Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tutibunda86

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világos látáshoz néha elegendő a nézőpont megváltoztatása (Antoine de Saint-Exupéry)..
tutibunda86 2021.09.13 23:31:47
Komolyan nem értem az embereket. Minden bizonnyal utolsó bejegyzésem a blogban.
Nem emlékszem rá, hogy bárkibe is beleálltam volna, csak a tippmix-szel foglalkoztam. Tisztelettudóan köszöntem, napszaknak megfelelően. A tippjeim milyenségét hagyjuk, úgy gondolom, hogy mindenkinek joga van megosztani a saját elgondolásait ebben a blogban. Ha nem így lenne, írjátok meg.
Most kaptam ezt a levelet, amennyire lehet, meghagyom eredetinek:

Szia tutibunda86!

() üzent neked a blog.hu adatlapodon:

Egyik legbénább ember vagy itt és hazug....A nagy kezdő fogadó meg hasonló dumák hogy beszéljenek hozzád...ez sem jött be te szerencsétlen...amugy meg voltál ezen a blogon már hülyegyerek ez is tisztán látszik csak egy kis iq kell hozzá...na tűnj el a ()urva anyádba ezekkel az amatür fogadásaiidal amíg szépen mondom öcsi. Remélem világos voltam.Jah válasz nem kell amugy sem lépek be ebbe az emailbe hülyegyerek mert a faxom se tudja már a jelszót...na ()azd anyád engem nem tudtál átverni sem most sem máskor..puszika

Pszichológusok egész sora, MagneB6, dühkezelési problémákkal foglalkozó szakemberek. Ezek mind mind gyógyírt jelentenének ennek a szegény embernek (egyedül a felhasználónevét töröltem ki, mert nem járult hozzá a kiléte felfedéséhez).
Mikor pár hete újra írtam ide, azzal kezdtem talán, hogy már régen voltam itt. Ő ezt figyelmen kívül hagyva, Sherlock Holmes-i magasságokba emelkedve valahogy kiderítette önerőből, bár ettől még nem vagyok hazug.

Bár a jelszavát elfelejti ha választ kap, káromkodni be tud lépni. Érdekes okfejtés ez is.

A családtagokkal történő szexuális aktusra való buzdítás is megkövetel egy szintet.

Egyetlen dologban van igaza, hogy amatőr vagyok. Ide pihenni, szórakozni jártam és a tippeket végignézni. Ő a 64 eddigi hozzászólásával nyilván már profi, ezt most ne is vitassuk.

Ha nyilvánosan is olyan nagy arc, mint privátban, akkor talán megjelenik és megosztja velünk további eszmefuttatását is.

Továbbra is sok sikert kívánok mindenkinek!
Az 1.5-alatti szorzók jelentős része elmegy,kivéve azokat,amelyeket nem játszol meg (AirTiger)..
Csak akkor leszel jó vadász, ha nem mindenre lősz, mi mozog ! (tuti1x2)..
tutibunda86 2021.09.05 08:58:47
@Osztályelső: Szép jó reggelt! Nem vagyok a kisfiad, talán nyugodtan állíthatom, hogy szerencsére, mert engem az apám megtanított köszönni, de neked bizony az sem megy. Hogy a köszönésen kívül a tiszteletre sem tanított meg, az is sanszos. Én a csoportban senkit nem becsmérlek, senki tippjét nem kritizálom, mindenkihez úgy állok, hogy lehet igaza, lehet tőle tanulni. Ha valamit nem értek, azt megkérdezem, mert arra is megtanítottak, hogy kérdezzek bátran, abból baj nem lehet. Nem társkereső oldalon vagyunk, tehát ha senki nem szól hozzám, az sem érdekel, attól még élvezettel olvasom a hozzászólásokat, értékeléseket. 6 nap után 4 szelvényem fizetett, a héten mínuszos már nem lehetek, de ez részletkérdés, hisz más pénztárcájában nem vájkálunk. Ezt is megtanították nekem.

További szép napot és jó szerencsét neked!
Minden bonyolult dolog leegyszerűsíthető, de az egyszerűt is túlbonyolítod, ha gyáva vagy dönteni (Disemal)..
Szinte tökéletes, aztán elkezdődnek a meccsek ... (Lukács Attila Zsolt)..
Ha nem játsszuk meg a nagyobb szorzós eredményeket, akkor olyat sosem fogunk eltalálni... (Mixi5000)..
Az árnyékot nem könnyű elhagyni! (samot )..
tutibunda86 2021.08.28 16:55:44
@PirosLufi:

Lahti gólt én is kinéztem magamnak, de nem volt merszem megtenni, már bánom.

