Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyszerűen férgek vagytok

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bush-kormány idő előtt nyugdíjazott dezinformátorai olvasónk levele szerint magyar UPC ügyfélszolgálatában találtak menedéket. Legalábbis ezidáig 3 hete vetítenek mindenféle indokot, miért nem javítják meg Naiv Ügyfél kábeltévéjét. Valójában persze azért, mert év…..
Hóbelevanc A TESCO diszkriminál 2008.12.15 12:00:00
A nagyáruházak rövid időn belül életünk velejárói lettek, ezzel együtt kialakulhatott bennük a velük kapcsolatos szimpátia és utálat is. Szeretjük őket, mert nagyobb választékkal találkozhatunk, és néha lényegesen olcsóbban kapjuk meg a termékeket, mint máshol. Azonban…..
A Homár minden jelszót elfelejt és elveszt, így megértően fordítjuk nyeles szemünket Attila felé, aki a multinacionális bürokrácia fogaskerekei közé esett, amikor szerződést akart bontani a Pannonnal. Véres kerekcsattogás alant: Mi is tovább szaporítjuk a…..
Levente kukkoló biztonsági őrét felnyomó sztorija megosztotta a közvéleményt. A kommentelők jelentős része úgy vélte, homárság ilyesmin kiakadni, aki kivágott felsőt húz az úgyis azért teszi, hogy megnézzék, nincs azzal baj, ha a biztonsági rendszer monitorjain melleket…..
Kovácsi István 20 milliós céges Audi A6-osának témája mellett Tarlós István a legutóbbi utasveréssel kapcsolatban elmondta, nem érti, miért biztonsági cégeket alkalmaz a BKV, ha képtelen tisztességes viselkedésre bírni őket. "Azt várom, mikor lesz nyilvános akasztás, ha…..
Nem véletlenül jelentettük föl a - tetszés szerinti pornolizált jelző - Postát Brüsszelben, ezeknek semmi más nem használ, meg kell őket erővel törni, szétzúzni a monopóliumot, pár embert miheztartás végett börtönbe zárni, és földönfutóvá tenni a többi herét, akik ezt a…..
A liliomtipró szakítgatja a virágokat, miközben mindenki hülye körülötte, pedig remegve várja a McDonald's játszóbuszánál, hogy újabb lány legyen 15 éves. Várom a címkejavaslatokat!Üdvözlök mindenkit, úgy döntöttem, a múlt heti dolgok miatt megérnek ezek a csudaleányzók…..
w Roncsderbi 2008.12.01 13:50:00
Arra, hogy Szijjártó Péter hajmeresztő ostobaságokat beszél, nem illendő már rácsodálkozni; aki Szijjártó Péter szövegeit szóvá teszi, az gyurcsányista aknamunkás. Szijjártó Péter a párt lecsúszott slicce, nem illik rá ujjal mutogatni úri társaságban, sőt odanézni se. A…..
Végre egy folytatás, amiben kiderül, milyen aa kisvárosi nyitott házasság: mindenki kefél mindenkivel.   Sziasztok Szakítósok! Az én sztorim már nem újkeletű, az első fejezetét be is küldtem Nektek, itt találjátok Ha esetleg nem olvastátok végig, a történet röviden:…..
egyszerűen férgek vagytok 2008.12.01 14:53:55
Eme kedves mondatot mostanában divatos használni, főként azok szájából hallani, akik úgy érzik, cigányok között élni rossz, ergo nekik nem lehetnek olyan jogaik (a már megszerzetteken túl), amikért tüntetni érdemes volna. Mi több, a már megszerzett jogaikat is valamiképpen…..
autózz! Komplexusos Porschés 2008.08.17 07:22:00
Egyre több funkcionális analfabéta olvas minket, aminek egyfelől örülünk, mert legalább gyakorolnak és előbb vagy utóbb csak jobban fog menni a szövegértés, de mivel már szinte minden posztnál a levélíró helyett is mi vagyunk a hülyék és a mi kurva anyánkat. Ezért aztán…..
egyszerűen férgek vagytok 2008.08.17 08:20:17