Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blau_Andras

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2020 December 13-án a Szigetszentmiklósi Önkormányzat facebook oldalán egy szomorú bejegyzés látott napvilágot. Eszerint az előző napon ismeretlen tettesek a Tebe sornál lévő csapadékvíz kifolyónál jelentős mértékű ipari, pontosabban olaj szennyezést öntöttek ki, amely a Kisdunába folyt, s amelyet…..
Blau_Andras 2021.08.28 23:16:24
@Krasztner:
Én voltam, aki vitatkozott vele.
A Rév soron futottunk össze december 9-én délelőtt. Ő megállt a Dunapart ABC-nél, mert vett magának kaját. Akkor láttam, hogy a szippantós kocsi bent volt a bolt mögött, a háta volt az árok felé és a cső a nádason belül az árokba futott, valami fekete színű valamit engedett bele. Szóltam az említett postásnak, hogy mi a helyzet, de ő azt mondta, hogy délután 2-re kell mennie orvoshoz és ő biztos, hogy nem ér rá, mert kapkodnia kell, mivel a főnökeit nem érdekli az, hogy neki muszáj elmennie és ő egyébként nem akar belekeveredni semmibe sem, főleg, hogy jön a péntek és akkor túlhajtás van náluk.

Nekem dolgom volt az Ádám Jenőn, neki meg kötelező volt a Szedres-Som utcába mennie, amik állítólagosan nem is ő hozzá kellett volna tartozniuk, hanem csak rálőcsölték. Amikor végeztem, akkor megvártam őt a Szedres utca előtt. Mondtam neki, hogy biztos nem kell-e szólni a dolog miatt, ő azt mondta, hogy nem! Amikor kiértünk, a szippantós ismételten ott volt, éppen tolatott befelé a bolt mögé és ezt követően az emberek rákötötték az ideiglenesen ott hagyott csőre a kocsit. Mikor elindították a leeresztést én ismét megnéztem, mit engednek bele és ugyanaz a gyanús fekete folyadék folyt az árokba bele. Nem tudom, hogy mekkora az űrmérete egy ekkora kocsinak, de ez biztos, hogy a második kanyar volt, tehát kettővel biztos, hogy belement. Szóltam ismételten a postásnak, hogy most már ez a második, de engem idegesen lehordott, hogy neki csak a posta kivitele a dolga, neki ez nem munkaköri kötelessége és egyébként is minek foglalkozom ilyesmivel, amikor rengeteg így is a kötelező túlórája és dolga, majd ha úgy fog dolgozni, mint egyesek a teremben hátul, hogy 4:30, meg 6:20 és hasonlók lesznek beírva, akkor majd foglalkozik ilyesmivel. Semmit sem volt hajlandó csinálni, engem nem is engedett oda, hogy legalább a rendszámot felírjam, mert közölte, hogy nem akar szopni még ezzel is.

Kérlek engem ne szidjatok, nem én vagyok a hibás! Én nem akartam szőnyeg alá söpörni, ő nem engedte!