Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Walle

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei Critical Mass legfőbb érdekessége az volt, hogy rendőrök büntettek meg néhány lámpa nélküli biciklistát, és másik néhányat, akik piroson mentek át. A rendőri fellépéssel egyébként nem is lehet vitatkozni.   A mostani demonstráció lényege ugyanis nem a…..
Én személy szerint eleget zötykölődtem már a budai rakparti bringaúton ahhoz, hogy ezt csupán az ellenségeimnek kívánjam - ennek ellenére a jelenleg is folyó építkezések kivitelezői még mindig meg tudnak lepni. Például a Margit híd utáni szakasszal, ahol csomópontot építenek…..
Walle 2009.08.07 22:01:18
@Húzzunk bele!:
Csak így tovább! Ilyen hozzáállással ne csodálkozz, ha egyszer egy marcona bácsi rád fogja hajtogatni a bringádat, mint egy kalitkát. Ott fogsz bazdmeg csipogni.
autózz! Add vissza a jogsid, mama! 2009.08.07 17:35:00
Kekecke az, akivel mindig történik valami, ha épp nem történne, akkor ő gondoskodik róla. Rendszerint jól meg is kapja érte a magáét kommentelőinktől, de úgy kell neki, aki ennyire mazochista, hogy többször is bevállalja, az meg is érdemli. A beszólós-elnézéstkérős sztori…..
Veronika 3  egész óráig azt hihette, hogy hamarosan nyaralni indul. Gondolta ezt joggal, azután hogy mindent megbeszélt az utazási irodával, sőt, ki is fizette az utat. De végül persze pofáraesett, mert valaki nagyon elszúrt valamit. Szeretnék megosztani veletek egy egészen…..
Mandiner blog Pengeváltás 2009.05.29 15:15:00
  Hat nappal előzte meg az abádszalóki vérengzést az alábbi nyilatkozat.   „A cigányság harcában én csak a kard éle vagyok” - állítja magáról az a 21 éves közgazdász hallgató, aki az MCF Roma Összefogás Párt európai parlamenti listáját vezeti. Na majd…..
Rájöttem! Űrkutatás 2009.05.25 15:30:00
Valójában nonszensz, hogy űrkutatásról olyan emberek formálnak szakvéleményt, akik soha nem jártak az űrben. A NASA igazgatója minden bizonnyal okos ember, de honnan a fenéből tudná mi van a Holdon, ha még soha nem járt ott? De azért "okosakat" mondani biztos ő is tud.…..
Walle 2009.05.26 10:57:48
@serwer: :) Az egyik barátom kapott egy newton-távcsövet (1525mm tubus, harminc centis főtükörrel). Még csak ismerkedünk vele, de pl. a Szaturnusz gyűrűstől, holdastól, a Gyűrűs-köd, a Vega, már a zsákmányaink között tudható :). Szeretnénk elkapni az ISS-t, illetve a Hubble-t is, tényleg nagy segítség az oldal amit linkeltél!

Még egyszer köszi!
Walle 2009.05.26 10:58:26
Walle 2009.05.26 11:35:28
@serwer: Szerencsére az állvány forgatható, így lehetőségünk lesz követni. :) Néztem a táblázatot, tényleg nagyon faszályos!

"Kurvázás kizárólag arra kijelölt helyen" jeligére.Minden tökéletes volt a kapcsolatunkban egészen addig a percig, amíg bekérdeztem valamit, amit nem kellett volna. Nem számítottam rá, hogy ezt váltja ki belőlem. Kíváncsi voltam, hogy fizetett-e már nőért.Szóval…..
Nincs is annál bosszantóbb, mint mikor az embert már a szabályos közlekedésben is megakadályozzák, és ráadásul mindezt egy majdnem töküres autópályán. István egy korábbi szorizhoz hasonlatos történetét osztotta meg velünk. A kék Astra-sok között netán valami furcsa kerge…..
Az alábbi levél igen elgondolkodtató. Ha egyszer boldog a kapcsolat és a pozitív irányba halad, elmondjuk e a párunknak , hogy egyszer félreléptünk. Sziasztok! 3 éve éltünk együtt boldogan a barátommal, amikor ez az eset megtörtént velem, Annyit kell rólam tudni, hogy egy…..
Olvasónk napok óta azon görcsöl, hogy mikor válnak meg tőle munkahelyén a gazdasági válságra hivatkozva.sziasztok!ez nem álláskeresős poszt, bár arról is tudnék írni, habár csak 40 helyre küldtem el az életrajzom idén. 26 éves, második diplomáját gyúró, nagyon tenni…..
w Póktalanság 2009.05.08 04:00:00
Tavaly szeptemberben Liverpool utcáin egy harminchét tonnás mechanikus pók sétált végig. A lépegetőt egy francia művészcsoport, a La Machine készítette és irányította. A pók drámai jeleneteket adott elő tűzijáték és vízijáték mellett, a város apraja és nagyja, és persze…..
A közelgő Terminator Salvation promóciójaként a kanadai Toronto egyik metrómegállójába a múlt héten kihelyeztek egy mozgó, csaknem két és fél méter magas T-600-as robotot. A robotnak csak a feje, mozog, de az folyamatosan, azt imitálva, hogy az őt bámuló és előtte elhaladó…..
Walle 2009.05.08 01:00:39
@Jankove:

