Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pink Panther (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Index előde, az Internetto tulajdonképpen véletlenül, mégis törvényszerűen szakadt ki az ABCD című CD-ROM magazinból - de még így is sok-sok szerencse és még több szövetséges kellett ahhoz, hogy egyáltalán elstartolhasson. Előzmények: Ki a f.om az a Gerényi Gábor? A…..
Tisztelt Szerkesztő Úr! Vajon miért engedik, hogy ilyen címek jelenjenek meg lapjukban: „Túlmelegszik az iPad, perelnek a júzerek?” Milyen nyelvből való az a szó, hogy júzer? Az amerikai eredetit ismerem, persze. Miért nem azt írják helyette, hogy használók? Nem vagyok…..
Az Ftk. (Farkastörvénykönyv, teljes nevén 1990 évi DCLXVI. törvény a Budapesti Közállapotokról) egyik közismert része a 13. paragrafus, mely szerint nem lehet tiltott helyen megállni/várakozni, kivéve, ha a gépjárművezető munkaidejében vagyunk. Ennek a…..
Pink Panther (törölt) 2009.01.30 19:14:03
@Anti Szaros: Rohadt egyszerű: Rakodás este 10-reggel 5-ig. Avagy legyen a boltnak rakodóhelye. Nem kényszer a körúton hentesboltot nyitni, ha valaki így tesz, akkor ezekkel a játékszabályokkal (pontosabban: bolt engedély, ha ezek megvannak). (Nem én találtam ki, nálunk szerencsésebb történelmi helyzető és ugyancsak dugóval súlytott országokban ez ismert megoldás.)
Nehogy már a "dolgozom" legyen a jolly joker. Vagy, ha megyek órát tartani, akkor ledobon a járművet ahol jól esik, nehogy már cipeljem a rakás iratot. Te meg kerülgesd, ha bírod!
Pink Panther (törölt) 2009.01.30 21:19:18
@yxcvbnma: Igen. A már említett szerencsésebb országokban ilyenkor fél perc alatt elszállítják a rakodólóhelyen parkolókat (miután a boltos bejelentést tett) és máris minden meg van oldva. Nem mondtam, hogy a sofőrnek kell megoldani vagy mindent, de az a helyzet, hogy egyik beparkol a teherkocsi helyére, a másik meg ezért vészvillogózik és feltart mindent, és mindenki arra hivatkozik, hogy dolgozik, meg neki szabad, hát az hülye helyzet. Ide kell hatalom, ami pl. a fenti elszállítást stb. megoldja (persze megteremtve a megfelelő jogi hátteret hozzá).