Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juvebest

0 bejegyzést írt és 601 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gianluca Di Marzio, a Sky Sport szakértője nemrégiben a Juventus edzőhelyzetéről beszélt, és megerősítette az elmúlt hónapok pletykáit, miszerint a Juventusnál nyáron váltás várható. „Az utód tekintetében azt tudom mondani, hogy Thiago Motta a kiválasztott szakember, de arról nem tudok nyilatkozni,…..
A Juventus bejutott az Olasz Kupa döntőjébe a Lazio ellenében, így Massimiliano Allegri csapata kedvező lelkiállapotban készülhetett a Milan elleni szombati presztízsmeccsre. A Milan a torinói mérkőzést Davide Calabria, Fikayo Tomori és Theo Hernandez hiányában kénytelen letudni, miután a fenti…..
A Juventus célja az olasz bajnokságban mindössze annyi maradt, hogy az élmezőnyben végezzen, s ezzel biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, azonban van még lehetőség arra, hogy a csapat egy trófeával mentse a nehezen menthető szezont. A zebramezeseknek ehhez meg kell őrizniük az…..
Juvebest 2024.04.23 21:28:32
@Il Principino: egyet összehoznak elöl, csak az a kérdés Sandro mennyire gólképes még hátul
Juvebest 2024.04.23 21:29:24
@BigChris: David egy igazi ragadozó volt
Juvebest 2024.04.24 09:40:14
@Ethan Hunt: Én is így látom. Gasperini jó példa erre. Az Atalanta mindig is egy olasz középcsapat volt. Az edzö volt aki az épitőkocka első darabja volt. Középszer játékosokböl jó játékosokat alkotott ahol már nemzetközi kupákban szerepeltek. Közben a jobb játékosokat elvitték nevesenb klubok de megint jól épitette be az új embereket. Csapatot épít 10 éve a Juvénál jóval kisebb forrásokból. De jó példa még De Rossi esete az öreg Joséval vagy vagy jöttek az eredmények vahy nem, Daniele meg feltüzelte őket. Én Allegriben kiégtem, makacsul ragaszkodik az elveihez, nem tud váltani éve volt hogy a 3 5 2 es rendszerem kívül mást is játsszason a csapattal. Szerintem ennyi idö alatt lehetett volna gyakorolni egy 4 3 3 , vagy ha ragaszkodik a 3 belsö védőhöz 3-4-3 mat. Talán ebben a renszerben Chiesa is hasznosabb mert ö nálam nem csatár hanem szélső. A másik rögeszméje a kedvenceinek folyamatos játszatása Danilo Rabiot, Locatelli ha nincs egy ébkézláb megoldása akkor is játszik és ide tartozik Sandro meg Kostic is. És nem tudhatom de gondolom ezeket a játékosokat ö kérte és nemcsak úhy adták neki. Hibás a csapat is de nálam a vezetőedző az 1 számú felelős
Alessandro Del Piero a Laureus díjátadón beszélt a Juventus helyzetéről, és a legenda elismerte, hogy az Öreg Hölgy helyzete csak lépésről-lépésre javulhat. „A világ szeme a Juventuson van, egyértelmű, hogy a figyelem mindent felnagyít, és nem egyszerű pillanat ez senki számára. Nagy a nyomás, ezt…..
Juvebest 2024.04.22 22:07:22
@venember83: Van igazság a mondandódban, de én ezen a palin nőttem fel és nálam ő egybeforrt a Juventusszal. Egyenes ember lehet a civil életben is( bár ez lehet manapság nem előny) őt nem lehet bemocskolni.
A szardíniai döntetlent követően Danilo állt a DAZN mikrofonja elé, és a védő természetesen korántsem volt elégedett a csapat teljesítményével, de ezúttal a bíráskodásról is beszélt, mivel véleménye szerint jogos büntetőtől fosztották meg a Juventust. „Egyértelműen szomorúságot éreztem az öltözőben…..
Juvebest 2024.04.20 21:49:31
@venember83: Maximiliano csókosai. Tucat játékosok, közük sincs a Juve korábbi karizmatikus játékosaikhoz akik valódi vezérek voltak. Csak bízni tudok abban , hogy valami új vonal elindul a nyáron minden területen a klubnál
A Juventus szombat este a Torino pályájára látogat, hogy a Fiorentina elleni győzelem után újabb pontot vagy pontokat gyűjtsön a hőn áhított BL-szereplés bebiztosításához. A Juventus lényegében a legjobb csapatával léphet pályára, hiszen a két eltiltott hiányzón, Nicolò Fagiolin és Paul Pogbán…..
