Regisztráció Blogot indítok
Adatok
színes_ötletek

91 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egész napos online esemény várja a közönséget workshopokkal, kuponakciókkal, élő beszélgetésekkel.   Izgalmas online program várja a scrapbooking kedvelőit május második szombatján. A Scrapbook Webáruház, a Rayher Hobby, a Scrapbook.hu, a Pink and Paper és a ScrapUp idén összefogtak, hogy közösen…..
Május 30-ig lehet jelentkezni az LG Electronics és a Magyar Nemzeti Galéria által 6-12 éves gyerekek számára meghirdetett Az élet szép! című rajzpályázatra. A szervezők olyan alkotásokat várnak a fiatal pályázóktól, melyen kreatív módon lerajzolják- vagy festik, hogy számukra mitől szép az élet, kik…..
A legelőtől az itatón át a tudatos mézvásárlásig.  1994 óta az Országos Magyar Méhészeti Egyesület (OMME) kezdeményezésére április 30-án tartjuk a méhek napját! Mivel hazánkban sajnálatos módon alacsony a mézfogyasztás, a program nem titkolt célja a méz és a méhészeti termékek megismertetése és…..
Kettős jubileumi esemény várja a közönséget május 5-én a 6SZÍN teátrumban. Kányádi Sándor költő születésének 95. évfordulója, illetve a Kaláka együttes megalakulásának 55. évfordulója alkalmából a zenekar koncertet ad a színház előadótermében, ami a tavaly év végén a Móra Kiadó gondozásában…..
Otthonunk legértékesebb kincsei lehetnek azok a régi bútorok, melyek nem csupán tárgyak, de számos emlék hordozói is egyben. Hatalmas lehetőségeket rejthet magában egy-egy viseltes darab, akár elvesztette már régi fényét, vagy éppen csak az maradt meg neki, ha az egykor divatos politúros…..
Különleges tárlatvezetés 6-9, illetve 10-12 éves gyerekek részére Akinek még nincs ötlete,hogyan ünnepelje idén az anyák napját családjával, annak ajánljuk most figyelmébe a Magyar Nemzeti Galéria rendhagyó tárlatvezetéseit. A Virágba borulva sétákon a 6-9 évesek, valamint a 10-12 évesek…..
A kifejezetten gyerekeknek szánt fényképezőgépeket forgalmazó ZumyZoom márka megálmodójával, Vers-Bányai Zitával készült interjúnk után most a fotós-kézügyeskedéshez hoztunk nektek egy ötletbörzét. Húsvét előtt játékos biológiaórán igyekeztünk kedvet csinálni a gyerekeknek kertészkedéshez és…..
Kedvcsináló újrahasznosításhoz és kertészkedéshez, avagy kreatív foglalkozás gyerekekkel a Föld napjára. A Föld napjára idén azzal készültünk, hogy vegyes virágmagokat rejtő papírmasé golyókat formázunk, amit az ovistársak kapnak ajándékba a jeles napon. A gyerekek a kertben vagy bárhol a…..
A Rayher Hobby Klub áprilisi részeiben anyák napjára készülődünk, ami persze nem akadálya annak, hogy az ötletek bármelyikét más jeles napra, vagy akár magatoknak készítsétek el. Az előző fejezetben fagolyókból összeállítható vázát és olyan filclevél formákat találtok, amikből egészen egyszerűen…..
1970 óta minden év április 22-én tartják a Föld napját, melynek célja a környezetvédelem támogatása és hogy cselekvésre ösztönözzön bolygónk természeti környezetének megóvása érdekében. Az eseményt először az Amerikai Egyesült Államokban rendezték meg Gaylord Nelson szenátor és környezetvédelmi…..
Április közepe lévén most már hamarosan kezdődik az úgymond igazi tavasz, amikor egyre több napsütésre számíthatunk, egyre több időt töltünk odakint. A még sokszor hűvösebb esték ellenére ilyenkor már beindul a teraszos sütögetések, szabadtéri bulik szezonja, amikor persze olyan, inkább kellemes,…..
A „Pompás részletek” címet kapott foglalkozás mellett ingyenesen látogatható állandó kiállítások is várják a közönséget Nemrég hírt adtunk a Szépművészeti Múzeum nyári táborairól, és akinek van kedve, április 20-án, vasárnap éjfélig még a „Tükröm, tükröm” gyermek- és ifjúsági rajzpályázatra is…..
Csak rajtatok múlik, milyen fagyi kerül a pultba, meg persze azon, hogy milyen maradék gombolyagok lapulnak a szekrényben. Ezek a gombócok ugyanis saját kezűleg készített pomponokból és más újrahasznosított alapanyagokból állnak, amiket éppúgy használhattok a fagyizó dekorálására, mint „eladási…..
