Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tatárfejűkutya

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van abban valami vicces, hogy miközben az ország percekre van a pénzügyi, gazdasági, társadalmi összeomlástól, a nép arra pörög, hogy egy közepesen tehetséges énekesnő félrekúrt. Persze a feszkót mindenkinek le kell vezetnie, Totova művésznőnek fricskával, a társadalomnak meg a…..
tatárfejűkutya 2023.08.25 18:43:15
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: grofoakirály meg a tótgabi...ennyitek van,te burjátsimogató fasz.
A mindig álmos Hunnia nagy napra ébredt. Átadták a Bivalybasznádalsót Bivalybasznádfelsővel összekötő világrekorder hosszúságú három kilométeres földutat, a magyar fejlődés szimbólumát, amelyet csodál a világ. Az esemény fontosságát mi sem bizonyította jobban, mint az a tény, hogy mindenki ott volt…..
tatárfejűkutya 2023.08.09 10:06:27
@2023: orbán geci megint a nyakatokba fosott,ti meg ahelyett,hogy letörölnétek, még kértek repetát:)))) Ruszkiszopó majmok...
tatárfejűkutya 2023.08.09 10:08:18
@ulpius66: sír a pofád a biciklisáv miatt? Menj akkor a 20 éves suzukiddal az autópályán,rubelnáci:)))))
A címválasztás miatt a saját jogon vagy pénzért hülye fidesz trollok már kezdhetnek is hőbörögni, hogy hát a Viktor nem is mazsom. A Viktor egy szőrét vesztett vidéki sunyi hazudozó róka. Ő mondta. Bizony. (Vagy valami ilyesmit, bunkó fideszes úgysem érti, neki elég a hit, hogy Viktor.) Pedig, de.…..
Valószínűleg már sok fideszes szavazó sem érti, miért tart ki továbbra is olyan eltökélten Vlagyimir Putyin rezsimjének támogatása mellett Orbán Viktor, amikor már sem politikai, sem gazdasági haszna nem származik az országnak belőle. Ráadásul nem állnak túl jól az oroszok a háborúban sem, így még…..
tatárfejűkutya 2023.05.15 16:51:03
@ulpius66: kéne már a burját fasz, igaz,te rubelbnáci?:)))
Azt mondják, hogy a szegény ország hadserege nem fegyverre költ, hanem öltözködik. A még szegényebb országnak már öltözködésre sem futja, hát pofázik. Az nem kerül semmibe. Így vannak ezzel a kiváló szittyák - akik valljuk be - nem egy katona nemzet, bár magukról szeretik ezt gondolni. Az elmúlt…..
Az Orbán-kormány egy éve hajtogatja, hogy a béke pártján áll, és mielőbbi tűzszünetre van szükség Oroszország és Ukrajna között. Arra azonban mindig kínosan ügyelt a hivatalos kommunikáció, hogy a békét elvont értelemben emlegessék, vagyis véletlenül se konkretizálják, milyen feltételek teljesülése…..
tatárfejűkutya 2023.04.24 21:46:09
@2023: "Az orosz sose fenyegetett minket."aztakurva...értem én,hogy a fideszes idióta,nade ez még nekem is sok:))) Tudjuk,nem bánt a medve:)) ezt mondták 2022. február 23-án is,oszt 24-én meg elindultak,te burjátszopó rubelnáciiii:))))
tatárfejűkutya 2023.04.24 21:50:10
@6.Lenin: a te fajtád 56-ban a pincében bújkált,amíg mások az életük árán védték a hazájukat. Pár hónapra rá pedig,1957. május elsején a ti pofátok volt tele virslivel és lengettétek a vörös lobogót a muszkának,ahogy ma is:)) hazaáruló,geci banda vagytok.
tatárfejűkutya 2023.04.25 10:47:21
@6.Lenin: hosszútávon mindenkinek vége, neked is meg nekem is,vén ruszki kommancs. Ha a világ nyugat ellenes,akkor mi a faszért ide akar mindenki átmászni a kerítésen és nem az oroszokhoz vagy a vágott szeműekhez?!:))) kb az 1950-es évek óta hanyatlik a nyugat a fajtád szerint,oszt mégis a muszka cimboráid szarnak a pottyantósba és nem a nyugatiak:))
Viktor és csürhéje veszélyes játékba kezdett. Nem most, de mára vált látványossá, mi több veszedelmessé igazán. A nemzet csodásan szép ribancarcúja többször delirált keleti nyitásról, átrendeződő - a Nyugat vereségével végződő - új világrendről, a magyar érdekek szempontjából életveszélyes és…..