A Juventus a reményteljes kupameccs után a Vincenzo Italiano csapatát fogadja Torinóban vasárnap este, és a cél nem lehet más, mint pontok szerzése az elmúlt fordulók csalódást keltő termése után. A Juventus játékosai pár hónapja még a scudettóról álmodozhattak, ám a torinói csapat mostanra a…..
Danilo a DAZN mikrofonja elé állt az Atalanta elleni döntetlent követően, és a csapat célkitűzéseiről beszélt. „A cél a BL-szereplés kivívása. Bonyolult pillanatot él meg a csapat, ez egyértelmű például a második bekapott gólból. Sok mindenen kell javítanunk, és egyes áldozatok szükségesek. A…..
Időszerű lenne, hogy a Juventus megrázza magát, s ismét a január elején mutatott formáját nyújtsa, mert Massimiliano Allegri csapata mindössze két pontot gyűjtött az elmúlt négy forduló során, így a távolság tetemesre nőtt a listavezető Interrel szemben, míg a tabella harmadik helyén álló AC Milan…..
Juvebest 2024.02.25 13:45:00
@Victory7: Én is így gondolom, ahogy José, Maxi is ragaszkodik a megszokott sémáihoz akkor is mikor látszik, érezhető az eredménytelensége. Allegri az első időszakában több formációt használt most 3 éve ragaszkodik a 3-5-2 formációhoz, nem hiszem el ez a keret csak ezt tudja játszani, vagy erre alkalmasok a játékosok képességei. Még egy hasonlóság José is mindig csapágyasra hajtott bizonyos játékosokat, Allegri is imádja Locát, Kosticot Rabiot még akkor is ha atom szarul játs6anak
A Juventus hullámvölgybe került, így érthető, hogy az olasz sajtó újra találgatásokba fogott, hogy a zebramezeseket irányító Massimiliano Allegri vajon kitölti-e még egy szezonra szóló szerződését, vagy idő előtt távozik, hogy egy másik szakembernek adja át a csapat kispadját. "Tavaly Allegri nem…..
A Juventus egyelőre tartja a lépést az éllovas Interrel, s amennyiben továbbra is így akar tenni, hazai pályán kell begyűjtenie mind a három pontot a Torinóba látogató Sassuolo elleni bajnoki mérkőzésen. A zebramezeseknek van okuk arra, hogy kiemelt figyelemmel, valamint a visszavágás vágyával…..
Juvebest 2024.01.16 21:24:53
Juvebest 2024.01.16 22:15:20
@danimester1: a balos helyről megvan az ember??
A Juventus egy színvonalasnak aligha nevezhető, ám izgalmas fordulatokban gazdag mérkőzésen aratott 2:1-es győzelmet a Monza otthonában, s ezzel továbbra is tartja második helyét a bajnoki tabellán. A tizenötödik forduló pénteki játéknapján egy komoly erőpróba vár a zebramezesekre, mert az idén…..
Juvebest 2023.12.08 22:19:53
@Attilio79: olyan Sassuolos feelingem támadt, azt csecs meg Gatti szépen összehozta
Juvebest 2023.12.08 22:30:56
@Attilio79: majd Bremer kisegíti
Juvebest 2023.12.08 22:33:27
Nyílt titok, hogy a Juventus kiemelt figyelemmel követi az ukrán labdarúgás legújabb tehetségének fejlődését, s több alkalommal is megfigyelőket küldött, hogy felmérjék Georgij Szudakov fejlődését. A középpályást a klub sportigazgatója, Cristiano Giuntoli már a Nápolyban töltött időszakában is…..
A Juventus lehengerlőnek aligha nevezhető játékkal aratott rendkívül fontos, 1:0-ás győzelmet a Fiorentina otthonában, s mivel az AC Milan hazai pályán szenvedett vereséget az Udinese elleni találkozón, a torinóiak ezzel megerősítették második pozíciójukat a tabellán. A firenzei találkozó egyetlen…..
A vasárnapi meccsen Adrien Rabiot vezette a Juventust, hiszen Danilo sérülés miatt nem léphetett pályára, és eredmény tekintetében sikeres volt a premier, hisz a torinói együttes nyert Milánóban. „Ez a győzelem sokat jelent számunkra, bizonyítani akartuk, hogy hol tartunk. A célunk, hogy a legjobb…..
Juvebest 2023.10.24 17:59:29
@Zsltrk977: De jó, hogy te is emlékszel rá. Pont a páromnak mondtam ugyanezt meccs közben. 3 éve egyedüliként ragaszkodott a mamikájával együtt a lóvéjához vasárnap meg ő vezeti ki a csapatot. SZÉP???
