Regisztráció Blogot indítok
Adatok
remusz

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már megvan az elhatározás (jobb esetben az új munkahely is), akkor jön a határátkelés egyik leginkább idegőrlő része: az ügyintézés. Mai hősünk, Gabriella amerikai férjéhez költözött ki – ha azt írom, hogy nem volt egyszerű dolga az ügyintézéssel, akkor még finoman…..
remusz 2013.03.26 21:27:07
ha jól értem a katonakisasszony (remélem az, mert egzaktul nem derül ki).... szóval angol nélkül kiküldte a magyar hadsereg afganisztánba, ahol összejött egy amerikaival, aki megkérte.. nem csoda, mert hát a magyar csajok a legszebbek.
-2009 február elején találkozott egy amerikai katonával és 2009 február végén hazajött.... és a 20 nap idegenben lét és katonai romantika elég volt egy életen átívelő szerelemhez..az is rajzban, hisz beszélni nem tudtak egymással! :D ez milyen már! hihi
ez kedves tizedes, vagy őrmester, vagy akár főtörzszászlós... hisz nincs főiskola ugyi!
Ez szimpla liaison, ahol 20 nap alatt nem az ember tetszik meg, hanem az anyagi lehetőségei. beszélni sem tudtatok vazze!!!
csodás történet és csak gratulálni tudok!

majd ez a romantikus fijju 2009 novemberében családlátogatott és itt volt egy hónapot. Vidéken??? És még abban az évben megkérte a kezét? Ez valami sántabénaottnemkellsenkinekicsiziéjűpénzespredátor volt??

Majd ezt követően 2 év bénázás! Atyavilág! Egy hónap angol nélkül odakint, majd 1 hónap alatt ideát l'amour, majd két év papírkodás?

Ha dél-jemeni lett volna a csávó, akkor is ennyit törődtél volna vele szívem? hihi!

nem csodálom, hogy az amik sima hozományvadásznak néztek! én is!

a többin nem csodálkozom.. mivel minden energiáddal azon voltál, hogy elmenj innen.. gondolom nem volt időd utánanézni a teendőidnek. Fent van a neten és elhiszed a telefonos szöveget.. szerinted egy országból való lelépés egy sima napi rutin ügymenet.. szted erre készítik fel az okmányirodákat, bankokat. Nem! Nem a két hónapos ismeretség utáni szart hátradobálókra készítik fel, hanem az itt élőkre.

MAGYAROSZÁGOT ELHAGYNI ÉLETEM LEGJOBB DÖNTÉSE VOLT. KÖSZÖNJÜK!

Bízom benne, hogy találsz ott munkát a katonai végzettséged után és a semmi angoloddal. Ez tényleg egy igazi, megalapozott szerelem, amibe a felek egyenlő mértékben fektetnek. Te bébi 8 év múlva itthon leszel.. itthon fogsz sírni, hogy a gyereked nem tud magyarul, honvágyad van és még mindig nem érted miért nem sikerült. De persze mi gratulálunk.. csökkent a munkanélküliség itthon. Kösz!
remusz 2013.03.27 09:20:18
@Gabby: amit leírsz több, mint amit a posztodban közölsz. Az ember a posztot látja és azon értetlenkedik, arra reagál. Én itthon élek, két nyelvet tudok....nem keresek rosszul. Ha így van, gratulálok!