Regisztráció Blogot indítok
Adatok
n.viki

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alias is back. Kurva jó volt ez az epizód, klaszikus Alias elemekkel minden percben, rémálmok, átvágás, Kémfater akcióban, Vaughné és Sark, egy kis Marshall show, és Arvin is kezd belehúzni. Syd rémálmot lát, oldalán lévő sebhelyből végeláthatatlan műanyag csövet tép ki,…..
comment:com Válaszolt a Viasat 2007.01.11 09:12:00
Több lelkes commentelő szeretné karón látni a Viasat prorgamigazgatójának a fejét, mert az ünnepek alatt leadott 5 kés/alatt epizódot nem követte a többi, miközben be lett lengetve, hogy tavasszal jön a 4. évad is (megjegyzem, dicséretesen hamar az amerikai vetítés után). Kérem…..
A sorozatrajongók eddig is kedvelték a csatornát, hiszen itt aztán lehetett tobzódni ezerrel, a teljes CSI család mellett Kés/Alatt, Narancsvidék, Simpsons, Szex és New York, és még ki tudja hány, szívünknek oly kedves kis darab (Lois és Clarke) is itt volt látható, de a 2007-es…..
n.viki 2007.01.08 13:46:40
Sokan érdeklődtek, hogy akkor most mi is van a Vészhelyzet-Grace Klinika párossal, elsuvasztotta őket valahová az RTL, vagy jobbnak látták Bud Spencer ismétléseket elővenni helyettük? Nos, szünetelnek a sorozatok, jönnek vissza idővel (március), ez van. Pozitívum viszont, hogy…..