Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MarcoT

0 bejegyzést írt és 489 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az…..
MarcoT 2024.05.09 08:11:44
@rockitbaby: ha nem Kopi, akkor ki? Minden meccsünkön az látszik, hogy nincs egy épkéz láb, a játékot szervezni tudó, támadó középpályásunk. Nincs érdemi labdakihozatal, csak rugdaljuk előre a labdát a center felé hátha tud vele kezdeni valamit ez a mai fociban egyszerűen nem működik
MarcoT 2024.05.09 15:35:33
@rockitbaby: csak ne Gattival akarják ezt végrehajtani. Életveszély a labdakihozatalokban.
A Juventus a bajnoki tabella ötödik helyén álló AS Roma otthonába látogat vasárnap este, s egy esetleges győzelemmel a zebramezes csapat biztosíthatja helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában. "Egy erős Romával nézünk majd szembe, amely jó teljesítményt nyújt, annak ellenére, hogy csütörtökön…..
A mai nap folyamán Romeo Agresti több játékos kapcsán is friss és feltehetően megbízható értesüléssel szolgált, az egyik ilyen játékos Dean Huijsen, és az újságíró szerint a Juventus nem következő évben számít a fiatal védőre, hanem 2025 nyarától számol a jelenleg mindössze 19 éves spanyol…..
MarcoT 2024.05.01 08:58:53
@Shyr Kahn: Rugónak a képességeivel van baj. Alapvető hiányosságai vannak, egy komoly csatár ellen teljesen súlytalan. Van, amit nem lehet megtanulni, ha nincs hozzá meg a tehetség. Soha nem lesz belőle klasszis hátvéd. Az egyetlen igazi értéke az hogy már régóta itt van
A legújabb sajtóértesülések szerint a Borussia Dortmund erősödő érdeklődést mutat a Juventus fiatal védőjátékosa, Dean Huijsen iránt, aki a jelenlegi szezont kölcsönben az AS Roma kötelékében tölti. A mindössze 19 esztendős Huijsen 2021-ben a Malaga együttesétől érkezett Torinóba, ahol az U17-es…..
A Milan elleni mérkőzést követően a Tuttosport szerint a mester két szabadnapot adott a keretnek, mert nagyon feszült a helyzet, elégedetlenség, csalódottság és keserűség jellemzi a csapatot, és így remélhetőleg ki tudnak kapcsolódni a játékosok. A keretbeli elégedetlenséget jól mutatta például a…..
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az…..
MarcoT 2024.04.27 12:07:58
@Drughi Di Bianconeri: Morientes?????!!!
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az…..
A Juventus egy korábbi játékosa, Alen Bokšić a La Gazetta dello Sport riporterének nyilatkozva osztotta meg gondolatait a zebramezesekről ,s természetesen szó esett a Torinóban töltött évekről és a jelenlegi csapatról is. "Ha a Juvéra gondolok, az első kép a Borussia Dortmund ellenében elveszített…..
MarcoT 2024.04.25 14:40:43
@Pavel1988: lukács állítólag most hosszabbít
A Juventus ismét rendkívül gyenge produkciót nyújtott, azonban a Lazio hiába dolgozta le a hátrányt az elődöntő visszavágóján, a zebramezesek Arkadiusz Milik kései találatának köszönhetően biztosították helyüket az Olasz Kupa döntőjében. A találkozót követően a Corriere dello Sport szerkesztője,…..
MarcoT 2024.04.24 15:24:07
@Juvino: kidobtunk a kukába 3 teljes évet, sőt inkább 4-et. Tényleg ideje valami teljesen újba kezdeni, új arcokkal. A vezetőségben már megtörtént a váltás, most jön a szakmai stáb, meg a keret átalakítása. Én bízok Guintioliban, még akkor is ha az eredmények nem fognak jönni azonnal. De legalább ne úgy kelljen leülni Juve meccset nézni, hogy azonnal fáj amit látok.
A Juventus annak ellenére is továbbjutott a Coppa Italia elődöntőjéből, hogy kényelmesnek mondható előnyét sikerült leadnia olyannyira, hogy Milik utolsó percekben szerzett találata kellett ahhoz, hogy ne legyen hosszabbítás, vagy esetleg büntetőpárbaj. A szezonra megfogalmazott célok egyikéhez egy…..
MarcoT 2024.04.24 15:17:56
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az…..
MarcoT 2024.04.24 08:42:54
Massimiliano Allegri a Mediaset számára értékelt a döntőbe jutást érő 2-1-es római vereség után. „Nos, szenvedős meccs volt ez, tudtuk, hogy ez várható. Aztán rögzített helyzetből kaptunk azonnal egy gólt, s volt egy két helyzetünk rögtön az első félidőben, egyik Dušan Vlahović, a másik Gleison…..
Massimiliano Allegri a pénteki, Cagliari elleni idegenbeli meccs előtt arról beszélt, hogy az Öreg Hölgynek nehéz dolga lesz, mert a Cagliari a túlélésért küzd. „A Cagliari nem csupán négy pontot szerzett a legutóbbi két meccsen, de nyolc győzelmükből hatot hazai pályán szereztek. Azon csapatok…..
