Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Swin

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik állandó vesszőparipám: miért olyan pocsék a magyar politika és miért olyan szánalmas a politikai felhozatal? Miért kell ugyanazokat a leszerepelt, közepes pojácákat bámulnom sokszor 30 éve folyamatosan? Valóban: az embereket nem érdekli, sőt taszítja a politika, a média pedig ennek…..
Swin 2021.06.03 11:40:06
Ne adjuk már a hülyét, légyszike!

Egyetlen nagyon egyszerű kérdést kell mindenkinek megválaszolnia magában:

Le akarod-e váltani jövőre a Fideszt, IGEN vagy NEM?

Nincs ha, nincs de, nincs ekkor, nincs akkor, mindenki tudja mi a felhozatal, mindenki tudja merre tart az ország, nem kell a sunyi mellédumálás, akarsz-e kormányt váltani, IGEN vagy NEM, ennyi, hagyjuk a blablát, 2021 van basszameg.

Ha a válasz IGEN, akkor mindenki pontosan tudja, hogy ahhoz egy út vezet: a közös ellenzéki listára és ellenzéki jelöltre szavazással.

Ha válasz NEM, akkor több opció is van:
- Lehet gerincesnek lenni és nylítan felvállani, hogy behúzod az X-et a Fideszre.
- Lehet kifogásokat keresni, mellédumálni és behúzni az X-et egy olyan pártra, amiről te is tudod, hogy esélye sincs és így marad a Fidesz.
- Lehet otthon is maradni és tettetni, hogy téged ez az egész nem érdekel - miközben politikai blogokon kommentelsz persze - és így is marad a Fidesz.
Persze utobbi két esetben szorgalmasan adni a hülyét, mint aki nincs tisztában a körülményekkel és a következményekkel.

A lényeg: aki kormányt akar váltani, az tudja kikre kell ehhez szavazni, aki nem ezt teszi, az írhat akár ezer oldalas magyarázkodást is, a lényeg akkor is az, hogy jó neki a Fidesz. Felesleges ezt a színművet előadni minden 4. évben.

Én le akarom váltani a Fideszt, mert nem akarom, hogy Magyarországból Oroszország legyen, épp ezért nem is kérdés, hogy a közös ellenzéki listára fogok szavazni, ha Gyurcsány, ha Jobbik, ha bárki, leszarom, én nem kérek Orbán diktatúrájából. Aki kér, annak egeszségére, de legalább legyen gerince felvállalni, hogy ő ebben a rendszerben akar élni, ne dumáljon mellé!