Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyogyimogyinokedli

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A paprikás szalámik a magyar gasztronómia legfinomabb részei.  A kiváló minőségű fűszerpaprika és a szárításos-érlelés technológiája teszi egyedivé ezeket a szalámikat és ha még egy finom nemespenészes réteg is borítja, akkor talán már nem is kaphatunk többet. Szendvicsbe vele, egy kis sajttal,…..
gyogyimogyinokedli 2021.04.23 16:32:28
@Cisco1: fent is 7,4.
A Fiorentina sztárja, Federico Chiesa a legutóbb arról beszélt, hogy olykor gondolkodott a futballkarrierjének a befejezésén, és hogy számára inkább jelent ihletet és motivációt Cristiano Ronaldo, mint Lionel Messi. A még mindig csak 21 éves csatár, aki a híres Enrico Chiesa fia,…..
  Amikor az ember belekezd egy olyan posztba, aminek az egyik főszereplője Huth Gergely, a másik Bede Zsolt, a harmadik meg Gulyás Márton, kicsit úgy érzi magát, mint amikor a hüvelygombáról kell reklámfilmet forgatnia. Mert hát fontos dolog ez, de korántsem biztos, hogy beszélni kéne róla, akit…..
A napokban ismét felmerült egy nyári edzőváltással kapcsolatos pletyka, a Juventus ügyeiben sokszor jól informáltnak bizonyuló Luciano Moggi szerint Massimiliano Allegri nyáron a Real Madrid irányítását fogja átvenni, az ő helyére pedig Zinedine Zidane érkezhet. A livornói…..
gyogyimogyinokedli 2018.12.20 19:44:46
@Dr. Grant: jobb perspektívát? :) :) :) Bla-bla-bla!!!
Cristiano Ronaldo Juventus ellen szerzett ollózós gólja a legutóbbi Bajnokok Ligája idényben ikonikus pillanatként maradt meg sokak emlékezetében. A portugál sztár parádés találatát még az akkori ellenfél, az olasz klub szurkolói is megtapsolták, és az UEFA a legutóbbi szezon…..
gyogyimogyinokedli 2018.12.20 19:26:53
@JuventusFanatikus: egyébként is nagyon gyenge festmény :(
RozéKacsa Konfitált kacsacomb 2016.10.03 07:10:18
Kacsacombot gyakorlatilag szerintem csak konfitálni érdemes. Régi tartósítása eljárásról van szó: a bő zsírban, alacsony hőmérsékleten való hosszú sütés/főzés. A hús így eszméletlen szaftos és omlós lesz. Nem kell tőle megijedni, a végeredmény nem lesz zsíros, a sok zsír csak megvédi a húst a…..
gyogyimogyinokedli 2018.02.22 00:01:15
@Nand: hogy lenne kevés?! Nekem 4 óra 80 fokon elég volt ahhoz, hogy a hús leessen a csontról!!
Elegem van abból, hogy ma már szemrebbenés nélkül lehet cigányozni, zsidózni, niggerezni, buzizni ebben az országban. Elegem van abból, hogy a halált jelentő Iszlám Állam elől menekülő gyerekeket, nőket és férfiakat közellenséggé tette a kormánypropaganda, és miután…..
gyogyimogyinokedli 2015.08.29 15:58:05
@kissruppert: tollhatjátok 1 l! - te még egy egyszerű magyar szöveget sem vagy képes helyesen leírni! Igaz, nagyon egyszerű is vagy, hogy nem mondjam mélymagyar vérbunkó! De mi nyitottak vagyunk, az ilyen tahókat is elfogadjuk, mint te, és el is tarunk minden birkamenetes lúzert :)
gyogyimogyinokedli 2015.08.29 15:59:10
@kissruppert: és figyelj, mert anyucid rátolta a picsáját a klaviatúrádra, és beragadt a Caps Lock!!
Saját Facebook-oldalán jelentette be egy budai downhill-biciklis, hogy megtámadott egy nőt a Fogaskerekűn, mert nem tudta kezelni indulatait a kialakult vitában. S. Dániel a Kerékagynak is elküldte a levelét, amelyben azt is bevallja, hogy egyszer tettleg is bántalmazta G. Évát. Az…..
gyogyimogyinokedli 2014.03.25 02:52:13
@Holger Hartland: nemcsak hogy verhető, de abszolúte fostalicska arctalan bringás suttyó a szokásos agresszív fajtából! Na ez a szopás, Dartvederek :)
gyogyimogyinokedli 2014.03.25 02:55:56
@tomot: debil vagy, orvosra szorulsz, megnyugszol - te dh-s vagy, nemde?!
A Bors egy cikkbe mindent beletett, amitől gyönyörű a magyar bulváripar, van benne kváziceleb (Berki), testépítés+pöcsös kép, herezacskót vasaltató ember, kolbász, baktérium, botox és egy plasztikai sebész, dr. Tizedes, aki a heréket csak lazán golyózza. És akkor az url-ről…..
gyogyimogyinokedli 2014.02.28 00:15:23
@Mária: Úgy néz ki, Mária, te másra testálnád a melód - vagy te netán utcazenész vagy? Ingyen oboázol? :)
Megint a nap hőseit ünnepli az Együtt-PM. A hősök falat másznak, a félistenek gipszszobrot gyaláznak. Itt tartanak ma az erkölcsi önbíráskodók. Köztük egykori tanítványaim, akik ma már csaknem félistenek. A Jobb Sorsa Érdemes Noémi ma Venezuela-térképeken ábrándozik. A…..
gyogyimogyinokedli 2014.02.11 22:51:09
@Ficsor Balázs Junior: Ők is KISZ-esek voltak, csak aztán "változtak" :) Mint a Pozsgai, az Ő komcsijuk!
