Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltán Hausknecht

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kérdés általában úgy merül fel, hogy a gyermektelen férfiak miért nem akarnak szingli anyákkal randizni… Bár őszintén szólva nem tapasztaltam, hogy ez feltétlenül így lenne. De kétségtelen, hogy egyik fél számára sem tűnik ideális megoldásnak, ha hosszú távra terveznek...
Zoltán Hausknecht 2022.11.12 09:08:58
@Mesterséges Geci: igazából te vagy a náci kicsi köcsög
                       „Azt is mondja, hogy a hapsija nagyon kedves... Én meg úgy tudom, hogy ilyen helyzetben minden pasi kedves, hiszen akar valamit” – Egy aggódó anyuka írt nekünk, mivel sehogy sem tudja elfogadni lánya udvarlóját, aki nála 20 évvel idősebb, de még annál is többnek látszik,…..
Zoltán Hausknecht 2022.07.13 14:49:01
@Almandin: te egy paranoid balfasz lehetsz
Zoltán Hausknecht 2022.07.13 14:50:53
@Almandin: takarodj már a hülyeségeddel a csajt egy tapasztalt férfi rendesen megdugta, el tudja vinni ide oda nem úgy mint a korosztályában a kis csicska gyerekek
                       Posztolónk négy hónapja próbálkozik egy csajjal, aki csak begerjeszti, de semmi több nem történik, és nem tartja kizártnak, hogy a lelki szadizmus egy új formájába botlott, ahol a nőnek az a fétise, hogy felizgat egy férfit, akinek utána nem nyújt semmit.                …..
Zoltán Hausknecht 2022.06.20 16:53:46
„Azt is már megkaptam, hogy kicsit nagy az orrom, bár ebből is le szoktak vonni bizonyos nők bizonyos következtetéseket, ami esetemben nem annyira igaz” – Ma a randiképes, esztétikus férfitest nyomába eredünk. Levélírónk már sok tömegnövelő praktikát kipróbált, és nem tud belenyugodni abba, hogy ő…..
„Szerintem a féltékenykedő ember inkább hajlamos a félrelépésre, így nyilvánul meg belőle” – A csaj simán otthagyhatná a pasiját, akivel 4 éve szenved, de mégsem teszi. Pedig semmi nem köti hozzá, és csak heti egyszer találkoznak. Posztolónkkal pedig sűrűbben.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok…..
Zoltán Hausknecht 2021.09.17 00:08:06