Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Souvarov

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó néhány virág kinyílt az idei cooltavaszon, de mindegyiknél üdébb Aires Altos Vica kivirágzása. Amikor 2013-ban már mindenki csak unottan legyint a hálószoba-popra, akkor fog egy gitárt, és a szíve mélyéről elénekel egy (pontosabban kettő) olyan EP-t, amitől a legcoolabb…..
Souvarov 2013.12.10 11:29:59
addict A vegák jobban dugnak 2012.02.17 09:00:00
Legalábbis ezt állítja a PETA legújabb víruskampánya, melyben BWVAKTBOOM kórban szenvedő lányok mesélik el, milyen is a zöld oldal. De vajon mit takar ez a betegség? A BWVAKTBOOM (Boyfriend Went Vegan and Knocked the Bottom out of Me) szabad fordítsában kb. annyit tesz, hogy “a…..
Souvarov 2012.02.19 22:33:36
@amergin: Nincsenek olyan tápanyagok, amiket húsevést mellőzve, ugyanakkor tej és tojás fogyasztás mellett ne lehetne bevinni. Ezek nélkül lehet, hogy tényleg lehetetlen kielégítően táplálkozni. A tej és tojás fogyasztást személy szerint azért tudom tolerálni, mert e két dolgot elő lehet szimbiózisban is állítani (nem a Tescos tojás, hanem a piacos persze, amiről beszélek).

A természetes életmódhoz: Az állatok csak szimplán maguk alá szarnak, nem törődnek WC-vel, csatornával, tisztálkodással. "Könyörgöm, ne kényszerítsük már egy természetellenes életmódra" az embert, a sok fasz higiéniai szokással, ugye? El kéne fogadni, hogy bár az ember biológiai értelemben csak egy átlagos állat, de emberi értelemben pedig ember. Mindenki döntse el, hogyan fogja fel saját magát (persze az emberi lét nem vegetarianizmus függvénye).

Nem téríteni akarok, az eszik húst, aki akar. De azt is mondom, hogy csak az egyen húst, aki el tudja vágni egy tehén torkát, miközben a szemébe néz. Máskülönben nem tisztességes.
"Az csak egy állat", mondják erre a húsevők, illetve a jórészük. De az az állat egy olyan élőlény, amelyik érzelmekkel és élni akarással bír, és szenved, ha megölik.