tatárfejűkutya 2023.04.22 10:33:40
@larvar0: "de mi, magyarok vagyunk az egyetlenek az ukránokon kívül, akik ma meghalnak abban a háborúban. A mi nyilvántartásunk szerint eddig 86 magyar ember halt meg abban a háborúban. És ez egy egészen más nézőpont. Csak mi, magyarok adtunk vért abban a háborúban, a bennünket kritizálók egyet sem.”" www.facebook.com/orbanviktor/posts/600237304807205

Akkor hazudik a csúti főnököd vagy mi?
tatárfejűkutya 2023.04.22 21:35:04
@larvar0: olvasd el a kolostormalacod írását,amit belinkeltem. Még az a ruszkiszopó is azt mondja,hogy magyarok halnak meg a fronton...hiába mosnád a szaros gatyát,az szaros marad.
tatárfejűkutya 2023.04.23 09:05:18
@DFK: mi nem az ukránokat szeretjük,hanem a ruszkikat utáljuk azért a sok szenvedésért,amit ennek a nyomorult népnek adtak az évszázadok alatt. Azért kellene megérteni,tisztelt fideszes rubelnáci barátom,hogy támogatni kell ukrajnát addig,amíg csak lehet,hogy nekünk ne kelljen a muszka ellen harcolni,ahogy nagyapáinknak. Ti meg szopnátok a burját faszt annak ellenére,hogy pár évtizede a mocskok itt rendeztek vérfürdőt és erőszakolták végig az országot.
A Fidesz vezető politikusai már célozgatnak rá, de ki még nem mondták, hogy az uniós források az idén biztosan nem lesznek elérhetők a kormány számára. Még azokban a viszonylag könnyen teljesíthető kérésekben sem sikerült egyezségre jutni az EU illetékeseivel, melyek az alapítványokba kiszervezett…..
A legfrissebb adatok szerint az EU-ban a születéskor várható élettartam átlagosan 80,1 év. Volt ez már több is: 2019-ben még 81,3 évre számíthattunk, de az utóbbi két évben – a pandémia miatt hirtelen megnövekedett halálozás következtében – hosszú növekedési trend után visszaesett a várható…..
Mint oly sokszor, most is alternatív valóság építésével hidalja át azt a problémát a kormány, hogy az ígéretei köszönő viszonyban sincsenek a realitásokkal. Arra használják Navracsics Tibor területfejlesztésért és az uniós források felhasználásáért felelős tárca nélküli minisztert, hogy időről időre…..
tatárfejűkutya 2023.03.27 17:43:25
@ulpius66: sok idióta van,mint pl te,aki beszopja a csúti geci sületlenségeit:))
Felfoghatjuk a politikust, mint terméket? Természetesen igen, hiszen egy közéleti személyt is épp úgy el kell adni a közönségnek, mint egy mosóport vagy autót. Kérdés, hogy egy politikai közösséghez tartozó, esetleg az azt vezető személyt lehet-e külön utakon felépíteni, mint a pártját? Orbán Viktor…..
tatárfejűkutya 2023.03.20 18:04:16
Vicces ország ez a Hunnia, én mondom. A közvéleménykutatók szerint jelentősen nőtt azok aránya, akik szerint: "Jó irányba mennek a dolgok". Helyes is az optimizmus, csak így tovább. Nemzetközi hitelminősítők sem látnak nagy problémát, tehát minden frankó. A forint szépen erősödött, csodásan épül a…..
Móricz szerint gyalogolni jó. Nem tudom számít-e Zsiga bácsinak a véleményem, de szerintem is. Legalább nem lesz az ember olyan dagadt, mint az a velem majdnem egykorú "tudjuk ki". Egy ilyen mászkálás alkalmával pirosra váltott előttem az addig villogó zöld, így a fiatalos lendület megtört a KRESZ…..
Az elhibázott brüsszeli szankciós politika miatt erőteljes spórolásra kényszerülünk. Természetesen eszünkbe jut alkalmanként, hogy talán mégsem az a galád Brüsszel a hibás, hanem a tizenhárom éve totális felhatalmazással kormányzó tök alkalmatlan Viktor, de - meghallgatva a mindig kiegyensúlyozott…..
A gaz libsik állandóan bántják Rákay urat hol ezzel, hol azzal. Most éppen az Aranybulla című filmeposz miatt. Nincs igazuk. Ám előbb vegyük sorra miért is kapott Rákay úr az elmúlt húsz évben az ő immár deresedő fejére. Van ugye az alapgúnyolódás, hogy hát a Rákay úr nem is Filip, hanem Kálmán.…..
