Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tribbiani Joseph

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus vasárnap este sima győzelmet aratott az Inter felett, így a tabellán már elérhető közelségbe kerültek a BL-helyek, ám a következő ellenfél igencsak kellemetlen lehet, ahogy erre Massimiliano Allegri is utalt a sajtótájékoztatóján. Ami viszont a Juventus mellett szól mindenképpen, az a…..
A Juventus a PSG elleni, vereséget hozó, ám bizonyos szempontból bíztató mérkőzés után fogadja az Inter csapatát vasárnap este. A két csapat számára rendkívül fontos a találkozó, mivel mindkét együttes komoly hullámvölgyből mászik kifelé az elmúlt időszakban, s ahogy Simone Inzaghi mondta a meccset…..
Tribbiani Joseph 2022.11.06 21:28:52
@juve28adam: nem tudom nézni a meccset. Mi van Bremerrel?
Tribbiani Joseph 2022.11.06 21:30:38
@juve28adam: fasza:(
Tribbiani Joseph 2022.11.06 22:33:12
@Zsltrk977: sztem az világi les volt. De ha nem, akkor is találtak vna olyan kameraállást, h az lett vna. Vagy eltűntettek vna egy inter játékost, biztos ami tuti
A Radio Deejay számára adott interjúban a Sky Sport Italia újságírója, Fabio Caressa beszélt a Derby d'Italia valószínű kimeneteléről. „Ha a Juventus veszít, az nem sok mindenen változtat. A csapat válságban van, s már lejjebb nemigen süllyedhet. S ha nyernek, mit fognak mondani az…..
A La Gazzetta dello Sport az elmúlt napokban Kwadwo Asamoahval készített interjút a Juventus helyzetéről, s főként mivel többször felmerült Antonio Conte esetleges nyári visszatérése. Az olasz bajnokságban számos csapatot megjárt ghánai játékos idén ősszel bejelentette visszavonulását az aktív…..
A Juventus hét közben súlyos, demoralizáló vereséget szenvedett a Benfica vendégeként, s így eldőlt, hogy nem juthat tovább csoportjából a Bajnokok Ligájában, így nemzetközi téren a harmadik helyezés megszerzése maradt a cél, amely biztosítja a szereplést az Európa Ligában. Szombaton a zebramezesek…..
A Juventus a Benfica ellen 4-3-ra veszített, ötből négy csoportmeccset elveszített idén a Juve, ami szomorú tény, ám az OPTA egy másik érdekességre: a Juventus BL-történelme során eddig soha nem kapott három gólt egy mérkőzés első félidejében. A mérkőzést követően sokan szót kértek, és a szakértők…..
Tribbiani Joseph 2022.10.26 11:15:54
@Del Pybala: Illetve fiatalok beépítése, vagy legalább a hajlandóság rá. Nevetséges, h Rovellát elküldték Paredes miatt. Vagy, h Iling Jr. beáll 20 percre, és a legjobb értékelést kapja a csapatból. Vagy, h Bonucci még mindig szóba jön mint kezdő. De lehetne ezt sorolni.
Tribbiani Joseph 2022.10.26 11:57:20
@Pilsnerurquell: nevében nagy csapat, de valójában egy középcsapat, egyetértünk. Ahogy Locatellivel kapcsolatban is. Az udinesevel kapcsolatos összehasonlítás sztem csak részben áll, ott van játékrendszer, nálunk lófasz sem. De már az is nevetséges, h egy lapon kell említenünk magunkat az udinesevel. Fogalmam sincs, h mikor esik le végre Allegrinek (sztem soha), hogy a reaktív foci már idejét múlt, proaktívnak kell lenni. A keret nincs meg hozzá, de a reaktívhoz sem, szóval ennyi erővel akár lehetne próbálkozni azzal is, h mondjuk focizunk.
A szezont rendkívül gyenge formában kezdő Juventus számára nem maradt más hátra, mint hogy megnyerje utolsó két mérkőzését a Bajnokok Ligája csoportkörében, s reménykedjen, hogy a Maccabi Haifa pontokat tud rabolni valamelyik riválistól. Kedd este a zebramezesek a szezon során mindeddig veretlen…..