A másik elvetett ötletem a Marseille - St. Etienne meccsen páros számú gól lesz, de ezt is kihagytam.
Ami túl biztos, az úgysem jön be (gabx)..
tutibunda86 2021.08.24 21:20:51
tutibunda86 2021.08.24 21:57:56
@Nav tanácsadó:

Szia!

Bet365 statja szerint a Colón a pályán sincs. Még van 20 perc, sok sikert!
tutibunda86 2021.08.24 22:23:57
Aki nem tud veszteni, az nyerni se tud! (samot)..
tutibunda86 2021.08.21 10:28:06
@tutibunda86: Szerintem nyer a Mainz.
tutibunda86 2021.08.21 16:02:43
tutibunda86 2021.08.20 16:17:42
@Sanyi91: Üdv! A Midtjylland meccs nálam valamiért döntetlen. Sok sikert!
tutibunda86 2021.08.20 21:22:35
@Sanyi91: Nem lett igazam a Midtjylland meccsel. Grat.
Az 1.5-alatti szorzók jelentős része elmegy,kivéve azokat,amelyeket nem játszol meg (AirTiger)..
Egyik út sincs olyan hosszú, hogy vége ne legyen ... (bookmaker1)..
tutibunda86 2021.08.16 11:38:38
@Osztályelső:

Igazad van, nem fizetett túl sokat, de nem is baj. Én nem nézem a csapatok aktuális formáját, ki játszik, ki nem, ilyesmit. Régen órákat eltöltöttem vele, s elvesztem a túl sok infóban. Szigorúan csak az aktuális bajnoki statokat, vagy az egymás elleni statokat veszem figyelembe. Nem érdekelnek a hiányzók, formák, mert az állandó (vagyis minden évben van eltiltott, beteg, átigazolás stb, tehát statisztikai értelemben az egy állandó az egyenletben). A legrosszabb, amit elkövettem régen, hogy a végén megnéztem az oddsokat, mert az nagyon befolyásolta, hogy melyik meccset tettem meg.
Jelenleg kiválasztok 3-4 mérkőzést, kielemzem őket, s megnézem, hogy melyik az az esemény, melynek a legnagyobb a valószínűsége. Ezeket leszűkítem kettőre, s azt a kettőt játszom meg kötésben. Az oddsok csak a fogadás pillanatában derülnek ki számomra is. Ha hiszel a stratégiádban, tök mindegy, hogy mennyi az odds. Ehhez még jön egy nagyon szoros bankroll management, de abba most nem megyek bele :) Múlt heti egyenlegem 6 szelvényből 5 nyerő. Nyilván ez is hullámzik majd, de a nagy számok törvénye sosem hazudik :)
tutibunda86 2021.08.16 23:01:06
@Osztályelső: Valóban nem jött be most, de nyilván teljesen tökéletes taktika nincs, mert akkor sportfogadás sem lenne, mert nem érné meg a szervezőnek.
Ahogy írtam már, egyetlen dolgot zárok ki a döntésem előtt: az oddsokat. Nem a kicsi oddsokat keresem. Tisztában vagyok azzal, hogy ami 1,1-et fizet, az nem kőbe vésett tuti nyerő. Én azt az eseményt keresem, ami a legnagyobb valószínűséggel fizetni fog. Csakis a statisztika alapján hozom meg a döntéseimet. Az, hogy mennyi az oddsa az általam kiválasztott eseménynek, csak akkor derül ki számomra is, amikor megjátszom az eseményt.
Múlt héten volt ilyen szelvényem is:

Igen
1,57 Floridsdorfer AC v Austria Lustenau 13/08/2021 Mindkét csapat szerez gólt Nyert

Alatt 2.5
1,67 Siroki Brijeg v Leotar 13/08/2021 Összesített gólok Nyert
Fogadás típusa: 2-es gyűjtő

2,62 az odds. Azon a napon ezt sikerült összehoznom. A mai két meccs oddsa 1,54 volt, nem jött be és pont az 1,16-os odds ment el. Bosszantó persze, de nekem a hosszú táv a fontos. Nem napokban, szelvényekben gondolkodom, hanem pl. 1 hónapban.

Kösz, hogy nem felejtetted el a reggeli írásomat és szántál rám pár sort. Már megvan a holnapi szelvényem is, de azt majd a holnapi blokkban beírom.

Sok sikert mindenkinek!