Regisztráció Blogot indítok
Adatok
native

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lopott, csalt, hazudott. Elhúz-e? Ezzel a feltűnő címlappal és az érintett arcképével jelent meg a Magyar Narancs, még a plágium-bizottság jelentésének közzététele előtt. De a többi baloldali médium sem volt sokkal kíméletesebb az államfőnkhöz az utóbbi hetekben. Azt se…..
native 2012.03.28 13:13:43
@rohejorszaga: Az ország jobbá tételével kapcsolatban 2002 és Medgyessy Péter jut az eszembe. Lehet, hogy túl jó a memóriám?
Az Eurovíziós Dalfesztivál a világ egyik legviccesebb, de rohadt komolynak szánt zenés seregszemléje, aminek az egykori keleti blokkban az egészségesnél jóval nagyobb figyelmet szentelnek, de érdekes módon az északi országokban (svéd, norvég, finn) is azt hiszik, hogy ennél…..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
"Hogyan tegyük tönkre a gazdaságot két hónap alatt?" - tettük fel a kérdést egy hónapja.Hát így. Vagy így.Jean-Claude Trichet és Ben Bernanke, az Európai közponi Bank és a Fed elnökei  És még van egy hónapunk tököt vakarni is.Ez a forintblog történetének…..
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..
w No megállj csak! 2010.01.21 07:00:00
„Egy gyerek fejlődését két dolog tudja tönkretenni, a kereszténység és a pornográfia.” Para-Kovács Imre, Klubrádió „Könyörülj meg Szűz Mária országán, hiszen az ateizmus miatt sokan nem tudják, mit cselekszenek. Add meg nekik a megtérés kegyelmét, hogy…..
Döbbenetes nyilatkozatot tettek a svájci óriás hadronütköztető vezető tudósai legutóbbi sajtótájékoztatójukon. Az egyéves kényszerpihenő után újraindított szerkezet közel két heti munka után nem várt eredményt hozott: semmit. A nemzetközi tudóscsoport arra a…..
native 2009.11.30 06:51:38
@Fantómas: A XX. századi Európát sokkal inkább az jellemzte, hogy az ateisták akarták rákényszeríteni a hitüket az istenhívőkre, mint fordítva.
native 2009.11.30 07:15:22
@Panther V.: Erről van szó. Beszűkült tudattal csak beszűkült valóság látható.
native 2009.11.30 07:57:51
@Pipas: Mindenről írsz, amiről ennyi az ismereted? Kérdezz meg egy 2. osztályos gyereket, aki jár hittanra.
w Erőltetett menet 2009.09.07 05:40:00
Jól van, hülyék, megmutattátok, ez a ti országotok is, nemcsak a ratyiké. Nem sikerült ugyan szétkergetni őket és agyonverni közülük, amennyit lehet, de láthatta a világ, hogy ettől csak a hadiállapotszerű rendőri erődemonstráció tartja vissza a magyarok krémjét, és ha a…..