:D Egy órája Rajtad röhögök. :D:D:D
:D:D
Apa 11 éves lányát a buszvezető fölengedte jegy nélkül, az ellenőr viszont könyörületet nem ismerve leszállította a semmi közepén. A Volán jeges szívű alkalmazottja szigorúan veszi a szabályzatot, biztos soha egy haverja sem utazott jegy nélkül és zsebre sem…..
Bár nem vagyunk feltétlen hívei Újbuda vezetésének (lásd pl. Zp, Rió), de eddigi panelzöldítő fejlesztéseiket minden irónia nélkül lelkesen fogadtuk. Lehet, hogy hiba volt? A múlt héten örömmel tudattuk, hogy felszerelték az első budapesti panelházra a napkollektort. Aztán…..
Ha már délelőtt a jó idő okán képbe kerültek a motorosok is, jöjjön most Potha levele az autózzblogbeliekhez, ami valami egészen fatális véletlen miatt egy motorost állít főszereplőként a történet középpontjába. Gyönyörű idő volt ma vasárnap(04.05). Elmentünk…..
 A többi képviselővel együtt Gyurcsány Ferenc is közzétette 2008-as vagyonnyilatkozatát (és feleségéét is). Miniszterelnöki fizetése bruttó 18 millió forint volt tavaly, amit feltételezhetően továbbra is jótékonysági célokra fordít. Az Altus ZRt. egyszemélyes…..
Belsőség Lada in the air 2009.01.20 15:45:00
Gergő olvasónk adta meg a kezdőlökést, hogy az utóbbi időben méltánytalanul hanyagolt Lada honlapjára nézzek. Mert a Lada homepage király. Egyszerű, mint a faék, semmi flash, semmi dinamikus katyvasz, kattintasz - ott vagy. Kizárólag a lényegi információkra hagyatkozik,…..
Vannak, akik szeretik a csapvizet, esetleg az ásványvizekben nem bízván szívesebben fogyasztják a hagyományos, vezetékből folyó vizet. Azonban nem mindenhol tehetik meg, hogy egy ebéd elfogyasztása után kedvenc italukkal öblítsék le a napi menüt. Lenti levél íróját a jelenleg…..
A kislányok körében évtizedek óta arat a Barbie-mánia, de a legtöbben hamar kinövik, így mégis viszonylag kevés az utakon a rózsaszín autó. Ugyanakkor előfordul néha, hogy valaki soha nem jut túl ezen a korszakán, és ha az illető közben gazdag botrányhős- és örökösnő,…..
Szia Ügyfél! Már régóta olvasom a blogod, és korábban is sokat gondolkodtam azon, ami a "Kóbor farkincák védelmében" post központi kérdése.Mostmár duplán érintett vagyok a témában, mert már két éve járok (ugyanahhoz) masszőrhöz, és az utolsó két alkalom más…..
Mandiner blog M6: A magyar csoda 2008.12.18 15:31:00
 Már több helyről is megkaptam azt az emailt, aminek tárgya A magyar csoda, s egyetlen képet tartalmaz mellékletként:(A képre kattintva meg lehet nézni nagyobb felbontásban is) Jó lenne azt hinni, hogy Photoshop, de erre kevés a remény. Éppen ma olvastam egy másik magyar…..
Képzeljék magukat a következő helyzetbe! A cégemnél, ahol dolgozok, a szakszervezet kiharcol számomra egy vaskos kis összeget. Aztán egyszer csak jön a főnök, és közli, hogy az egészből egy szó sem igaz. A szakszervezeti vezetőm ugyanis arra ígérte meg a fizetéskiegészítést,…..
Hekkereknek feltörték az Apple mobilját, és felpakolták rá a Linux 2.6 kernelt. Jobban tették volna, ha inkább elmennek kirándulni a nyílt terepre, mert a nyílt forráskód ilyen célú felhasználásának semmi értelme nincs. Minek felbuherálni a kódot a hardverre, ha nincs…..
 Néhány éve masszív elhivatottságot érzek, hogy a szupergejl, mindenkikedvence U2 zenekar ellen evangelizáljak. Nem szeretem a U2-t. És erre sokkal több okom van, mint azoknak, akik kedvelik őket, mondjuk a jó zenéjük miatt. (Nyilván ide sorolható az olvasók…..
Meghökkentő hírt közölt egy gazdasági napilap ma reggel, egyben választ adva arra a rejtélyre, hogy miért nem volt jelen tegnap Veres János pénzügyminiszter a nagy jelentőségű IMF-EU-Világbank segélycsomag részleteinek ismertetésekor. "Grandiózus kínai tervek esetleges…..