A Milan feltehetően a scudetto visszahódítására, míg a Juventus hivatalosan csak a legjobb négy közé kerülésre készült a bajnokság elején, ám ezek a célok valószínűleg kevésbé lesznek fontosak a nagy presztízzsel bíró vasárnap esti találkozón a San Siro gyepén. A bajnoki forduló pénteki rajtja…..
Juvebest 2023.10.22 22:13:55
@Juvebest: Mckennie meg égbe lövi
A Juventus a válogatott szünet után a San Siróba látogat, és a kevéssé megfogható dicsőségen túl a mérkőzés téttel bír a bajnokság tekintetében is, hiszen két dobogós csapat ütközik meg vasárnap este. „Jó, érdekes meccsre számítok. Jelenleg a harmadik helyezett játszik az elsővel, ismerjük a…..
Juvebest 2023.10.22 19:38:34
@Shaky79: Yildiz, Huijsen és a többi JuveNexes csak egy sérüles hullám esetén fog kapni lehetőséget. Barbieri megvan tavalyról? Kezdett a sassaulo ellen talán a 2 félidőre ki sem jött. 45 perc jutott neki. Kaio jorge Venezia ellen? 2 éve a 12 percben becserélte a 76ban lecserélte, az egy játekosnak biztosan önbizalom növelő. Soulé, Dragusin, Barranechea meg végre játszik a jelenlegi klubjaban . Úgy gondolom Iling lesz a következő aki lapátra kerül, igaz mikor pályán volt mindig vitt lendületet meg színt a játékba, de az a Misternek túl sok lehet
A Juventus klublegendák pályára hívásával ünnepelt kedd este, s az Alessandro Del Piero és Zinedine Zidane nevével fémjelzett csapatok összecsapásán sok-sok kedves régi arcot láthattunk, a csapatok névsorát látva biztosnak tűnt, hogy Peruzzi és Storari nem fog unatkozni a kapuban. A mérkőzés…..
Juvebest 2023.10.11 13:28:58
@venember83: a két pótolhatatlan brazil fenomén Felipe nagy tanàr volt istenem benne is mit láttak anno. Nem győzték kölcsön adogatni de nem nagyon kellett sehova
Juvebest 2023.10.12 06:02:10
@JuveMI: úgy látom a te fanatizmusod sem 5-6 évre nyulik vissza.
Juvebest 2023.10.12 06:07:11
@Juvebest: 97 ben jobb is volt a csapat a Dortmundnál. 98 Real ellen meg ha jól emlékszem hatalmas les előzte meg Mijatovics gólját. Lippi nagy király volt akkor is egy fantasztikus csapattal
A Juventus ugyan ma este sem nyújtott lehengerlő játékot, így is magabiztos, 2:0-ás győzelemmel zárta a Torino FC elleni városi rangadót. "Nagyon érett mérkőzést játszottunk. Az első félidőben egy agresszív Torinóra számítottunk, de amint rátaláltunk az ütemükre, megtartottuk a formánkat, és meg…..
Juvebest 2023.10.08 19:39:18
@venember83: Hát mit is mondjak én nem vagyok egy nagy Allegri fan. Az első ciklusa siker volt 2 Bl döntő bajnoki címek, de ez a második hatalmas csalódás. A sikerességének egyik alapja hogy a játékoskerete sokkal jobb volt a jelenleginél. Szerintem a korábbi játékosok zsigerből játszottak, kreatívok, egyéniségek voltak, a jelenlegi keretböl Chiesában, Vlaovicsban van krafft. Buffon, Barzagli, Chiellini, Marchisio, Tevez, vezérek voltak , tűzesek voltak. Sajnos jelenleg tucat focisták alkotják a csapatot. Akikben benne van a gól és ha az megvan jön a bunker. Fel sem fogom a Juve vezetöinek tetszhet e ez a foci mert ez méltatlan egy Juventushoz és a szurkolóihoz. Oké töltse ki a szerződését a mester de ne hosszabítsanak bele mert az ő elképzelései és a jelenlegi elit klubok focija közt ég és föld van
A rendkívül mérsékelt teljesítménnyel elért bergamói döntetlent követően a Juventus szombat kora este torinói városi rangadót játszik a Torino FC ellen. "A csapat jól teljesít a Derby della Mole előtt, de Federico Chiesa és Dušan Vlahović nem lesznek bevethetőek. Mindenki más játékra kész ezen a…..
A Juventus argentin tehetsége, Matías Soulé kölcsönben a Frosinone együttesénél tölti a szezont, s egyelőre remek formát mutat, tegnapi gólja egy pontot hozott új csapatának a Fiorentina elleni, 1:1-es döntetlennel záruló találkozón. "Először is a Juventusról van szó. Egy top klub, így természetes,…..