Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kunavar

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lázár János állítólag nagyon elszomorodott, amikor meglátta a Story magazin címlapját. Meg nem erősített, és úgy általában minden, minőségi dolgot szerető embert egyáltalán nem érdeklő információink szerint közvetlen telefon vezetett Ómolnár Miklós leváltásához. A…..
kunavar 2014.06.28 11:47:26
@watchingpornfun: Gondolom, talán nem tévedt ide olyan, ki valamiféle adatokkal rendelkezne az efféle történetekről. A megjegyzéséből itélve, maga viszont igen, tehát, nosza rajta, lehet írkálni. Vagy, másokéval verni a csalánt, kényelmesebb?
kunavar 2014.06.28 12:01:03
@mesélek: Van itt szó másról is, nemcsák a spinéről!
Egy német fotós, Walter Kössler tartalékos tüzér több mint ezer fotót készített a német hadseregről az első világháborúban. A képeket időközben Amerikába kivándorolt leszármazottai őrizték meg, ám mindeddig nem került a nyilvánosság elé. A fényképész dédunokája,…..
kunavar 2013.08.10 20:36:55
@whale: Nem érdemes megszólni másokat a véleménye okán! Vitázni is, ha lehet, kulturáltan. Annál is inkább, mert Lengyelország lerohanása, nem csak német tett volt, Előre fölosztották ezt a sokat szenvedett országot, a nácik és a bolsevikok. A németeknek, kicsit sürgős volt, ezért előztek a bolsikra, viszont, kölcsönös katonai tanácsadók segítették a két hadsereget, még ekkor. S persze, szovjet élelemmel, fölszereléssel ellátva, volt a németeknek "bátorsága". Egyébként pedig, elhallgatni fontos és döntő tényeket, is hazugság. Vagy, tudatlanság!
Javában tombol a kézművessör-őrület a Palotanegyedben, minden valamire való "beergeek" bent kortyolgatja a jobbnál jobb italokat. Ha még nem voltál, de holnap tervezel kimenni, itt egy rövid kalauz, a teljesség igénye nélkül, hogy miket érdemes mindenképpen kóstolni. "Ökör iszik…..
A 2. világháború egyik leghíresebb hadművelete - sőt, az egész hadtörténet egyik legizgalmasabb eseménye 69 éve történt. Június 6-án még ma is, minden évben sok ezren zarándokolnak el azokhoz a francia partokhoz, ahol a szövetséges csapatok partra szálltak a náci Németország…..
Mit tehet az ember lánya, ha másfél hét alatt végignézte az összes Star Trek filmet, és már a fülén jön ki a világűr romantikája? Akciófilmet néz. Pontosabban nézne, ha lennénk olyanok, amelyeket érdemes megnézni. De nincsenek ilyenek, úgyhogy ismét a Penge című filmre…..
Ma Magyarországon körülbelül százezer ember él hitellel a fizetésképtelenség határán. A kormány semmit nem tesz, naponta lakoltatnak ki embereket jogszerűen, de minden emberség ellenére. A kép illusztráció, nem az esetet ábrázolja A rohamrendőrség bevetésével…..
kunavar 2012.07.03 09:41:10
@Éhes_ló:
Ott volktak viszont, a TAHSZ, a MAREVOSZ, a Rendszerváltó Fórum, a Civil Összefogás, az MSZ Kőbánya, stb...! Az áldozat, "cigány" származású, az Otthonvédők között azonban, mindössze kettő volt, egyik, egy szomszéd! Tehát, a megkérdőjelezett hiányzók közé, föl köll sorolni a Cigány Önkormányzatokat, mármint a helyit, a budapestit, az országost, a köztörvényes jelenlegi és volt vezetőiket, mint (szándékosan kisbetűvel, mert mindahányan kicsik fizikailag és emberileg is) farkas flórián, kolompár orbán, vagy, akár kiskanász (olsteinorsósorbán) is, hiszen félig belőlük származik!
kunavar 2012.07.03 09:42:08
@Éhes_ló: Ott volktak viszont, a TAHSZ, a MAREVOSZ, a Rendszerváltó Fórum, a Civil Összefogás, az MSZ Kőbánya, stb...! Az áldozat, "cigány" származású, az Otthonvédők között azonban, mindössze kettő volt, egyik, egy szomszéd! Tehát, a megkérdőjelezett hiányzók közé, föl köll sorolni a Cigány Önkormányzatokat, mármint a helyit, a budapestit, az országost, a köztörvényes jelenlegi és volt vezetőiket, mint (szándékosan kisbetűvel, mert mindahányan kicsik fizikailag és emberileg is) farkas flórián, kolompár orbán, vagy, akár kiskanász (olsteinorsósorbán) is, hiszen félig belőlük származik!
kunavar 2012.07.03 09:44:09
@Éhes_ló:
Ott volktak viszont, a TAHSZ, a MAREVOSZ, a Rendszerváltó Fórum, a Civil Összefogás, az MSZ Kőbánya, stb...! Az áldozat, "cigány" származású, az Otthonvédők között azonban, mindössze kettő volt, egyik, egy szomszéd! Tehát, a megkérdőjelezett hiányzók közé, föl köll sorolni a Cigány Önkormányzatokat, mármint a helyit, a budapestit, az országost, a köztörvényes jelenlegi és volt vezetőiket, mint (szándékosan kisbetűvel, mert mindahányan kicsik fizikailag és emberileg is) farkas flórián, kolompár orbán, vagy, akár kiskanász (olsteinorsósorbán) is, hiszen félig belőlük származik!
Az alábbi videó megtekintése után mindenki elgondolkodhat - ha eddig még nem tette meg -, vajon a jövőben is megbízik-e választott képviselőiben, akik droid módjára nyomják a gombot, de egy értelmes gondolat nem hagyja el kobakjukat. Én nagyon-nagyon régen lemondtam erről a…..
Hát ezt is megéltük: egy hirtelen ötlet nyomán itt a nulladik, úgymond kísérleti TV adásunk! Ami persze nem TV, hanem videó, a Youtube-on nézhető, de ott legalább bármikor. Amíg le nem törlik, persze. Mert azért nem finomkodom a megfogalmazásaimmal és nem próbálok elfogulatlan,…..
kunavar 2010.10.15 21:52:00
Csak a Jobbik! A Jobbik a mienk! 2009.05.27 16:28:09
Honfitársaim!   Mi mindannyian, akik szerkesztjük és készíjuk a blogot tiszta szívvel harcolunk a Jobbik eszméi mellett. 2003 óta veszünk részt pártunk életében. Nagyon sokáig aktívan dolgoztunk azért, hogy a Jobbik által képviselt szellemiség megjelenjen a magyar politikai…..
kunavar 2009.05.30 09:48:50
Adjon az Isten!

