a statisztikát hogy az ország többsége ezt akarja. :)

De persze ezért nem adok szinte egy közvélemény kutatásra sem.

Ami meg szegény kis hazánkban készül arra meg különösen nem.
Orbán Viktor ismét tudott önmagát alulmúlva a szemébe hazudni mindenkinek aki képes volt végignézni az EU parlamentjében történt szétcincálását követő sajtótájékoztatót. Ezt a képességet azért nem mindenki képes elsajátítani, kell hozzá némi gátlástalanság,…..
Michael Knight Kuszaszáj 2012.07.26 20:33:00
A miniszterelnök legutóbbi produkciója a mérges cinizmussal elegyített ócska populizmus non plus ultrája volt.Jöhet az erőteljesebb béremelések időszaka a közszférában - jelentette ki a miniszterelnök a baráti HírTV adásában. Nem, tévedés ne essék, nem a kampányidőszakban…..
Pártunk és kormányunk továbbra is ragaszkodik ahhoz a taktikához, hogy ha valamit nem akar megtenni, akkor - mint az oviban - hülyének tetteti magát, és úgy csinál, mint ha nem értené a feladatot. Ezen a héten Martonyi János az ügyeletes bohóc. A külügyminiszter azt mondja:…..
Cyric 2012.04.12 13:21:44
@Disintegrator Rising: Elég unalmas már hogy a 6 vagy xx évvel ezelötti dolgokat hozod fel folyamatossan.
A baj az hogy látszólag nem fogod fel még azt sem hogy még akkor is ha az MSZP elbaszott dolgokat, attól még nekünk rohadtul nem lesz jobb ha a Fideszt istenítjük miközben ök úgyanúgy elbasznak mindent. Vagy az legális kifogás hogy az elöttem lévö szarul csinál valamit akkor én is folytathatom ugyanezt? Vagy nem azért kampányoltak hogy ök majd helyrereaknak mindent? És ne mond hogy 2 év nem elég ahoz hogy akár a legkisebb mértékben is érezhetö legyen bármi is.
Engem rohadtul nem érdekel OV személyiége, hatalomvágya stb. Nem tagadom hogy soha nem volt szimpatikus de mikor átvették a stafétabotot az MSZP-töl úgy voltma vele hogy legyen, ha csinálnak valami jót az országgal engem nem érdekel, legyenek akkor ök a hatalmon.
Viszont gyakorlatilag azóta sem lett egy fikarcnyit sem jobb a helyzet, hanem sok szinten mint még sokkal rossabb is lett, jó tudom te azt is leszarod de nem mindenki van így vele.
Ezek után pedig nem nyelem le azt hogy 2 év után is a leghatásosabb érvük az hogy az elözö kormányok elbaszták ezért sajnos csak ezt tudják tenni.
Pólópokol Vér ciki véradás 2009.08.13 11:53:00
 Tegnap a Szigeten a Vöröskereszt sátránál akartam vért adni, és nem lehetett, mert nem volt nálam TB kártya. Mondom és mi van akkor, ha tudom a TB számomat, és bediktálom? Mondják, hogy azt nem lehet, sőt még fénymásolat sem jó a kártyáról, csak az erdetivel lehet vért…..
Cyric 2009.08.13 15:43:18
@we: Hja akinek már ez is kibaszottul túl van bonyolítva ... ha neked ez már bürokrácia akkor még csak a közelébe sem jársz a fogalomnak ...

TAJ kártya sem véletlenül van.

Amúgy meg ha rendszeres véradó valaki akkor gondolom feltűnt neki hogy az előző száz alkalommal is elkérték a kártyáját. Érdekes addig nem tartotta szükségesnek hogy minden alkalom után blogot írjon?
A hónap igazi magyaros sztorija Jánosé és Ferencé, akik megsértették a Mindenkori Magyar Kormányszervek Íratlan Törvényét és, kapaszkodjatok meg, erős, érdekes pályaművet adtak le egy kormányzati pályázaton! Az illetékes kormányszerv viszont olyan arcpirítóan próbálta…..
Cyric 2009.08.10 13:40:52
@A Nép - Te vagy!: Akkor biztos bajban lehetsz a saját kommentjeiddel. ^^

Bár oké ide nem írtam csak az eredeti bloghoz de 2 évig dolgoztam egy pályázatíró cégnél és igenis van fogalmam róla hogy pl. mit válaszolnak és hogy milyen formátumban.

Még egyszer elmondom a te kedvedért:

Egy pályázatot kiíró hivataltól:

- NEM fogsz kapni személyes hangvételű visszajelzést

- NEM fogják megindokolni hogy miért került elutasításra a pályázat, azon felül hogy formai, tartalmi, költségvetési stb. hiányosságok voltak ...

- NEM fognak neked semmit felajánlani azért mert rosszul érzik magukat azért mert elutasították a pályázatodat

- NEM fog a válaszlevélben olyan szerepelni hogy 5lettel, vagy hogy profán módon. Többnyire azét mert amit visszaküldenek az egy olyan sablonlevél amit legelső megfogalmazáskor 100 nyelvész átnézett hogy még egy vesszőhiba se legyen benne és a hivatal fennállása óta azt küldik ki minden pályázatra válaszlevélnek maximum 10 szavas változtatásokkal. :p

Mindezt azért nem fogják megtenni mert ha ezt így megírnák neked hivatalosan akkor büntethetőek lennének ...

