Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fazekass

9 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
gondola tok Jövendölés 2010.12.25 20:54:00
 Két év telt el amióta utoljára publikáltam. Eseményekkel és tapasztalatokkal teli két év. Miért nem írtam ezen idő alatt? - kérdezhetné a kedves Olvasó, már ha érdekelné. Ha kérdezné azt válaszolnám, hogy a csalódottság okán. Engem a társadalom és a politika…..
Átadták tegnap az M0 körgyűrű (10 éve ez a neve, de körgyűrű még 10 évig biztos nem lesz belőle) újabb szakaszát, amellyel most már az összes autópálya elérhetővé vált azok számára, akik fel mernek hajtani a "halál út"-ként is nevezett aszfaltcsíkra.Hurrá!…..
  Ezek annyira alkalmatlanok, hogy már oszlatni sem tudnak – így gondolkodhatott az ország a tegnapi szavazásról, senkivel nem találkoztam ugyanis, aki akárcsak egy percre is komolyan vette volna, hogy a parlament ki fogja mondani saját feloszlatását. Nem álltak…..
gondola tok Új őskor 2008.09.15 21:22:00
Régen gyermekkoromban hallottam egy történetet, ami arról szólt, hogy a neandervölgyi emberek populációit kipusztította a cro magnoni ember. Ennek oka az volt, hogy ugyan a neandervölgyinek agytérfogata sokkal nagyobb volt, termete is robosztusabb volt, mégis jámborabb…..
Persze tudom, hogy nyelvtanilag helytelen, de azért csak büszke vagyok frappáns kis szójátékomra. A car go tükörfordításban: kocsi megy. Megy bizony, nem is egy, hanem 2000 azaz kettőezer.Mindig azt mondtam, hogy a becsület számomra alapvető fontosságú, 10000 forintnál…..
  "Mindenki tudja, hogy az ország kormányozhatóságának és stabilitásának érdekében semmilyen személyes árat sem tartok magasnak" – nyilatkozta a miniszterelnök azon a sajtótájékoztatón, amelyen tárgyalásra hívta az SZDSZ-t, s lényegében egy új…..
Szeptember 1-től hatályba lépett az a rendelet, amely gyakorlatilag behatárolja az építőipar árainak minimumát. Ezzel szintén a gazdaság kifehérítését célozták meg, mivel így eltűnik az a különbség, amely abból adódott, hogy sok vállalkozó feketén alkalmazta…..
Nicholas Sarkozy, ha minden igaz ezekben a percekben jelenti be, hogy Moszkvába és Tbiliszibe utazik a kaukázusi konfliktus rendezésének ügyében. Délelőtt legalábbis ez az információ szivárgott ki egy francia országos rádióállomás műsorában. Hivatalosan a csúcstalálkozó…..
Pécs egyik iskoláját életveszélyesnek minősítették korábban, azonban egy másik szakvélemény alapján idén mégis elkezdődhetett a tanév. Az új elemzés szerint az épület még egy évig használható, de csak óvatosan.Az "óvatosan" kategóriát szabályokkal…..
  Az elmúlt napokban Török Gábor, az egyik legrokonszenvesebb, mértéktartó politológus, aki sosem keveri össze a vágyakat a lehetőségekkel, többször is nyilatkozott, mi várható ősszel a költségvetés megszavazásakor:http://index.hu/politika/belfold/tge080830/;…..
gondola tok Gyurcsány elfáradt? 2008.08.30 18:59:00
"Gyurcsány Ferenc belefáradt kilátástalan helyzetébe!" - így is kezdődhettek volna az előző napok híradásai Gyurcsány Ferenc jövő évi költségvetésével kapcsolatban.Persze ez csak az én véleményem, ugyanis nem tudom mire vélni ezt a kamikáze akciót, amit a…..
  A gyöngyösi szocialista- szabaddemokrata többségű önkormányzat régi szép mozgalmi hagyományokat felelevenítve tegnapi ülésén statáriális bírósággá alakult, s minden önkormányzati bizottsági elnöki tisztségtől, illetve minden felügyelőbizottsági tagságtól…..
Kedves Olvasóm!Ez a poszt az első írásom. Remélem tetszeni fog, várom az építő kritikákat.Megláttam egy plakátot ma Budapest környékén. Az állt rajta: Gyurcsány a hibás! Ezzel kapcsolatban volna pár gondolatom, na nem azért választottam első posztom témájának, mert…..