Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mostanjólideírok

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két tévés műsorvezetőt is megszállottan kukkol egy (feltehetően) férfi rajongó, írja a mai Bors. Az interweben fellelhető valahol egy oldal, ahová a beteges lelkületű rajongó nem átall olyan felvételeket feltölteni, amiken főleg Demcsák Zsuzsa lába és Ördög Nóra szoknyás…..
Készülünk egy egész estés svéd összefoglalóval, élményekkel, videókkal. Nem tudom viszont magamban tartani ezt a mozit, amiben egy igen izgalmas betétfutamból is feltűnnek epizódok.  Már értem, hogy a Valtra traktorgyár miért támogatja a skandináv…..
1991. szeptember 24-én jelent meg a Nirvana Nevermind című második nagylemeze, amit azóta a könnyűzene történetének egyik legfontosabb albumának választottak meg világszerte, és amivel a grunge-korszakot fémjelezni szokták. A kerek évforduló alkalmából a Universal kiadó újra…..
Minden jegyet eladtak a hétvégi szezonzáróra, a kiélezett világbajnokság vonzza a nézőket a Forma-1 legmodernebb pályájára. A futamot legalább ötvenezren figyelik majd a helyszínen, és látják Alonsót, Webbert vagy Vettelt, esetleg Hamilton vb-t nyerni. Először dől majd el…..
Tejben fürdünk és hatalmas, aranybarnára pirított, hibátlan minőségű mogyoróval dobáljuk egymást: a legújabb kori svájci futball legnagyobb diadalán vagyunk épp túl. A saját szurkoló által is elnéző szeretettel kezelt Nati élete védekező játékát nyújtva, de ahhoz képest…..
Drága olvasók, nem akarnánk dicsekedni, de a teljes magyar sajtót megelőzve megszereztük Gyurcsány miniszterelnök kulcsfontosságú beszédének szövegét, amit hétfőn fog előadni a Parlementben. A jelek szerint egy úgynevezett rendezői példány jutott el hozzánk, amelyben a szöveg…..