Regisztráció Blogot indítok
Adatok
st.andras

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy a meleg büszkeség körül lesznek konfliktusok, az előre látható volt. A Gay Pride a magyar jobboldalisággal nem kvadrál. Ha a filozófiai forrásvidék a KDNP, akkor bizony lárvás vizet iszik a kormányzó erő, és kellemetlen helyzetbe kerül, amikor ehhez kellene hozzászólnia. A…..
st.andras 2011.02.16 10:03:31
Már megint a szokásos kérdés miért meleg a meleg, miért vonulgatnak stb. stb. Betegség vagy nem? Ők nem tartják magukat betegnek, szó szoros értelemben nem is azok, nem náthásak vagy akármi. Viszont minek nevezzük akkor a génsérülést? Mert ugyi a homoszexualitás egy sérült gén miatt alakul ki. Aki meg előtte hetero volt az divatból, vagy ki tudja miért lett meleg. Nekem nehéz el képzelnem, hogy a gyönyörű lányok után az izmos csini fiúkra gerjedjek. Aztán a másik nagyon fontos dolog. MIÉRT LETT AZ UTÓBBI ÉVEKBEN DIVAT A MELEGSÉG??????????????!!!!!!!!!!!! Miért kell minden melegnek fenn hangon hirdetnie, hogy Ő igenis meleg és ez tök jó. Én meg hetero vagyok és szerintem ez a tuti dolog. Miért kell kérkedni vele, miért kell feltűnősködni, hangoskodni? Igen itt élnek köztünk, tenni ellenük nem lehet semmit. Nem is kell! Már az ókorban is elterjedt dolog volt, az ókori Róma , a görög kultúra is szép számmal termelte a melegeket.
Na és itt van még egy olyan dolog is, hogy ez egy nagyon hosszú folyamat a melegek részéről a világ minden pontján. Évtizedek óta próbálják elfogadtatni magukat, egy csomó országban sikerült is. Csak idő kérdése és nálunk M.o.-on is természetes lesz a meleg fesztivál. A rabszolgaságot sem pár év alatt szüntették meg, egyszer csak eljött az ideje. Az Ő szempontjukat nézve teljesen jól csinálják. Ja és ahogy ezeken a felvonulásokon viselkednek, nagyon nem oké. Kár, hogy bennünket ez nagyon zavar,köztük engem is! Vannak olyan melegek akik nem mennek ilyen magamutogató baromságokra. Ismert személyiségek, és most nem a zenei tv. csatorna közismert személyére gondolok, mert ugye neki mindent nagyon büszkén kell vállalnia (mondjuk nehezen tagadhatná le).Ergo, nagyon nem örülök, nagyon nem tetszik, de nem tudunk mit csinálni ellene. Kedves hetero honfitársaim, szokjunk hozzá a gondolathoz, hogy ez ma már divat, és ha nem vagy az akkor már nem is vagy trendi. Előbb utóbb saját párttal a parlamentbe is bekerülnek. Majd szavazhatunk a Langyi-Bangyi Pártra. További szép és meleg mentes napot.
A Magyar Televízió felhívására egy néző értékes, az 1956-os forradalom napjaiban készített fényképeket bocsátott a köztévé rendelkezésére, melyeket ma kora délután be is mutatnak. A fotók Rötzer Henrik fotóművész alkotásai. Rötzer Henrik neve csaknem ismeretlen a magyar…..
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
Orbán Viktor egy vidéki lakossági fórumon kijelentette, hogy amennyiben pártja kormányra kerül, legalizálja az otthoni pálinkafőzést. Ezzel gyakorlatilag elkötelezte magát a messze legtöbb közegészségügyi és társadalmi ártalommal járó drog szabályozásának liberalizációja mellett. Alapvetően lehetne…..
st.andras 2010.02.19 20:50:56
Tehát a kettő dolog azért nem ugyanaz. Ne keverjük össze a spanglit a pálesszal! Mégis ki mit gondolt amikor betiltották a házi pálesz főzést? Megszűnt? Nem!!! Mindenki ugyanúgy csinálta tovább mint eddig. A különbség az, hogy ha saját célra csinálod akkor miért ne mehetne tovább? Persze nem minden szemetet bele főzni, ha meg eladásra csináltatod akkor igen is rendes pálinkafőzőbe vidd a cuccot. Persze mindenki tudja, hogy stikában lehetett szerezni házi páleszt. Csomó ember csinálta magának és adott el belőle.
A spangli megint más tészta. Én sem vetem meg, de csak észel és ritkán, normális határokig. Az egyik Hollandiában élő kommentező példálózott milyen viszonyok vannak Hollandiában. Igen engedik a light drogokat, tiltják a keményet. Ennek ellenére ott is sokan drogoznak keményen. Magyarországon nem lehetne meg engedni a light drogokat, mert egyből durvábban csinálnánk mindent. Úgy gondolom, hogy így is túl sokan drogoznak keményen. Ja és sok a tinédzser aki azt hiszi ettől nagymenő. Nincs meg a kultúránk hozzá! Ahogy az alkohol fogyasztásnál sem. Máshol engedik a minimális sör elfogyasztását, de ha úgy csinálsz balesetet akkor rád rohad a műanyag lakat. Itthon úgy, hogy tiltják, egy csomóan isznak meg egy két sört és vezetnek. Mi lenne ha engednének egy sört? Akkor egyet inna azért mert lehet, a többit meg azért mert amúgy is szarik a tiltásra ,és iszik ha lehet, ha nem. Sajnos nem vagyunk rá érettek! Vannak akik tudják az ilyen dolgokat rendes körülmények között használni, de sajnos a többség nem. Nem tagadom, én is megittam régebben egy pár sört és utána vezettem. Most már nem. Elmúltak az ifjúkori hülyeségek. Rá kell jönni, hogy egy sörért nem éri meg kockáztatni.
Három magyar hegymászót sodort el lavina a Magas-Tátrában. A hegymászók kiásták magukat, de a hegyről nem tudtak egyedül lejönni, mivel végtag- és gerincsérüléseket szenvedtek. Egyikőjük fel tudta hívni a mentőket, de a baleset helyszínét nem bírta pontosan meghatározni. -…..
Új értelmezést kapott a Sztárral szemben "Ha megvered, megnyered" szlogenje, mivel úgy tűnik, hogy a TV2 elismerte a KO-val is felérő balegyenest, és az RTL Klubnak adta a szombat estét. Egy héttel a premier után ugyanis kimenekítik a Sztárral szembent a Csillag születik…..