Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kálnoky Intrúder

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik állandó vesszőparipám: miért olyan pocsék a magyar politika és miért olyan szánalmas a politikai felhozatal? Miért kell ugyanazokat a leszerepelt, közepes pojácákat bámulnom sokszor 30 éve folyamatosan? Valóban: az embereket nem érdekli, sőt taszítja a politika, a média pedig ennek…..
Kálnoky Intrúder 2021.06.02 18:45:42
@Könyveslány: Vagyis a Fideszre szavazol. Sose fogom megérteni, hogy azoknak akik a Fideszt akarják hatalmon tartani, miért kell egy ilyen álcát húzni magukra? Amikor adjátok a hülyét és eljátszátok, hogy jajj, ti annyira szavaznátok ám az ellenzékre, de hát azok ilyen pfúj milyen emberek és akkor inkább szavaztok az LMP-re, Kutyákra, Puzsérra, vagyis bárkire akinek semmi esélye nyerni az adott választáson, és úgy tesztek, mint akik nem tudják, hogy így marad minden pontosan úgy ahogy volt, mehet tovább a szabadrablás, a demokrácia maradékának rombolása, és irány Belorusz.

Miért nem lehet nylítan beismerni, ha elégedett vagy a Fidesz munkájával? Orbánnak biztos jólesik a dícséret, ne fukarkodjatok hát vele, nem kell mindig kifogásokat keresni a Fideszességre.

Elégedett vagy a szétvert jogállammal, a letarolt médiával? Tetszik az évi többszáz millárdból üvöltő, Rákosit megszégyenítő propaganda? Örülsz az alapítványokba kimentett közvagyonnak, a 4-es metrónyi pénzből épülő Fudannak, a 30 ezer halottnak? Elégedett vagy a kínának, putyinnak nyalással, Mészárossal és a többi NER oligarchával is? Arra vágysz, hogy a gyerekeid diktatúrában nőjenek fel? Rendben, semmi gond, nincs ezzel, szíved joga, de akkor mond ezt cseszdmeg! Ne gyere a kamu dumával, hogy jajj milyen csúnya az ellenzék és akkor inkább becsukod a szemed, hátha attól jobb lesz. Add már össze, hogy mennyi közvagyon lett Orbáné csak az elmúlt 4 éveben! Az már az övé marad, soha senki el nem veszi tőle, bárki, bármit mond. Akarod, hogy folytassa? Ok, mondd ezt! De ne gyere 10 év NER után azzal, hogy szar az ellenzék! Igen, azok, és?! Ők az alternatíva, a kutyapárt meg nem az, ezt te is pontosan tudod.

Mi kormányváltást akarunk, ti pedig nem. Legalább magatoknak ne hazudjatok már folyamatosan!
Kálnoky Intrúder 2021.06.02 18:19:05
@A kiló nem százat jelent.: Nyugi, mind tudjuk, hogy a Schiffer maffia most is mindent meg fog tenni, hogy az összefogást megfúrja, ahogy teszi ezt megbízhatóan mióta csak Orbán megbízta ezzel. Képzelem milyen posztok vannak már bekészítve a tarsolyba, biztos keményen ki fogjátok venni a részeteket a NER-t védő harcokból.