Regisztráció Blogot indítok
Adatok
földiegység

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hírek kávé mellé 2008.09.09 09:32:00
Alec Baldwin elnézést kért a My Name Is Earl és a Scrubs készítőitől és szereplőitől  mert a The New Yorker hasábjain beszólt nekik múlt héten. Mindezt hasonló nyilvánosság előtt, a The Huffington Post-on tette. Az amerikaiak kiakadtak Russell Brand brit komikusra, mert a…..
Indítsuk be az agyunkat egy jófajta körökre osztott stratégiával. A Battalion: Nemesis azt a receptet követi, amit mondjuk annak idején a GBA-s Advance Wars: földi, vízi és légi egységeink vannak, kő-papír-olló rendszerben ezek egymás gyengéi illetve nemezisei. A négyzethálós…..
Mint kiderült, nem is szombat, hanem már hetek óta le volt zárva a budai felső rakpart a nemzeti légiparádé Red Bull Air Race miatt, 20.-án pedig már a Várba sem tehette be a lábát ingyér a nemvip lakosság. Ez a bloggervilágban többeket kurvaanyázásra késztetett, és voltak…..
Nemtom ki járt a budai felső rakparton, de a Homár már szombaton akadályokba ütközött a Batthyányi térnél, tehát azt már pénteken beépíthették a Red Bull augusztus 19-20.-i légipíárjához. A nemzeti ünnepre zökkenőmentesen rátelepült verseny miatt szombat óta köröznek a…..