Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jannna

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jannáéknak sikerült egy lakkozatlan etetőszéket választaniuk, amivel első körben elhajtották őket, mert hogy az nem hibás. Második körben viszont összekapták magukat és vasárnap délelőtt válaszoltak a fogyasztóvédelemmel fenyegetésre: Tisztelt Elefáni Áruház! Terhesként…..
jannna 2013.06.11 22:17:18
@zsiráfffff: ha rám vonatkoztatva írtad, hogy "az ilyen tartson inkább aranyhalat" (nem találtam az előzmények között mást), jelzem, hogy a háromnegyed éves kisasszony így is sokmindent összefogdos (szerintem nem eléggé sokmindent, mert hisz azért van, hogy fogdosva/rágva tapasztaljon), és minden úszik a nyálában és olykor a kajájában, nem zavar. nem vagyok tisztaságmániás (ha látnád..!). őszintén szólva, azért zavar leginkább, ha örökre beissza a fa a céklalét (ez csak egy példa volt, lehet pörkölt vagy kakaó is), mert használtan, ha már nem kell, továbbadnánk (igen, gyarlók vagyunk, akár pénzért). de ha kiadok valamiért nyolcezer forintot, ne menjen tönkre egy héten belül (se funkcionálisan, se esztétikailag). egyébként valószínűleg használt széket fogunk venni 5-6ezerért, lakkozottat, kopottat de jól megcsináltat, nem ilyen silány munkát, mint ez az ágneska. aztán később vagy továbbadjuk, vagy nem, használtnál már nem szempont annyira.
jannna 2013.06.11 22:55:47
@Kellemes Zérókomponista: hát ha én kapálóznék az nem így nézne ki :D nem sértődök és nem sérülök, szórakozom, és komolyan érdekel mások véleménye - nem csak az etetőszékről, hanem úgy általában (és nem rólam, még mielőtt ezt is önámításnak gondolnád)... nem is értem, mivel ámítok ön-, azzal, hogy igazolást keresek arra, jól döntöttem-e? elárulom, a levelet a homárnak akkor küldtem, mikor még nem volt válasz az elefánitól, és nem hittem, hogy ilyen röviden és egyszerűen elintéződik a dolog. utólag tényleg lehet, hogy vihar egy pohár vízben, de hogy a panaszlevél jó döntés volt (bár lehet, hogy nem a legjobb megfogalmazás) az elefáni felé, abban biztos vagyok. meg hogy a szék szar, abban is. hogy először mért vettük meg? a kép és a szöveg mást mondott, a férjem meg nem ellenőrizte helyben, igen, ez hiba volt. nem hiszem, hogy önámítok, és taposgálj nyugodtan a szaros bakancsoddal bárhova, mert belém nem tudsz... "de nehéz az ilyen formaszöveget elnézni" - mire gondolsz?
jannna 2013.06.12 08:14:54
@Bikli néni: köszi a tippeet... ruhákkal hálistennek teljesen el vagyunk látva, több zsákkal kaptunk már barátoktól, rokonoktól. mei-tai-t én ingyen kaptam a barátnőmtől (ő is úgy kapta és nem használta), de eddig csak próbaképpen kötöztem föl, közben meg rohamléptekkel nő a poronty, nem is tudom, tudnám-e még használni a mei-tai-t :) a járókát használtan vettünk, meg pár készségfejlesztő játékot (később használható, egyszerű formaberakós, meg nagy építőjáték, stb). újonnan azt hiszem csak a cumisüvegeit, a cumikat, kádat, haj- és fogkefét, műanyag étkészletet és körömollót vettünk, meg talán 1-2 mesekönyvet, minden más használt és/vagy kapott (még bútorok is).
Volt egy film pár éve, amely díjakat is nyert. A rendezője Fekete Ibolya, a címe Chico, a főszereplője pedig önmagát játszotta: ő volt Eduárdó Rózsa-Flores, a félig magyar, félig bolíviai anarchista, zsoldos, színész és közíró. A nyughatatlan világforradalmár archetípusa…..