Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MFire Phoenix

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sefatias Hazudni bűn? 2020.04.13 10:12:08
"Ti atyátoktól, az ördögtől valók vagytok, és atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Embergyilkos volt kezdettől fogva, és nem állt meg az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor a hazugságot szólja, a magáéból szól, mert hazug, és a hazugság atyja." (János 8:44) Ezt mondta Jézus az…..
Egy korábbi írásban már volt szó az emberi jogok furcsa értelmezéséről a Jehova Tanúinál, az "agymosottságról" és a csoporton belüli szabad akaratról. Ebben a cikkben arról lesz szó, hogy maga a szervezet olyan csoportnak, tekinthető-e, amely fogvatartja tagjait, és ha igen, miért. Az Emberi Jogok…..
MFire Phoenix 2021.09.23 17:14:50
@t.csilla: ha valaki hozzá szólhat itt, akkor én is már ne is haragudj
Észrevettem hogy a hozzá szolasom java része törölve lett, már ami ezt illeti.
Úgy kezdődött, hogy : " meghűlt bennem a vér is
Szerintem a mondat tovább folytatódott
Talán te törölted
Ugyanolyan tapasztalataim vannak mint azoknak akiket meggyotortek a vének. Ugye érted? Miért lett kitorolve
Talán valami takargatni való van?
Egyszerűen nem értem. Válaszolj arra miért érzel kényszert arra hogy engem cseszegess?? Ugyanazokon mentem keresztül mint te állítólag, pedig csak érdeklődő voltam. Úgyhogy jobb abbahagyni a kotozkodest, szerintem amin én és a párom átment, más már rég felakasztotta volna magát. Jobb ha nem kostolgat senki. Valószínű a Kriszti sem véletlenül tiltott le téged, és itt nem partolasrol van szó, az igazságról, bogaram. Ha más elmondhatja a történetet, akkor az enyém miért kellett kitorolni?. Gyorsan fejezd be, mielőtt a sodrombol kihozol, világos?
Egy szó rá a valasz.
MFire Phoenix 2021.09.22 16:23:06
@t.csilla: szerintem félreértetted amit írtam. A Biblia Isten tiszta Igéje, nem?
Te hiszel benne? Én igen. A világos parancsa mely arra vonatkozik hogy ne csaljuk meg a hazastarsunkat, nos, annak semmi köze JT hoz. A Károli fordítás is ezt írja, de bármely más forditasu is. Itt most nem akarok a szándékos félre forditasokrol beszélni, nem erről van szó, hanem arról hogy ha eloveszel egy Bibliát ( nem az Új világ fordítást) abban bizony az említett igehelyeken ott van a világos parancs, amiről Pál apostol beszélt a Korintuszi keresztényeknek. Nem szó szerint venni azt, hogy ne kövess el házasság törést a házastársad ellen, belemagyarazas. Bizony itt a szó legszorosabb ertelmeben nemi aktusra utal olyan személlyel aki nem a férjem / feleségem! Én erről beszéltem, és nem a ki forgatott alapelvekről, amibe bármit bele lehet magyarázni és kimagyarazni avagy hozzatenni. A parancs és az alapelv között azért van különbség. Sajnálom hogy ezt kell írnom de amikor a Biblia azt írja hogy : " ne kövess el házasságtörést", vagy " részegesek nem öröklik Isten országát", azt nem lehet máshogy értelmezni mint szó szerint. Nem részegedek le ha keresztény vagyok, és nem csalom meg a párom. Lehet hogy én vagyok a hülye, de ezt nem lehet máshogy értelmezni. És újból kiemelem, ennek most semmi köze a Tanúk destruktív gyakorlatához!! Persze hiheti akárki itt azt, most őket védem, akkor viszont nagyot téved. Nem, én mellékesen említettem meg azokat a dolgokat, amikről Istennek konkrét és világos az álláspontja. Pont.
MFire Phoenix 2021.09.23 09:20:01
@t.csilla: én részemről a témát lezartam. Azt mondtad ez nem hitvita helye. Ehhez tartom magam. Akkor te is.
E heti kérdésem? HOL A BIBLIA? (A megfejtéseket a brúklin, personal paradise street 666 alá várom, a nyertesek közt 144 000 őrtorony kiadványt sorsolunk ki.)   Ajánlom mindenkinek a jw.org olvasgatását, olyan dolgokat lehet megtudni róla, amik elgondolkodtatóak:   Pl amit a "Miben hisznek…..
MFire Phoenix 2021.09.22 17:42:44
Az Őrtorony soha nem volt szűkszavú a "vallásos ellenfelei" gyepálásában. Korábban a katolikus egyház volt terítéken, a többi hamis vallással együtt, de az ezredforduló környékén felerősödtek a korábbi tagjaik elleni uszító gyűlöletbeszédek.  Mi a gyűlöletbeszéd? Többféle nézet van erről. "Az…..
A napokban szakítottam időt a Nagy szemek (Big Eyes) című film megtekintésére. Ha valaki szeretné megnézni, az kérem vegye figyelembe, hogy az írásommal esetleg olyan részleteket tárok fel a történetből, melyek elronthatják a film első nézéséből fakadó élvezetét. Így a filmajánló szót ki is…..
MFire Phoenix 2021.09.21 16:43:23
@Lánczi Kriszti: hm... Már hogy ne lettek volna úgynevezett " félre kacsintgatásai"
Talán nem tudod, ( bár illene!) de ő - marmint C. T. Russell - igencsak behatoan foglalkozott a pyramidologiával. Hogy mi is az? A Gizai nagy piramis méreteinek tanulmányozása- és közben a Biblia tanulmányozása - segítségével számolta ki a híres ( hírhedt) vilagvege - dátumokat. A pyramidologia OKKULT tudomány, azaz sátáni.. Tehát, ő ezzel foglalatoskodott szorgalmasan, miközben már rég felajanlotta magát Isten feltétel nélküli szolgálatára. Hogy is van akkor ez? " Senki sem ehet egyszerre Jehova asztalárol is és a démonok asztalárol is", tudod, szívem?
MFire Phoenix 2021.09.21 16:57:46
@Lánczi Kriszti: a sertegetessel és gyalazkodassal nem mész semmire, inkább válaszolj a kérdésekre.. Mit még nem engedsz magadnak, hallod
Ehhez pofa kell ám. Ne hidd már és senki közületek azt, hogy felsőbb rendek vagytok, mert nem igaz. A felsőbbrendűség érzése együtt jár az ilyen lekezelo és " ki ha ő nem" viselkedessel. Tipikus farizeusi mentalitás