A valóság tényleg nem attól függ hogy ki mit tud elképzelni attól többnyire a hülyeség függ.

Ha te el tudsz képzelni egy akkora kapitális hülyeséget hogy egy állami cég kockáztatja a saját létét, hitelességét egy ekkora bődületes hülye visszanyomozható levéllel, pusztán azért mert rosszul érzik magukat amiatt hogy nem ezt a pályázatot választották nyertesnek ... hát akkor fárasztó életed lehet ...
Újdonsült kutyásként még érzékenyebben érint a most következő téma, mint korábban, de talán ennyire durva állat ellen elkövetett tettről nem is adtunk hírt sosem. Felmerült bennem az is, hogy baleset volt, a kutya meglátott valamit és gondolkodás nélkül utána ugrott, de…..
autózz! Megteheti ezt egy rendőr? 2009.08.03 08:43:00
Ha vwgery sztorija pontosan így történt, ahogy azt leírta, akkor ezekre a rendőrökre nézve ez nagyon gáz. Sőt, a többiekre nézve is káros hatással van az ilyen viselkedés, hiszen az ilyenek miatt kell a normális rendőröknek is elviselnie azt, hogy sokan semmi tiszteletet nem…..
Olvasónk a Déli pályaudvaron érdekes eseménynek volt szemtanúja. Az egyik takarító egy gyanúsan barna WC-kefét abban az ivókútban mosott tisztára, melyből az utasok (így én is) inni szoktunk. Nincs külön hely erre? Vagy csak lusta volt elsétálni odáig? Kedves MÁV-figyelő!…..
Cyric 2009.07.31 10:01:49
@mirr murr barátja: Személy szerint senkivel. Csak a magyar mentalitással. Amit ugye általánosítottál az itt posztolókra, amibe személy szerint én is és személy szerint minden itt postoló beletartozik. :)

Szubjektív megállapításokat természetesen tehetsz, erről szól egy blog. De ha téves megállapítást teszel, mint jelen esetben hogy a takarítót védjük és a blog íróját fikázzuk azért mert nem az áll egy posztban hogy: Menjen el a jó k**** anyjába meg rohadt az egész MÁV is mellesleg ... ...akkor ne lepődj meg ha valaki kijavít.

Szolgáltatás egy szubjektív fogalom. Nem hinném hogy a vonatjegy árában benne van az ivókút használat, is vagy hogy egyáltalán bármi kötelezi e a MÁV-ot hogy kihelyezzen ivókutakat.

Na de ezt nem is feszegetem mert nem vagyok képben lehet hogy szerződés kötelezi őket hogy fenn/tisztán tartson egy ivókutat minden állomáson de az is lehet hogy nem.
Cyric 2009.07.31 10:05:44
@balage28: Valóban nem. De szerintem te sem olvastad el amit én írtam mert nem neked válaszoltam hanem arra amit mirr murr idézett tőled. :)

Ha az eredeti postodban máshogy írtad és ő rosszul idézett nos akkor sorry. ^^
Cyric 2009.07.31 10:14:07
@szcsongor:

1., Hát bocs de szerintem elég személyeskedés volt az a hangvétel is ahogy e válaszoltál arra amit én írtam.

Mellesleg mit vársz egy blogban? Hogy bemutatkozunk, megisszuk a pertut és utána válaszolunk?

Húúú most jön az internet névtelensége ... a következő postodban akkor majd az lesz a válasz hogy na mi van nem merem megadni a címemet? :)

2., Nézd miért te mit javasolsz? Ha valakit tényleg érdekel mások egészsége akkor szerinted ez jó megoldás volt? Hogy figyelmeztetett 2 embert utána felszállt a vonatra elment másnap meg írt egy blogot?

Persze nem az ő dolga de ha tényleg érdekel valakit akkor odamegy és ha más nem megnyitja azt a kurva csapot és folyatja egy percig, meg letörli a fémfejnek a tetejét. Ettől még nem esik le valakinek a korona a fejéről ...

Na de kár is beszélni mert megint én leszek a hülye hogy ilyesmi megfordul a fejemben.
Rozi a moziban A gyilkos póthaj 2009.07.30 10:21:16
Amikor az ember azt hitte volna, hogy nem lehet fokozni az állatságot, tehát abban a pillanatban, amikor egy cápa kiugrik az óceánból, és kajakra kettéharap egy repülőt bazmeg, na szóval valahol itt gondoltam az, hogy a filmekben már tényleg mindent megcsináltak, ennyi volt. Erre a…..
Hiába volt naprakész, jól képzett, elkötelezett pedagógus a történetünkben szereplő fiatalember, elküldték, mert homoszexuális.SziasztokEgy általános iskolában dolgozom tanárnőként és egy kollégám történetét szeretném megosztani, akit azért küldtek el, mert meleg, bár a…..
Cyric 2009.07.29 12:23:36
@Lavrentyij Pavlovics Berija: Nem a Watchmen-es kommentedre válaszolt te idióta ...

