Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laudrup

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dinamitot 1979-ben alapították a Skorpió, a P-Mobil és a Mini tagjai. Rövid élete alatt (1982-ben oszlottak fel) összesen két kislemeze és két nagylemeze jelent meg az együttesnek, de mindegyik hatalmas példányszámban fogyott, így igazi sztárzenekar lett belőlük. A feloszlás…..
Ilyen márpedig nincs, ez nem történhet meg. Hova futottál, Halmosi; miért nem lőtted el, Gerzson; fújtad volna le, te varnyú; Tímár, a jóisten megáldjon, mire gondoltál, fiam; Babos, Gabikám, hát miért nem fogtad meg inkább? A káosz-mozaik összeállt, mi pedig megsemmisültünk,…..
Laudrup 2009.09.06 19:31:16
Tisztelt Urak.
Azért az is elgondolkodtató, ahogy Önök, az Ezerfejű Cézár viselkedik. Szerencse, hogy nem vagyok élsportoló vagy élenjáró művész, akinek ilyen drukkerhada van. Hogy ez tipikusan magyar jellegzetesség-e vagy tán nemzetközi, azt nem tudom, de hogy magukért kár küzdeni, vagy akár csak egy szalmaszálat is arrébbrakni az bizonyos.
Ha a fiúk győznek, akkor Önök rajonganak, de ha ( nevetségesen is ) veszítenek, akkor a pokolra kívánják őket. A rajongó ugyanis nem elsősorban az eredményekért szereti a csapatát, de kitart mellette jóban rosszban.Nem csalódott, ha veszetenek a gyerekek, de örül a sikernek. Nem a Magyar az egyetlen nemzet, amelynél csapnivaló a foci. Máltának pl.nem lehetnek vérmes reményei, mégis szívvel-lélekkel drukkolnak a hazaiak. Könnyű a győzteseket szeretni, de nem kunszt. Olyanok Önök mint a "profi boksz" közönsége.Csak a véres húsokat várják, de ha nincs cirkusz, "csak" box van, akkor fintorognak.Maguk nem szurkolók, hanem egy csürhe. Olyan a focink, amilyen, de ebből még nem vezethető le az a fajta gyűlölet, amit Maguk már évtizedek óta produkálnak. Nincs Mo.-on még egy olyan sportág, amelynek a szurkolói olyan engesztelhetetlen gyűlöletet mutatnak a sportág képviselői iránt, mint a foci. Maguk, kimondom, amit érzek: betegek, pszichopaták. A Maguk szeretete és gyülölete súlytalan.Nincs sportoló ( vagy művész ) a Földön, amelyik örülne egy ilyen rajongóhadnak. Aki csak imádni vagy gyűlölni tud-középút nincs!- az nem beszámítható állampolgár, az közveszélyes. Maguk azok és én nem is szeretnék Mo-n középszerű futballista lenni. Hajrá Magyarok!
Eleve jó színész a nyakigláb csávó, a Jurrasic Parkot például csak miatta lehet elviselni, (és akkor a Légyről még nem is beszéltünk ugye), kellemes a hangja, meg hasonlók. Jelenleg a Law & Order Criminal Intent egyik főszereplője, és 56 évesen faszán becsajozott: a…..
  Egyes országokban szokás vagy szokás volt, hogy a házasságkötés előtt a pap megkérdezte a jelenlévőket: van-e valakinek tudomása olyan tényről, mely a házasság útjában áll, mert ha igen, az most szóljon, vagy mindörökre hallgasson.  Sportolóink,…..