Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jenőúr

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy érdeklődésre való tekintettel gondoltam kirakom a többi képet is! :) Megagigaposzt.Előző rész. ..
Nyílt levél!Egy kis közösség kér segítséget, kinek tagjai fogyatékos gyerekek, szülők és az iskola dolgozói.Célunk, 65 éves szakmailag is elismert gyógypedagógiai múltra visszatekintő iskolánk FENNMARADÁSA, amit költséghatékonyság címén akarnak megszüntetni.A döntés…..
Jenőúr 2011.02.16 21:19:27
Ez kiegészítés a nyilt levélhez!

Kicsit furcsának találom ezt az igen csak meglepő felvetést . Tudtommal csak olyan emberek voksolhatnak akik teljes tudatában vannak a döntéseiknek és azért felelőséget is vállalnak. Ez csak szavazatok számát növelő és nem valós állampolgári döntést mutató intézkedés lenne. Ez szerintem egy agyrém. Ez úgy néz ki hogy valamihez a gyerekeket eszköznek használnánk. A jelen kormány teljes mell szélességgel azt hirdeti hogy minden gyereknek tanulni kell hogy a későbbiekben hasznos és építő tagja legyen a társadalomnak. Ezt cáfolja a Bp. V. kerület polgármestere amikor bezárásra - meg szüntetésre ítélte a következő tanévtől - a Kormos István Általános Iskola Előkészítő Szakiskola és Logopédiai Szakszolgálatát. Ebben az iskolában olyan gyerekek tanultak eddig akik valamely sérülésük - akár testi akár ideg miatt nem tudtak máshol tanulni . Egy kiváló tantestület verődött össze immár 15 éve. Itt a gyerekek minden szeretet megértés odaadást megkaptak a portástól az iskola igazgatóig mindenkitől. Az innen ki kerültek 90 %-a tovább szakmát szerzett. Ennek az iskolának a bezárása azt mutatja hogy a több mint 6 év évtizedes gyógypedagógiai múltalt az V. ker. kidobja. Holott ez az intézmény számos dicsőséget hozott a kerületnek. Az idejáró gyerekek rendszeresen vettek részt az eltelt 15 évben tanulmányi versenyeken sikerrel V. ker. polgármestere immár a második kurzusán nem tette tiszteletét az iskolában hogy személyesen győződjön meg arról milyen küzdelmes munka folyik egy olyan iskolában ahol sérült gyerekeket kell nevelni és az a siker amit ez után jön mennyi ember feletti energiát emészt fel. Az hogy kevés a gyerek első sorban annak köszönhető hogy szándékosan leépítik évek óta az iskolát eddig 10 . osztályi tudtak itt tanulni De az eltelt időszakban ezt vissza fejlesztették a 8. osztályig . Még azt is illene tudni hogy az ide járó sérüt nebulók sokszor 2 esetleg 3 gyermeknek felelnek meg a sérülésüktől függően. Szóval érthetetlen eme döntés. Vajon megéri egy jól és hasznosan működő intézményt pár forintért felszámolni az ott dolgozó lelkiismeretes tanárokat és egyéb dolgozókat utcára tenni. Ezt át kellene gondolni. a polgármester úrnak "Nem kicsit nagyon" !!
w Elefánt a Verseny utcában 2009.10.05 19:00:00
Re: Bezárják a Verseny utcai piacotÓ, a Verseny Utcai Piac! Már a neve is csodálatos, gyönyörű könyvcím lehetne, ha egyszer elkészülnének azok a kibaszott jó könyvek a modern magyar baloldalról. Népek olvasztótégelye volt. Cigányasszonyok, románok, bolgárok, arabok és…..
Jenőúr 2009.10.06 20:50:24
@boncsicsi: Nagyon egyetértek eme irással!! Ez a pac sok sok embernek nem túlzok 100 vagy 1000 Ft-os kiadással lehet hogy 10.000 hozott Főképpen mióta a számitástechnikai szakosodás megtörtén.
De természtesen a régiség antik az ma is vezető helyen volt van és nagyon jólenne ha MARADHATNA is.
Jenőúr 2009.10.06 22:09:19
@hapcika: Csak egy apró kérdés: A NÉGYTIGRISNEK milyen létjogosultsága van.???!!! Az mennyivel külömb mint a Nován&Novák tessék már mondani Csak annyi a külömbség -szerintem- hogy itt jó 80%-ban magar az árús.