Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vacka24

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Habár mostanság a teljes magyar nyomtatott és elektronikus sajtó a médiatörvénnyel van elfoglalva, mi ne álljunk be a sorba gumicsontot csócsálni! Van itt még érdekesség bőven ezen kívül is – elsőnek mindjárt itt a jó öreg magánnyugdíj-törvény. Vajon a Fidesz–KDNP…..
vacka24 2011.01.17 14:05:00
@lkjpoi: 'Vegyétek már észre, hogy a kifizetendő nyugdíj így is, úgy is ugyanannyi, és ezt a pénzt így is, úgy is mi adjuk össze.'
Az egyik rendszerben en fizetek 70 et, te 30 at, en kapok 60 at te 40 et. A masik rendszerben en fizetek 70et, te harmincat es ugyanannyit is kapunk vissza. Igy is, ugy is mi adjuk ossze, de ha nem haragszol nekem nem mindegy, hogy hogyan.
Egy korábbi bejegyzésben említettem, hogy elméletileg maradt még egy vezércsele az MSZP-nek, ez pedig valamilyen „magyar olajfa”, azaz egy baloldali választási együttműködés létrehozása. Akkor két fontos ellenérvet jeleztem: egyrészt az MSZP belső helyzetét, másrészt…..
vacka24 2009.12.29 14:14:25
@radala: Köszönöm a helyreigazítást. MDF-re nem szavazok, nincs rájuk szükség. Utasításod szerint választok az MSZP, a Fidesz, (esetleg a Jobbik) közül.

u.i.: Nem tudod véletlenül, hogy lehet amerikai letelepedési engedélyért folyamodni? (Ausztrál is érdekelhet.)
vacka24 2009.12.29 14:54:42
@radala: Semmi bajom a kétpártrendszerrel, ott ugyanis világosak a dolgok. Van egy jobb oldal, (jobb oldali társadalomfilozófiával, neoliberális gazdaságpolitikával) és van egy baloldal, ennek az ellenkezőjével. A boldog választó meg eldöntheti, hogy az adott helyzetben és a saját érdekeit szemelőtt tartva, melyik kerüljön hatalomra. Az általad felsorolt pártok ezt az igényt távolról sem elégitik ki. Kivéve a jobbikot, amiről lehet tudni, hogy kicsoda és mit nem akar. Mindössze ennyit akartam mondani a kommentemmel. És ebből nem következik, hogy az MDF-t kellene választani.
vacka24 2009.12.29 15:08:04
@radala: Szerintem a Jobbik nem mond semmit gazdaságilag. Semmilyen koherens elképzelése nincs arról, mit kellene csinálni Magyarországon. Csak zavart kellt és növeli a társadalmi feszültségeket. Dehát erre szól a megbízása.