Vlagyimir Putyin fegyverszünetet hirdetett az ortodox karácsony idejére, de szinte minden érintett fél átverésnek, álságos hazugságnak, vagy trükközésnek titulálta a bejelentést. Nem csoda, ha kevesen hisznek el bármit is az orosz elnöknek, hiszen szinte soha sincsenek szinkronban a szavai a…..
tatárfejűkutya 2023.01.09 09:29:23
@Rodney_2: a Nyugat már kb az 1950-es évek óta válságban van a hozzád hasonló agymosott idióták szerint:)))) Csak az a különbség,hogy amíg itt még ökörrel szántottak, a bűnös nyugaton a török vendégmunkás meg 100-as Marlborót pöfékelt az Opelje ablákából:)))))))
wagmg Tél tábornok legendája 2022.11.24 09:02:06
Tél tábornok (oroszul генерал мороз) legendája makacsul él a magyar köztudatban. Mint minden legenda, ez sem alaptalan, de leginkább csak kitaláció, tévedés, túlzás, mese. Az első amit mi magyarok tudni vélünk tél tábornokról, hogy a második világháborúban a német sereg alábecsülte az orosz telet…..
tatárfejűkutya 2022.11.24 11:07:31
@GyMasa: jaja szása...minden a terv szerint halad a fronton:)))) Nemsokára ráfordul a dicsőséges moszkvai sereg Varsóra és Berlinre:))))))))))))
„Azt felelem: inkább a világ pusztuljon el, csak én ihassak még egy teát.” - mondja Lizának az odulakó Dosztojevszkij Feljegyzések az egérlyukból című művében. Gyakran szokták emlegetni ezt az idézetet annak példájaként, hogyan válik érzéketlenné a világ szenvedései iránt egy önző lény. A neves…..
Kezd visszakúszni ez a nyomorult covid. Ha nem akarjuk, hogy tavaszra legyen újabb tizenötezer halott, talán tenni kellene ellene. Most maszk nélkül rohangálnak a népek a plázákban, tömegközlekedésen, hivatalokban. Terjed a feztőzés stikában rendesen. A drága jó magyarok és kormányuk valahogy…..
Érkezik az a 11 ezer milliárd? Mikor szólal meg a lelkiismereted Viktor? Avagy, meddig halogatjuk az Európai Ügyészséghez való csatlakozást? A kérdés mondhatni költői. Ameddig csak lehet, és ha tudjuk, még azon túl is. Az Európai Ügyészséghez való csatlakozás ugyanis egyenértékű lenne azzal, hogy…..
Orbán Viktor egyre kevésbé rejti véka alá, hogy Putyin érdekeit képviseli mind itthon, mind a nemzetközi színtéren. Akkor sürgeti az Oroszországra kivetett szankciók visszavonását, amikor a legegyértelműbb jeleit látjuk annak, hogy az agresszor politikai és gazdasági elszigetelésének komoly…..
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke a kisvállalkozásokért aggódik, ami elég perverz dolog, tekintve, hogy pár héttel ezelőtt aktívan segédkezett több százezer ilyen kisvállalkozás bedöntésében. Igen, a KATA ügy. Igen, még nem felejtettük el. Pár hete Parragh úr megemlíthette volna,…..
A világraszólóan dicsőséges magyar gazdaságnak szüksége van a Brüsszelből különböző jogcímeken érkező pénzekre. Nem nagyon, csak mint egy falat kenyérre. De azok meg nem igazán akarják adni. Nehezül a világ a dán, német, holland, svéd stb. adófizetők számára is, ezért alapból sincsenek adakozó…..
tatárfejűkutya 2022.09.02 16:48:42
@gigabursch: kb ezt csinálta vlagyimír vlagyimirovics is kicsit keletebbre tőlünk,aztán most meg gyárthatják az 1976-os Kamazokat:))
A jó dolgában hülyülő, frusztrált idióta értelmiséginek látszók legújabb sportja, hogy megkérdőjelezzék a jelenlegi világrendet. Nem is lenne ezzel baj, ha megmaradna értelmiségi szellemi maszturbáció szintjén a dolog, de az internetnek hála ostoba prolik ezreinek velőt rázó primitívsége…..
tatárfejűkutya 2022.03.22 18:08:02
@Rodney_2: mekkora egy sötét degenárt vagy ember:)) Rólad szól az írás, ha nem tűnt volna fel:)))))
tatárfejűkutya 2022.03.22 18:10:09
@tatárfejűkutya: mekkora egy sötét degenerált vagy ember:)) Rólad szól az írás, ha nem tűnt volna fel:))))) (így már jobb;)