Mellesleg aki kicsit is igényes az angolul nézi meg mert a magyar fordításnak sokszor nem igazán sikerült visszaadnia a hangulatot. :S Na de ha jól sejtem ez nem a film blog ...
Cyric 2009.07.29 12:27:53
@Lavrentyij Pavlovics Berija: Rá lehet kattintani a linkekre, tudod amiket te is használsz és akkor megmutatja hogy az ember mire válaszolt. lol?
Cyric 2009.07.29 12:32:53
@Lavrentyij Pavlovics Berija: Ha ha. Hát most pont nem én szívtam meg de te tudod.

Nem az első és gondolom nem is az utolsó eset amikor bomló elméd kísérletet tesz arra hogy ostoba poénkodással próbálja leplezni hogy már megint hülye voltál és előbb beszéltél mint hogy gondolkodnál. ;)
Nem őt nevettem ki, inkább kínomban, egyszerűen nem hittem el, hogy létezik ilyen, ha nem a szemem előtt történik. Sziasztok! Egy ideje gyakori olvasója vagyok a blognak, munkahelyen el kell valamivel ütni az időt :) Mostanság volt 1-2 vicces sztori, így leírom a volt egyetemi…..
A szegény, aknába zuhant kisfiú tragédiája természetesen meg- és beindította a Homár levélíróit is, hétfői lábrepesztős posztunk után jó pár levél csattant a  postaládánkban. Itt van kettő. Az elsőből az derül ki, hogy milyen kicsinyesen járt el az Aquaworld azzal a…..
Cyric 2009.07.28 13:04:22
@klacus: Egyetértek.

De hogy a blogot is kommenteljem:

Jó lenne ha mindenki rájönne már hogy a csúszdák balesetveszélyesek. Ha valaki nem ismeri a csúszdát akkor igenis előfordulhat kisebb, esetenként nagyobb baleset.

De ez nem igazán a csúszda hibája, vagy azé aki tervezte. Aki először csúszik le és nem ismeri a csúszda szerkezetét igenis könnyen szerezhet horzsolásokat, zúzódásokat, de szerencsétlen esetben nagyobb sérüléseket is.

Én is csúsztam már le kisebb csúszdán is mivel rosszul navigáltam jól bevertem a könyökömet és a bokámon is úgy lehúzta a bőrt hogy utána a barátnőm vette észre hogy vércsíkot hagyok magam után.

De fogjuk fel hogy ha ez nem minden egyes emberrel esik meg akkor nem feltétlenül a csúszda hibája ...

Ha minden ember fejsérüléssel jött volna ki a csúszdából akkor jogos lenne de ha előtted 100-an lecsúsztak minden gond nélkül akkor nem a csúszdában van a gond hanem egy baleset ért téged ami bárkivel megtörténhet.

Ilyesmi miatt kár sírni mert ha a csúszda ki lenne párnázva és 3 km/óra sebességgel csorognál le rajta akkor meg ez nem tetszene.

Ahhoz hogy élvezetes legyen adrenalint kell generálnia, azzal pedig mindig jár egy bizonyos szintű kockázat ...

Ha nem tetszik/vállaldo ne használd.
Cyric 2009.07.28 13:35:47
@hogyisvanezrulez: Bocs ebben a blogban nem arról az esetről van szó.

Nyilván nem fogtad fel különben nem hivatkoznál rá ... na de mindegy. :p
A Starz nevű adó hamarosan bemutatja a Spartacus című sorozatát, ami a híres gladiátor történetét dolgozza fel, mégpedig a csatprna szerint olyan véresen, amilyet még nem láttunk a tévében. A trailer alapján viszont a moziban már igen, hiszen ugyanazt a technikát alkalmazták,…..
Cyric 2009.07.27 15:41:27
Zsolt barátnője még a halálos baleset/gondatlanságból elkövetett emberölés előtt szenvedett balesetet az Aquaworld hullámmedencéjében. A személyzet nem bírt segíteni az ájulás szélére került fürdőzőnek, akinek a vérömleny alatt elrepedt a lábfeje: A szörfmedencébe,…..
10 éve vagyok a férjemmel, van 3 gyerekünk. Ő olyan családból származik ahol az apja verte az anyját (aki alkoholista volt), majd a mostoha anyját. Kapcsolatunk elején azt mondta, ő nem volna képes így élni, sem bántani engem.Nem alkoholista, de néha berúg és olyankor agresszív…..
A ma este minden bizonnyal óriási élmény lesz sok ezer érettségizett fiatal számára: ma derülnek ki a felsőoktatási ponthatárok. A közösség és az állam szempontjából azonban lényegesen fontosabb, hogy idén hány olyan diákot vesznek fel az állami képzésekre, akik pár év…..
Volt már sokszor arról szó, hogy az elfogyó sávban szabad-e és illik-e előremenni, ha a másikban szép libasorban gurulnak előre az autósok. Erről megoszlanak a vélemények, sokszáz kommentben feszültetek már egymásnak. László most egy érdekes dologra figyelt fel. Amikor egy…..