Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BSzili

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legutóbbi Checkpoint Nowban megemlítettük BSzilit, azaz Biró Szilárdot, aki Amigára portol át olyan jelentéktelen kis fps-eket, mint a Duke Nukem 3D, a Blood vagy az Exhumed. Meg még egy csomó más játékot is, mint kiderült, ugyanis egy vendéges adás erejéig elkaptuk Szilárdot, és kifaggattuk,…..
BSzili 2021.08.02 17:59:15
@Generic Jingle:
Igen, ez egy rendkívül megosztó téma, mert mindenkinek más az "eredeti hardver", az NG rendszerekről nem is beszélve. Az első 68060-as kártya ha jól tudom '95-ben jelent meg, akkoriban az Amiga Technologies még gyártotta az Amigákat (060-al is), szóval a gép életciklusa alatt jelent meg. Gondolom eleinte nem voltak túl elterjedtek, a Pentium prociknak is bőben kellett idő míg elérték az átlag PC felhasználót.
Persze nem akarok senkit se megtéríteni, a platform sokszínűsége miatt mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő cuccokat. Mostanában sok jó játék jelenik meg bővítetlen gépekre is. A Worthy szerintem nagyon jó volt, a Metro Siege-t is nagyon várom, amit ugyanaz a csapat készít.
BSzili 2021.08.02 18:19:26
@AarPoe: Civilben nem szoktam túl gyakran "nyilvánosan" beszélni, ezért volt egy kis lámpaláz, de kb 1 órásra volt tervezve az adás amit sikerült kitölteni. Megnyugtatlak, hogy ne maradtál le semmiről, magamról amúgy se tudtam volna túl sok érdekeset mesélni. Ha valamiről keveset beszéltem az inkább a technikai része a dolgoknak, de 35 fokban még a szokásoshoz képest is lassú volt az agyműködésem.