Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laslo

14 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A centrális határeloszlás–tétel heurisztikusan azt fejezi ki, hogy sok kis független, véletlen hatás összegződése közel normális eloszlású, és így magyarázatot ad arra, hogy miért találkozunk gyakran olyan véletlen mennyiségekkel, melyek jól közelíthetőek normális…..
Kicsit megkéstem, a beígért határidőről lecsúsztam. Hazudtam. Lemondok. De mégis felteszek egy találós kérdést: miből loptam a címet? A helyes megfejtők között kisorsolok egy csokit.Fú lenne egy csomó minden. Legfőképp arról, amivel kapcsolatban több feedbacket is kaptam.…..
Kiöntőláda Átmeneti fennakadás 2007.01.20 00:14:00
Kedves Bloglesők!Sajnálattal közlöm, hogy átmenetileg szünetel majd az írás. Tekintettel a megnövekedett UV-számra. A következő várható frissítés:2007.01.22. 15:00Jó, ne sírjatok már annyira, ez csak pár nap, kibírjátok, naa.Addig játszatok itt, vagy itt.Akinek ez nem elég,…..
Kiöntőláda Napi betevő 2007.01.17 23:21:00
Most, hogy több napja gyakorlatilag alig mozdulok ki, kevés inger ér, nehezebben jönnek fel témák. Illetve lenne, amiket az interneten találok, de azok vagy ösztönösen a hányást indítják meg az emberben, vagy már általában egyszer megtárgyalták, én meg most itt mit álljak le…..
Azt már tökre megszokhattuk, hogy este, meg éjszaka tele van a város részegekkel. Ezek többnyire szelíd jószágok, nem mondom, mi is mászkálunk egy-egy buli alkalmával egyik helyről a másikra. Mert ugye, mint szegény deák, külön van az alapozó vendéglátóipari egység, és…..
Kiöntőláda Közhírré tétetik 2007.01.14 23:26:00
Kegyelmes Seres Gábor Bácsi Úr!Ezennel meghirdetém blogom új arculatát, melyet kérek a legnagyobb alázattal mihamarabb elbírálni, s részéről kedvező döntést hozni.Na viccen kívül most már remélem több embernek fog tetszeni ez a kicsit átalakított, csinosított, remélem…..
Kedves gyerekek.Egy kis segítséget szeretnék kérni tölletek. Milyen irányba változzon az oldal? Írjak több viccest, vagy politikát, vagy fikázást? Vagy fikázzak viccesen, vagy politizáljak fikázva? Vagy mi. Öö, igen, nektek szól ez az üzenet, nektek, annak az egy-két-pár…..
Filozófia. Tulajdonképpen valószínűleg én vagyok olyan faragatlan és bünkő, de semmi hasznosságát nem érzem ennek a tárgynak. Ráadásul kommunikáció filozófiai alapjai. Csupa nagy betűvel, csak a szépség kedvéért írtam úgy, ahogy. Ez ezt mondta, az erre jött rá, amaz meg…..
Brékoll brékoll! Istenem, megvaan! Az általam korábban annyira lesajnált reklámkampány úgy néz ki, máris révbe ért. De jó, hogy legalább nem hagyták az idegeket a végletekig elcsigázódni! És komolyan, mekkora nagy durranás lett abból az "öröm" plakátból. Hát…..
Kiöntőláda hiphop densz 2007.01.11 23:14:00
Tipikus magyar happyend sztori, bár amilyen szerencsétlen merev és töketlen degenerált emberkék ülnek egy-egy magasabb poszton, könnyen végződhetett volna kevésbé ilyen mókásan. Azért a biztonság kedvéért kivizsgálták, nem mutathatjuk ki a testűleten belül zajló…..
2004. május 1. e ööm, e bódottá, EU tagok lettünk. Milyen tiszta király is az életünk, elég a személyi, ha hétvégén leruccanunk Szlovákiába síelni, de már nemsoká az se kell, meg emellett azért kicsit több pénz jut ide is, meg amoda is. Nem, most nem azt szeretném boncolgatni,…..
Kiöntőláda Az ész határai 2007.01.07 15:16:00
Kossuth tér - visszatér, micsoda pazar jelmondatok. Föl, föl, ti rabjai a Földnek - akár lehetne ez is. Ugye, tegnap, háromszázan is voltak. Iszonyatos tömeg. Azért szerencsére az emberek többségének most már van jobb dolga is (mondjuk a Karácsonyra felvett hiteleket törleszteni, de…..
Kiöntőláda Telefondrog 2007.01.05 22:29:00
Seri mindjárt a homlokára csap, ha nem az enyémre, 'vaze, ez rólam szól'. Nem Seri, nem. Ebben minden benne van, illetve mindjárt minden benne lesz.Kezdve azzal, hogy az év egyik legnagyobb bulija, a Szilveszter az utolsó órákban fixálódik le pontosan. Ugye, rohanó világ. Vagy a vonat…..
A figyelemfelkeltő-bevezető-reklámkampány egy újabb gyöngyszemére lettem ma figyelmes a villamoson, hazafele jövet. Pontosabban nem csak a villamosról láttam, hanem már korábban, a Blahán, a metró sztésönben. Egy szmájli elforgatva, és kiírva alá, hogy ?öröm? asszem, annyira…..
Kiöntőláda Go laslo 2007.01.03 11:57:00
Fantasztikus. Nem tudom, meddig tart majd ez a nagy lelkesedésem, de már régóta gondolkozom, hogy valamilyen formában megjelentetem, de legalábbis eltárolom a gondolataimat. Gondolom ez nem nagy újdonság, sokan vannak így ezzel.Mindjárt érdemes lenne valami olyan dologgal kezdeni, ami…..