A Rayher Hobby Klub következő két részében olyan lakberendezési tárgyakat készítünk, amik kedves és látványos színfoltjai lehetnek otthonunknak, ugyanakkor ajándékként is megállják a helyüket. Nemsokára az édesanyákat ünnepeljük, így talán jól jön néhány tipp azzal kapcsolatban, milyen saját kezűleg…..
Az utóbbi évek talán, ha nem egyenesen a legmelegebb áprilisi hetében valószínűleg sokunknak eszünkbe jut a nyár, hogy hová lenne érdemes utazni, vagy hogy mivel ütjük majd el az időt, amikor legalább néhány napra visszavehetünk a mindennapok tempójából. Meg persze az is, hiszen akkorra már rég…..
Múlt hónapban startolt egyik új sorozatunk, a Nebulo-sarok, amiben ovisoknak, kisiskolásoknak, és persze az ő szüleiknek mutatunk izgalmas, mókás vagy épp hasznos kézügyes ötleteket. Az előző fejezet főszereplői kedves nyuszifigurák voltak, amiket önállóan, vagy egy kevés segítséggel akár…..
Az AkzoNobel, a világ egyik vezető festékgyártója egy nemzetközi szakemberekből álló designer- és színszakértő csapat bevonásával már több mint húsz éve dolgozza ki az adott évre jellemző új színpalettákat, trendeket, és jelöli ki minden ősszel a következő év színét. Ahogy erről tavaly szeptemberben…..
színes_ötletek 2024.04.03 10:26:58
@Yvett Frensyn: A játék az Instagram profilunkon zajlik, kérlek a cikkben jelölt linkre kattintva írd meg a válaszod! / www.instagram.com/p/C47xohFIMVF/?igsh=ZGEyd2g4eHRiY3Vi /
Nemcsak számos kézügyes ötletet, de egy kivételes lehetőséget is hozunk nektek új sorozatunkkal, aminek minden, eddig megjelent részét megtaláljátok ERRE A LINKRE KATTINTVA!  A Színes Ötletek olvasóiként 10% kedvezménnyel vásárolhattok a Rayher Hobby webáruházában nemcsak a cikkekben említett, hanem…..
Március 10-én, vasárnap egy izgalmas, ingyenesen látogatható program vár mindenkit Budapesten, a Normafa Rendezvényházban. Az ENKALAND Market Húsvéti Vásár főszereplői a természetes alapanyagú játékok és gyerekek számára készült kiegészítők lesznek, ugyanakkor a résztvevők között olyan innovatív…..
Izgalmas közösségi bejegyzésre figyeltünk fel a minap, ami talán számot tarthat a Színes Ötletek olvasóinak érdeklődésére. A Fény Utcai Piac nyilvános pályázatot hirdetett street art / public art projektek megvalósítására a piac legfrekventáltabb részein, melyre egyaránt várják olyan egyéni és…..
Álmodj zenét hangtalan filmekhez, idézd meg a némafilmek vetítését a Némafilmhez filmzenét! pályázattal, ahol a némafilmek élő zenei kísérettel szólalnak meg. A 2024-ben már ötödik alkalommal meghirdetett pályázat arra invitálja a zeneszerzőket, hogy engedjék el a fantáziájukat és régi magyar…..
Legendás zenészekkel és közönségkedvenc színházi produkciókkal bővült a már bejelentett Művészetek Völgye program. Július 19. és 28. között a fesztivál szervezői ezúttal is minden nap különleges előadásokkal várja látogatóit a Színház Színpadon és a Színház Színpad Templom helyszínen, a Cirque du…..
Február 11-én, vasárnap jelmezversenyre invitálja legkisebb látogatóit a Szépművészeti Múzeum! A Szép Farsang - Maszkabál a múzeumban esemény során a látogatók saját készítésű jelmezekbe bújva eleveníthetik meg klasszikus festmények szereplőit, de a nevezéshez az is elég, ha kedvenc plüssfiguráitok…..
Ugyan vízkeresztről manapság leginkább annyi él a köztudatban, hogy ilyenkor szokás leszedni a karácsonyfát - persze csak akkor, ha valaki nem februárban lát neki, mint mi sokszor, mert „még nem is pereg, és sajnálom kidobni” - számos más érdekesség is kapcsolódik a mai jeles naphoz. A legősibb…..
Ahogy azt biztosan tudjátok, a Színes Ötletek csapata számára egy ideje már stabil program júliusban a Művészetek Völgye Kapolcson, Taliándörögrön és Vigántpetenden. Az ország legnagyobb művészeti fesztiválja most bejelentette az első 8 előadót a jövő évi rendezvényről, ami ezúttal július 19 és 28…..