Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kismacko

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt időszak bebizonyította számomra, hogy fontos a rendszeres mozgás. Néhány napja eszembe jutott, hogy főiskolán szinte minden nap footbag-eztünk.A régi emlékektől vezérelve körbejártam a fővárost, de sehol nem lehetett kapni. Több helyen nem is hallottak róla, még volt…..
Eljött a negyedik hét is. Nem nagyon hittem benne, mert voltak olyan pillanatok, amikor megfordult a fejemben, hogy lehet, hogy feladom. Ezeket a pillanatokat sikerült áthidalni, és most újult erőnek vághatok neki ennek a hétnek.A mérhető adatok:mellkas: 120 cm helyett: 119 cmhas: 131 cm…..
Sokat gondolkodtam, hogy egy egyszerű fogyókúra miért nem hozza meg a megfelelő, vagy egyszerűen azt az eredményt, amire számítottam, vagy számít az, aki elkezdeni. Lehet, hogy nem fogyókúrázni kell, hanem életmódot változtatni?Ma kicsit jobban elmerültem a témában és számtalan…..
A harmadik hetet már nagyon vártam. Úgy érzem, hogy ez a hét és a következő lesz a vízválasztó. Hiszen, ha jönnek az eredmények, akkor az kitartást fog adni és véghez fogom vinni azt, amit elkezdtem. Most biztos vagyok benne, hogy 50 kg-ot le tudok fogyni 6 hónap alatt. A mérhető…..
Sok emberrel beszéltem, hogy tetszik neki az oldal. Volt aki hiányolta és volt aki nem értette, hogy miért is kezdtem bele egy ilyen oldal elkészítéséhez, megírásához.Több oka is van annak, hogy ez az oldal megszületett. Az egyik, hogy  komolyan el vagyok hízva. Ne…..
Elkezdődött a második hét. :-) Ennek eredménye, hogy két fontos tényről számolhatok be. Az egyik, hogy túl vagyok az első megpróbáltatásokon. A másik, hogy vannak mérhető eredmények.A mérhető adatok: mellkas: 127 cm helyett: 124 cmhas: 138 cm helyett: 134 cmderék: 127 cm…..
A módszer, amit használok lassú, ám tartós fogyást eredményez, mely alatt megtanítja, hogyan változtassam meg étkezései szokásaimat és ezzel együtt életmódomat.Számomra fontos volt, hogy nem tilt meg egyetlen egy élelmiszert sem mindaddig, amíg betartom a mennyiségi előírást.…..
Az első napom és az első hét tele van várakozással. A módszer jó, hiszen több embernek segített már. Nincs más dolgom, mint használni. A célom, hogy az elkövetkező hat hónapban sikerjön ötven kg-tól megszabadulni. Az én testsúlyomból nem is olyan nehéz ennyit…..