Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gamegod

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos pont nem derül ki a levélből, merre található ez a Baumax, de biztos a vasárnapi légnyomás tehetett arról, hogy a 18:00-ra kiírt záráskor már dolgozó nem volt az áruház területén, bár 10 perccel korábban még beengedték naiv ügyfelet: Tőlünk légvonalban 1,5 km-re…..
gamegod 2009.05.20 12:53:55
Köztudott dolog, bár az oka ismeretlen, hogy Magyarországon a házhozszállító cégek képtelenek négy órás intervallumnál pontosabban belőni, hogy mikor fognak érkezni az áruval. De Ivett élménye még ehhez képest is megrendítő. Ma, pénteken fél négy és öt közé beszélte meg…..
Az igazi Naiv Ügyfél a legváratlanabb helyeken veszi észre a Homárba illő mozzanatot. Vegyük például azt a friss, Indexen tárgyalt ügyet, hogy az Önkormányzati Minisztérium előtt őrködő rendőr akkora ideggyenge balfácán, hogy1.) pisztollyal lő egy taxisra, aki tilos helyre, a…..
gamegod 2009.05.15 12:21:04
Homároid hír az Indexen: Rogán Antal belvárosi polgármester nyomására a Fővárosi Közterületi Parkolási Társaság felmondta a Belváros-Lipótváros Parkolásszervező és Üzemeltető Zrt. szerződését, miután Rogánék vizsgálata kiszúrta, hogy az autósoktól ellopott pénzből…..
gamegod 2009.05.12 13:55:44
A mindent gyógyító készülék után most itt a tüskés villanyborotvához hasonlító harmonizáló készülék, amit két értékes ajándékot is ígérő előadáson próbálnak rásózni a nyugdíjas célcsoportra. A vérnyomás mérés mellett a vényomás azonnali beállítását is…..
gamegod 2009.05.07 13:57:19
A túl gyors kaja hátránya, hogy evés közben nézni kell, mit is lapátol a júzer. Könnyen érhetik meglepetések a koszorúérelzáródáson kívül is: Tegnap volt egy kis meglepi Mc Donald’s-os steak krumpliban, egy félig belesült ropogós zümi. Anno mintha ezzel hirdették volna…..
gamegod 2009.05.06 12:10:18
Bodizsár most szembesült azzal, hogy a Malév csak abban az esetben teszi felhasználhatóvá a retúrjegy visszaútját, ha az odautat is igénybe vetted. Nyilván meg van annak az oka, hogy "a repülési szelvények csak kiállításuk sorrendjében a repülőjegyen feltűntetett indulási…..
Hogy a sztoriban szereplő póló anyaghibás volt, vagy egyszerűen ilyen anyagból készül mind, azt innen nehéz lenne eldönteni, de azt még az eladók is elismerték, hogy ami egy mosás után összemegy, az szar. Ehhez képest a címke hiányára hivatkozva nem tudták kicserélni, mondván…..
Watchup nem érti, mi sem, ha valaki bennfentes olvassa, kicsöpögtethetné az információt, hogy mi volt a szerdán az elátkozott pláza teszkójában tapasztalt furcsa események oka. Alant a törénet, még pár képpel: Tegnap 7 óra körül jártunk ott, és pelenkát akartunk venni, de az…..
gamegod 2008.09.25 16:53:33
Szemfüles olvasónk vette észre jártában-keltében a következő jelenséget, melyet az Autós szégyentáblán közzé is tett. Eddig semmi érdekes, de nézzük csak meg közelebbről: Rácz Tamás főszerkesztő-helyettes ugyanezt látta szlovák rendszámmal, szintén Cayenne-re szerelve,…..