Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trey

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napok óta terjed a pletyka, hogy ismét elmarad a Hegyalja fesztivál (idei nevén Kingdom of Hegyalja). Elértük Kovács Pétert a fesztivál egyik főszervezőjét, aki a Lángolónak megerősítette a hírt, valóban elmarad a rendezvény. Az okokról annyit mondott, hogy a fesztivál…..
Szeptember 30-án, vasárnap este fellép a Dürer Kertben a Nasum. A svéd grindcore zenekar épp karrierje csúcsán trónolt, mikor Mieszko Talarczyk gitáros-énekest a halálba sodorta a 2004-es indiai-óceáni szökőár. Ezután a csapat feloszlott, 2011-ben viszont úgy döntöttek, hogy…..
trey 2012.09.27 12:37:02
Katatonia - Dead Ends Kings(Peaceville) Az innovatív zenekarok, kevés kivételtől eltekintve, nem a teljes karrierjük alatt innovatívak. Tudni lehet, hogy mi lesz a következő lépésük, még akkor is, ha egyszer már 19-re lapot húztak, és össze is jött nekik a 21. A Katatonia évek…..
Gyermekeim az Úrban! Ma eljött a nap, amikor három fős osztagunk elindul az osztrák-magyar határra a Novarock Fesztiválra, ahol aztán három napig dübörög a majd a rock és a metál, mi pedig széjjel égünk a harmincpárfokos melegben. Mielőtt azonban teljesen odavesznénk azért…..
High On Fire - De Vermis Mysteriis (Century Media) Matt Pike a metálzene egyik élő legendája. Olyan ő a stonernek, mint Lemmy a rock ’n rollnak. Egy elpusztíthatatlan hivatkozási pont, miközben a zenéje az undergroundnál is mélyebben van. A sztóneristennek kikiáltott Sleep, amivel…..
trey 2012.05.31 20:26:07
Láttatok már metálos születésnapi tortát? Még mi sem, viszont most mutatunk egyet pentagrammal, fordított kereszttel és King Diamond (?) arcfestésével. Egyébként egy Bryan Buchanan nevű fiatalember kapta a a barátnőjétől 30. szülinapjára Baltimore-ban...
trey 2012.04.17 09:58:26
Most, hogy a Zöld Pardon megkapta a működéshez szükséges összes engedélyt, bátran írjuk le, hogy július 11-én a Suicidal Tendencies koncertjére lehet egyet bulizni. Az énekes Mike Muir által 1981-ben alapított zenekar pályájának kezdetén sok pletyka keringett arról, hogy a…..
Mióta a Kyuss három alapítótagja Kyuss Lives! néven 2010-ben elindította a sikeresen működő emlékzenekarát, azóta folyik a találgatás, hogy vajon az eredeti gitáros, jelenleg Queens Of The Stone Age-főnök, Josh Homme mit szól ehhez az egészhez. John Garcia énekes több…..
Sokmindent nem lehet hozzáfűzni a február 28-án megjelenő új Napalm Death-nagylemezhez. Legyen elég annyi, hogy Utilitarian a címe, van rajta ismét dallamos ének, sőt, még szaxofonszóló is akad egy helyen, csak hogy a furcsaságokat említsük. Alább meg lehet hallgatni az egész…..
trey 2012.02.24 20:49:22
Bár a Faith No More mégsem áll le, az énekes Mike Patton továbbra is rendszeresen szabadítja rá a világra újabb agymenéseit. Patton ezúttal a főállásban fizikusként dolgozó Paolo Giordano híres regényét, a Prímszámok magányát zenésíti meg. Patton ígérete szerint a lemez…..
trey 2011.09.28 18:51:36
@mickeyknox: hat en azert a Mr. Bungle-t meg mindenkepp idevennem.. meg talan a Peeping Tomot is. ezek azert eleg emeszthetoek, nem?
Újabb magyar együttes szerződött külföldi kiadóhoz. A Kátai Tamás vezette Thy Catafalque ötödik albuma már a francia Season Of Mist gondozásában jelenik meg. A kiadónál olyan bandák dolgoznak, mint például a Morbid Angel, a Mayhem, az Cynic, vagy a The Dillinger Escape Plan. A…..
Death metal rajongóknak örömünnep lesz 2011. július 6., akkor jelenik meg ugyanis nyolc év szünet után az új Morbid Angel-lemez Illud Divinum Insanus címmel. Ez az album lesz az első, amin hátproblémái miatt nem Pete Sandoval dobol majd, hanem a helyettesítő Tim Yeung, és az…..
trey 2011.03.10 10:49:27
A Fuckhead alapvetően zenei indíttatású durva performanszait zajjal, meztelen testekkel, fekáliákkal és hulladékokkal, valamint a legkorszerűbb digitális technológia felhasználásával kovácsolja egybe, úgyhogy minden valószínűség szerint az A38-on is ez lesz november 24-én,…..
A legegyszerűbben úgy lehetne a péntek (november 12.) este a Dürer Kertben fellépő Black Breath-t leírni, hogy ez a zenekar az Entombed amerikai kistestvére. A stílusuk szinte teljesen ugyanaz, mint a svédeké, de annyiban azért mégis különböznek, hogy sokkal több a d-beat a…..
Ötödik nagylemezét jelentette meg a gödöllői Trafót is megjárt High On Fire, mi pedig csak reménykedünk benne, hogy nem az marad az egyetlen magyarországi fellépésük. – Írtuk ezt a New Noise még áprilisban megjelent számában, és akkor még nem tudtuk, hogy ők lesznek a…..
Június 5-én indult volna a Mastodon nyári európai fesztiválkörútja, amit most a zenekar kénytelen volt lemondani, ugyanis Bill Kelliher gitárosnak heveny hasnyálmirigy-gyulladása van, ami akár súlyossá is válhat, kezelés nélkül pedig halálos is lehet. A hírek szerint az orvosok…..
"A videóklipjeimben hordott ruhák közül néhány annyira szűk volt, hogy bugyit sem tudtam alá venni." (Ezentúl minden munkanap reggel kirakunk egy kérdést, a kommentekben pedig lehet rá válaszolni. Aki elsőnek kitalálja, az a legügyesebb, de ez talán evidens. Ha nem jön…..
trey 2010.04.13 07:05:06
Csáp Géza Az év metálja 2. 2006.12.27 10:05:00
Converge – No HeroesA kaotikus poszt-hardcore mesterei, a Converge, a 2001-es, meghatározó jelentőségű Jane Doe után erős visszaesést produkált az azt követő You Fail Me-vel. A lemez turnéján azért kiderült, hogy van még kraft a brigádban; a magyarországi koncerten egészen…..