MarcoT 2024.04.19 08:32:22
@Pavel1988: nem csak ez
A Juventus ma este Federico Gatti találatával 1:0-ás sikert aratott a Fiorentina ellen a Serie A 31. fordulójában, mellyel sikeresen növelte a pontkülönbséget saját maga és a negyedik helyen álló Bologna között. A megmérettetés után a csapat trénere, Massimiliano Allegri is értékelte a látottakat,…..
MarcoT 2024.04.08 08:24:18
Massimiliano Allegri a Fiorentina elleni meccs után elégedetten nyilatkozhatott, hiszen végre sikerült nyerni, ami fontos lépés a BL-hely megszerzése felé. „Minden nap a javulásért dolgozunk. S nem feledkezhetünk meg a pszichológiáról, mert a bajnokságban már egy ideje nem nyertünk meccset. Az első…..
A Sportmediaset ma rendkívüli pletykákkal állt elő, amely szerint Federico Chiesa, Daniele Rugani és Wojciech Szczęsny nyáron elhagyhatja a Juventust Thiago Motta érkezésével. A klub pedig Teun Koopmeiners és Riccardo Calafiori érkezésével számol. Gianluca Di Marzio is érdekes fejleményeket osztott…..
MarcoT 2024.04.06 12:58:41
@SuperTrezi: Rlugáni kis csapatok ellen olykor bevethető de ha már egy klasszis csatárral kellene megküzdenie alapvető hiányosságai vannak soha nem volt juventus szintű játékos és soha nem is lesz az
A Juventus továbbra sem talál vissza a győzelmek útjára, s a csapat korábbi mestere, Fabio Capello elemezte a zebramezesek kiábrándító helyzetét, miközben egyre több kritika illeti Massimiliano Allegri munkásságát. "Először is hadd mondjam el, hogy Allegri csodákat tett egészen a Derby d’Italiáig,…..
MarcoT 2024.03.20 08:29:45
@Rikoo: gattinak alapvető hiányosságai vannak
Az ismert, az utóbbi időben pedig meglepően hiteles információkat szállító olasz újságíró, Nicolò Schira a napokban arról értekezett, hogy a Juventus nagy erőkkel dolgozik Kenan Yıldız szerződésének meghosszabbításán. A tizennyolc esztendős török reménység jelenlegi kontraktusa 2027 nyaráig szól, a…..
A Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventusnak a következő években igencsak költségtudatosan kell működnie a játékospiacon, mivel megközelítőleg 120-130 millió eurós pluszt termelő átigazolási időszakokra lesz szüksége idén és a következő két pénzügyi évben. A bianconero klub eddig…..
MarcoT 2024.03.12 14:11:00
@ZED!: +1!
A La Gazzetta dello Sport friss hírei szerint a Juventus továbbra is szerződéshosszabbításokon dolgozik, zajlanak a vezetőség szintjén a kiértékelések, s ennek tanúbizonysága Dušan Vlahović ügynökének torinói látogatása, és a lap szerint a felek elkötelezettek a folytatás mellett, és szeretnék…..
MarcoT 2024.03.12 14:06:58
@Pedro32: locatelli +1. Régóta mondom, nem az igazi helyén játszik nálunk.
MarcoT 2024.03.12 14:09:33
@Rikoo: lesz itt pénz nyáron, ha megy Bremer, Géza, a traktoros fia, Iling, esetleg Kosztics. Felszabadul Rádió, Pogesz és a lengyel bére. Én bízom Guintioliban.
Massimiliano Allegri az Atalanta elleni izgalmas döntetlen után a DAZN munkatársának elemezte a látottakat. „Jó meccset játszottunk egy jó Atalanta ellen, azt hiszem, két gólt kaptunk. Jól végezték el az első szabadrúgást, de mi jobban is teljesíthettünk volna, s ugyanez igaz a második gólra…..
MarcoT 2024.03.11 12:20:55
@JuveMI: azért én várnék azzal a kupa győzelemmel. A jelenlegi formánk alapján mennyi esély lehet rá? Még a negyedik hely is elúzhat, ha így folytatjuk.
A Juvetus hazai pályán 2:2-es döntetlent játszott az Atalanta gárdájával, mellyel a Bianconeri egy helyet visszacsúszott a tabellán, hiszen győzelmének köszönhetően immár az AC Milan foglalja el a táblázat második helyét. A találkozót követően a csapat mestere, Massimiliano Allegri is megtette…..
Max Allegri egyik legfőbb bizalmasa és legjobb barátja, Giovanni Galeone a ma reggeli órákban ismét hosszabb interjút adott az olasz sportsajtónak, kijelentve, hogy a Juventus vezetőedzője az utóbbi időben elveszítette kreativitását, ami miatt el kellene ismernie, hogy ő is hibázhat, s nem csak az…..
Alessio Tacchinardi a TMW Radio számára adott nyilatkozatában arról beszélt, hogy a Juventusnál a számos nyilatkozat ellenére már nem a BL-szereplés kiharcolása a cél, hiszen az nagyjából zsebben van a klub számára, hanem sokkal inkább a jövő építésén dolgoznak a klub emberei. „Cristiano…..
MarcoT 2024.03.06 08:08:51
@ggbuffon: mert szeretnénk már látni végre egy olasz játékost akiből igazi ikon válhat, a Boniperti, Furino, Scirea, Del Piero, Buffon vonulatból.
MarcoT 2024.03.06 14:30:41
@ggbuffon: nincsen köztünk vita, sajnos.