Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fasan82

5 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóljon e történet arról a sötét korról, amikor a törvény és az igazság még csak néha jött látogatóba a mi szerény kis környékünkre. A jobbágynak nevezett rabszolgák története ez, kik erejükkel és könnyeikkel dolgoztak nap mint nap, míg munkájuk gyümölcsét mások élvezték. Őseink generációinak…..
Miközben még javában tartott a Juventus és a Napoli összecsapása, a német sportsajtóban érdekes hírek kezdtek keringeni a torinói klub egyik legnagyobb fiatal tehetségével, Kenan Yıldızzel kapcsolatban, ugyanis egyes értesülések szerint a tizennyolc esztendős labdarúgó komolyan fontolóra vette a…..
  Sokan azt hiszik ismerik Jani bátyám történetét. Rengeteg pletyka terjeng az utolsó napjáról, de csak én voltam mellette mindvégig. Azért vetem papírra ezen sorokat, hogy elejét vegyem a további találgatásoknak.   Amióta szegény Irma néném méltatlan módon eltávozott az élők sorából Jani bátyám…..
Egy csodálatos júniusi délutánon kimentünk focizni a barátaimmal a nagylózsi sportpályára. Nem volt ismeretlen a környezet, hisz a fél életemet itt töltöttem kisgyermek korom óta. A pálya, a Kisalföld szélén, de még az Alpokalja dús legelőin innen helyezkedik el. A tavasznak épp vége lett,…..
  Már eltelt vagy 30 esztendő, de még mindig bánat tölti el a szívemet, ha visszagondolok azokra a napokra. A nagy háború után jártunk. Megkeseredett emberek mindenütt. A fák már lehullajtották leveleiket, de a tél még nem érkezett meg teljes erejével.   Egy esős, nyirkos hideg este tartottam…..
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
fasan82 2023.08.03 15:34:26
@delpi0823: Sajnos pár játékost most kellett kifizetni:
www.transfermarkt.com/juventus-turin/transfers/verein/506/saison_id/2023
Loca és Kean 60M-ba fáj most
Az olasz sajtó értesülései szerint egyre növekszik az esélye, hogy a Juventus elveszítheti egyik legnagyobb tehetségét, Kenan Yildizt, akiért a Benfica is élénken érdeklődik. A 17 esztendős támadó Németországban született, s a Bayern München ifjúsági akadémiáján nevelkedett, majd 2022 nyarán a…..
Romeo Agresti szerint Gleison Bremer helyzete mindenképpen figyelmet érdemel, mert bár az Inter közelebb jár a játékos megszerzéséhez, a Juventust nem szabad leírni. Pau Torresnek nem lenne ellenére a Villarreal elhagyása ezen a nyáron, s a célpont a Premier League lehet. A Corriere dello Sport…..
Paul Pogba kapcsán egyre több hír lát napvilágot, a játékos feltehetően hétvégén visszatér hivatalosan is Torinóba, miután nem sikerült megállapodni a Uniteddel a szerződéshosszabbításról. A játékos neve által fémjelzett dokumentumfilmben több szó is esik a United szerződéshosszabbítási…..
Ángel Di María hamarosan a Juventus játékosa lesz, de a klub egy fiatalabb játékos megszerzésével is tovább szeretné erősíteni támadórészlegét, a kiszemelt pedig erre a feladatra Nicolò Zaniolo lehet. Az AS Roma által megjelölt magas vételár miatt az olasz sajtó értesülései szerint a torinóiaknak…..
Nemrég egy kedves peresztegi barátom egy érdekes helyet mutatott a faluja mellett. A régi Csörgetői téglagyár közelében van egy nem mindennapi alagút. A téglagyárból mára már csak a kémény maradt meg, a többi részét visszafoglalta a természet. Ez a terület bárki számára könnyen megközelíthető.…..
A Juventus kedd este a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében folytatja európai szereplését, a zebramezes csapat a Villarreal otthonából próbál majd kedvező eredménnyel visszatérni a torinói visszavágó előtt. "Ötven-ötven százalék esélyünk van arra, hogy továbbjussunk a következő körbe. A továbbjutás a…..
Dejan Kuluševski elhagyhatja a Juventus keretét, mivel Massimiliano Allegri inkább Juan Cuadradót, Paulo Dybalát, Álvaro Moratát és Federico Chiesát játszatja támadóként, ezért a Corriere Dello Sport értesülései szerint a svéd futballista távozhat a megfelelő áron. A 21 éves játékos kapcsán az…..
fasan82 2021.08.31 09:46:03
@Il Principino: Matthijs de Ligt is nálam mozdíthatatlan