A japán biciklis e-mailben köszönte meg a Kerékagy blog közreműködését az ellopott bringa ügyében. A kellemetlenségek viszonylag gyorsan és simán megoldódtak, miután civil segítséggel a rendőrség szombaton egy piacon megtalálta a Kertész utcai hostelból elvitt összecsukható…..
From: v.attila@mtva.hu To: h.arpad@kormany.hu Subject: felavattuk bazdmeg! Kedves Árpád! Mint láthattad A Tévében, az előzetes egyeztetéseknek megfelelően levezényeltük a Félmilliomodik akciót. Remélem minden stimmelt kívülről, és a Vezér is kielégítőnek találta a népnemzeti…..
gyogyimogyinokedli 2013.12.05 14:42:58
@Forseti: Köszi a linket, most néztem meg, mindjárt jövök vissza, elrohantam hányni...
gyogyimogyinokedli 2013.12.05 15:10:10
@CheetahRabbit: "Semjén nem ájtatos manó, ha rá céloztál, hanem gyakorló katolikus" - azért majd szóljon valaki, ha már túl lesz a gyakorlaton, mert így rohadt kínos, ahogy hívő keresztyénként macskákra lövöldöz :)
gyogyimogyinokedli 2013.12.05 15:17:48
@CSENDES: Ez egészen jó átlagfizetést feltételez :)
Nem csattogott a szalagvágó olló, fű alatt megnyílt a Margit híd budai hídfőjébe fúrt kerékpáros alagút. (Tenczer Gábor kolléga átbiciklizett rajta, és írt egy posztot.) Kedden a legforgalmasabb fővárosi kerékpárúton közlekedők egyszer csak azt vehették észre, hogy nem…..
gyogyimogyinokedli 2011.08.10 19:09:29
@Pistabácsi:
"...megint a bringások a gyökerek..." - ezt végre jól látod:-)
gyogyimogyinokedli 2011.08.10 21:35:58
@tatabike:
Látod, milyen egyszerű elme vagy, hósötétke? Nekem, gyalogosnak címzel egy autósoknak szóló fröcsögést:-D Anyciék nem vitték túlzásba a taníttatásod!
Had tippeljek - bringás vagy.
Na most: ha elfogy a benzin, és mindenki bicajozni fog, neked meg valaki hozzád hasonló agresszív barom eltöri a lábaidat, és csak a maradék 3 fogaddal tudsz pedálozni, én fogok röhögni rajtad, de nagyon:-D
Törődj bele seggfej, hogy a gyalogos-kerékpáros közös felfestés valóban közös használatot jelöl, és ha elvárod az autóstól, hogy az úttesten ne sodorjon el, a járdán meg a gyalogostól, hogy ne rúgjon fel, ha hülyegyerekként bravúroskodsz keresztbe-kasul, ahogy épp kedved tarja, akkor biciklisként rád nézve is vannak szabályok - még ha ezt ügyesen titkolod is!
gyogyimogyinokedli 2011.08.10 22:48:56
@tatabike:
Szerencsétlen ember:-) Nálad nagyobb a gond, mint gondoltam:-D
Agresszív köcsög - de hát mint írod: bringás vagy, senki sem várt mást egy ilyen lúzer gyökszitől:-) Ne szívd magad, arra ott haverod:-)
  Bár fenntartom, hogy Elvis Presley nagyjából ugyanazt jelenti a zenében, mint Marilyn Monroe filmművészetben, megismerve 56-hoz fűződő viszonyát, el tudom fogadni, hogy közteret nevezzünk el róla. Szavazni ugye itt lehet, hogy melyiket. Bár az 56-osok tere nem szerepel a listán,…..
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
gyogyimogyinokedli 2010.11.08 23:17:44
@Balack: "...így kell istenesen szétverni egy színpadot, nirvana-módra..." - ez épp ilyen gagyi volt, csak drágább cuccokkal. Ezt már előtte jó 30 évvel eljátszotta a Who (ha jól emlékszem), azóta minden csak majmolás - a Nirvana is!
f1 Schumacher rámordult Alonsóra 2010.03.27 13:26:00
Megvan a hétszeres bajnok első visszatérés utáni összezördülése. Schumacher szerint a spanyol feltartotta utolsó gyors körén, ezért sem tudott előrébb végezni a hetedik rajthelynél. Az időmérő után Alonso még az autójában ült, amikor a német odaguggolt hozzá, és számon…..
gyogyimogyinokedli 2010.03.28 03:03:11
@vargaryu: És most 100x leírod, hogy: A hülyét nem írom le többször pontos j-vel.
De most tényleg: első általánosban ez az első, amivel cukkolják egymást a kölkök...lécci-lécci-lécci (légy szíves) tanuljuk már ezt meg!