Nos, ami eddig fölkerült, elolvastam, megnéztem. Vádaskodás, mocskolódás, a széthúzás gerjesztése az egész! Kik vagytok ti, akik ezt összehoztátok?(a tegezés nem a hülye világhálós szokás mián van, hanem azéert, mert korom följogosít erre, viszont senkit nem jogosítok föl arra, hogy ismeretlenül letegezzen!) Mert jó régi bolsevik szokás szerint, hintitek az általatok hatásosnak vélt propagandát, bizonyítékok nélkül! Azzal ugrasztottatok ide, hogy nagy aggódásotokban keresitek a segítséget, nehogy a Jobbik eszmeisége sérüljön, az ellene tevékenykedő rosszindulatú, vagy megélhetést kergetők nem kívánatos lépéseitől! De ewddig, csak Morvai mecskolása zajlik, képben és írásban. Tehát, le köll vonnom a következtetést; sokáig tartott, mára sikerült alkotni olyan számítógépes programot, ami beépülve gépeinkbe, monden, bárkinek, bárhová írt, küldött üzenet útját nyomon követi, föltérképezi! Gratulálok hozzá, jó munka volt! De, a magam esetéről írok, értelmetlen!!! Nézeteimet, élőben sem rejtettem véka alá, tehát, a világhálós lehetőséggel sem lesz több információtok rólam, csak most kényelmesebben juthattok birtokába. Na és? Költségeitek, változatlanok, vagy még több is, mint korábban. Akiknek titeket érdeklő témáról írok, azokat, szintén nem izgatjátok, Ők is "elefánt a porcelánboltban"! Tágabb családtagoknak pedig, nyílván olyanokat küldök, ami nékünk érdekes, ti meg, szégyelljétek magatokat, hogy magánügyeinkbe lestek! Hogy mégis ebből éltek, bizony, már orvosi eset, baj van a neveltetésetekkel, iskolázottságotokkal, gondolkodásmódotokkal, egyáltalán a személyiségetekkel! De, nem sajnállak titeket, lesz büntetésetek e tetteitekért, hiszek benne!

Szebb jövőt, minden igaz Magyarnak!
  Ahogy beharangoztuk, szombaton tartotta második nagygyűlését a Magyar Demokratikus Charta. A sajtó ezúttal az eseményt a helyén kezelte, magára valamit adó orgánum nem vezényelte ki tudósítóit az unalmas fröcsögésre, mindenki a terjedelmes MTI-anyagot vette át. Mi viszont…..
kunavar 2009.05.18 19:49:26
@Az Olei HaGardom terroristái: Bizony, mondta azt is, hogy Ő cigány! Sezt, más közegben, más események alkalmával is, elmondja magáról! Sőt, minden alkalmat megragad, hogy szembesítse a cigányokat, helytelen életmódjukkal!
Kerékagy Megvert a buszvezető 2009.03.20 10:14:00
Kis híján elütött, majd megvert péntek reggel a 225-ös busz vezetője. Az eset olyan döbbenetes és felháborító, hogy ezúttal tartózkodunk minden lírai és humoros részlettől, és a maga Truman Capote-i szikárságában ismertetjük az egy órája zajlott történetet.    …..
kunavar 2009.03.26 12:40:48
@makimajom: Mielőtt a gyalogost a végletekig hülyéznétek, gondoljatok bele, hogy mi az alapvető közlerkedési eszköz!? Bizony, az apostolok lova, minden más, csak kényelmi eszköz, s nem föltétlenül szükségszerű eltaposni azt, aki emberi jogát gyakorolja! 45 éve vezetek foglalkozásszerűen, ahogy rossz magyarsággal mondják.