Tribbiani Joseph 2022.10.25 21:24:21
Tribbiani Joseph 2022.10.25 21:26:06
@Tribbiani Joseph: ja mégsem, hanem Vlaho. Eredmények először Keant írta
A Juventus gyakorlatilag reménytelen helyzetből várja a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó két fordulóját, amely során mind a hat pontot meg kell szereznie ahhoz, hogy legalább matematikailag életben tartsa reményeit a továbbjutásra. A zebramezeseknek roppant nehéz dolguk lesz, mert kedd este a…..
A Juventus kedden a Maccabi ellen újabb vereséget szenvedett, s ezt követően számos fejleményről számoltak be a lapok. Az argentin TyC Sports úgy értesült, hogy a meccsen megsérült Ángel Di María sérülése nem olyan komoly, mint amennyire eredetileg számítottak, izomszakadás helyett csak egy…..
A vereséget eredményező mérkőzés után Juan Cuadrado és Danilo állt a Sky Sport mikrofonja elé, és a játékosok a válságból való kilábalásról beszéltek. „Sajnos ezek a dolgok megtörténnek a futballban, meg kell próbálnunk minél korábban lapozni egyet, és a bajnokságra fókuszálni. Csak összefogva…..
Tribbiani Joseph 2022.10.12 15:03:06
@delpi0823: Abszolút egyetértek, változás csak akkor lenne, ha a szurkolók nem mennének ki meccsre. Vagy lengetnék a fehér zsebkendőt, mint a spanyoloknál szokás. Egyszerűen nevetséges, h évek óta az van, h már szeptemberben eldől, h több meccset az évben nem fogok nézni. Értem én, h "az igazi Juve-szurkoló akkor is kitart amikor szar minden", meg bla-bla-bla. De nem, hogy nem szórakoztat a meccs, hanem még fel is idegesít. Nyilván az is probléma, h szar az egész csapat, de a pályán képviselt attitűd vérlázító. Ha őket nem zavarja, akkor engem meg nem érdekel. Az alagút végén nem látszik a fény, és nem tudom, h hol a gödör alja. Allegri minden bizonnyal sejtette, h gebasz lesz (gondolom ő is bizonyos feltételeket szabott amikor újra aláírt), de, hogy ekkora azt kétlem.
A számos játékos érdekeit képviselő Federico Pastorello a minap az Inter székházában járt, és onnan távozva az újságírók kérdezték például a Laziót elhagyni készülő Francesco Acerbiről, de természetesen Arthur Melo helyzete is felmerült. „Acerbi és az Inter? Nem, csak beszélgettünk egyet. Azt a…..
A spanyol Diario AS értesülései szerint Cristiano Ronaldo megegyezésre jutott a Manchester City-vel, azonban a Juventus elutasította, hogy Raheem Sterling játékjoga cserealapot jelentsen az egyeztetések során.  A Juventus igazgatói ma találkoztak a portugál klasszis ügynökével, Jorge Mendes-szel,…..
Tribbiani Joseph 2021.08.26 18:45:44
@RuidaRobert: bezony, Agresti most hozta le, h Mendes Párizsban van…
Tribbiani Joseph 2021.08.26 18:52:22
@Rikoo: jogos-jogos. Scusi, csak felültem a hype-vonatra én is
A Serie A nyitó fordulójában a Juventus a két év kihagyás után Torinóba visszatérő Massimiliano Allegrivel a kispadon, az Udinese otthonába látogatva kezdi meg az új szezont.  A torinói zebramezesek keretébe bekerült a kölcsönből visszatérő Daniele Rugani, Mattia De Sciglio és Luca Pellegrini, a…..
Tribbiani Joseph 2021.08.22 19:24:32
@juve28adam: A meccs elején amikor kiírták a kezdőket, mutatták a padon ülők névsorát is, és ott volt Chiesa. Valószínű, h ugyanazért nem kezd mint pl. Kulu.