Regisztráció Blogot indítok
Adatok
www123456

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a harmadik stúdióvendég, az Érdektelen Holland Dobos a kezébe vett egy PVC-ből készült csőnek kinéző tárgyat és azt mondta: "Ez valójában egy PVC cső!", mire D. Tóth Kriszta azt válaszolta: "Hú, jaj!", Taki bácsivá váltam a Szomszédokból és azt…..
www123456 2011.10.05 14:35:26
Hivatalos választ többszöri megkeresésünk ellenére sem kaptunk, de információink szerint az ORFK-nál még nem tudják pontosan, mekkora erőket mozgósítanak az ominózus szigorított jogszabály betartatására.Mai cikkünk blogposztja...
Emlékszünk még a Nagy Pénteki Ötletre, mikor néhány óra alatt kitalálták és kiírták a pályázatot az építtetőknek a Szociális Családi Házakra? Május 30-án, hétfőn  dr. Szaló Péter, a Belügyminisztérium Területrendezési és Építésügyi helyettes államtitkára…..
  Változtatható sűrítés, közvetlen befecskendezés, két ütem a Lotus-féle motorban. És megvan a dízel-benzines meccs végeredménye is: x. Vélemények az azonos című írásunkról...
A Tehénnel nincs semmi. Na jó, a rohadt Toyotája csak elromlott egyszer: tolatáskor hátrafelé néztem, ne akadjak össze valakivel, közben az autó orra beleakadt egy betonoszlopba.Hogy valami tudományos publikációt mégis fel tudjak mutatni az autómmal kapcsolatban, elkezdtem keményen…..
www123456 2010.02.24 14:53:06
@Atesz1987: Nem vetted eszre, hogy ez itt egy ovoda: mindenki "alalicital" a hazugsagaival es csak a forumon tudjak kielvezni a fogyaztasukat!
Namost, forditsuk meg: kie a legnagyobb cm-ben es hany litert tud kilonni 1 alkalommal! Majd a 2 parameter atlaga lesz a KIRALY!
A BKV dilettáns vezetése valamiért kifejezetten nem szereti Dél-Pestet, és emiatt rendszeresen bünteti is a leghajmeresztőbb ötleteivel. Illetve legalábbis mindig a Csepel - Erzsébet - Soroksár hármason próbálja ki "zseniális" járműveit.Hét évvel ezelőtt a három…..
Belsőség Jöhet a dízel M BMW? 2009.09.08 12:00:00
A Nagy Népvándorlás utáni pakolgatás közben akadt a kezembe a brit Autocar július végi száma. Nem is emlékszem, hogy a közös szerkesztőségi archívum-kupacból vagy Csikós asztaláról. Akkortájt nyaralhattam, így történhetett, hogy nem olvastam, a hiányt pedig illik bepótolni,…..