Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ricci87

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gianluca Di Marzio értesülései szerint Manuel Locatelli első számú célpontot jelent a Juventus számára, azonban a középpályás magas ára nem könnyíti meg a Juventus helyzetét, ezért az Öreg Hölgy a Genoánál futballozó Nicolò Rovella bevonásával mérsékelné a pénzügyi terhet. Ugyancsak Gianluca Di…..
Napok, talán csak órák kérdése, hogy a Juventustól elköszönő sportigazgató, Fabio Paratici újra munkába álljon, s új klubja minden bizonnyal a Tottenham Hotspur lesz. Az olasz sajtó már meg is kezdte a találgatásokat azzal kapcsolatosan, hogy melyek lehetnek azok a játékosok, akik követik Londonba a…..
A Fiorentinát kisebb megszakításokkal az elmúlt két évben a középszerűségbe és a kiesés szélére vezető szakember, Giuseppe Iachini szerint Dušan Vlahović már készen áll egy komoly csapatban való bizonyításra, ezért nem lepi meg a Juventus érdeklődése. „A srác fejlődését és sikerét nem kívánom…..
Gianluigi Donnarumma elengedését követőn az AC Milan vezetői egyértelmű állásfoglalást tettek Hakan Çalhanoğlu kapcsán is, elengedik a futballistát, nem kívánják kielégíteni a túlzónak ható bérigényeit. A rossonero klub Paolo Maldini vezetése alatt nem kíván engedni az ügynökök zsarolásának, és nem…..
A Sassuolo középpályása, Manuel Locatelli iránt komoly érdeklődés mutatkozik, az olasz bajnokság egyik legkeresettebb futballistája lehet nyáron, mivel a lapok a Juventus, a PSG, a Manchester City, a Chelsea, a Real Madrid és a Sahtar Doneck érdeklődéséről írnak. A Milan nevelése a Sassuolo mezében…..
A tavaly nyári mercato egyik legnagyobb durranása a Juventus szempontjából a Barcelonával kötött csereügylet volt, amelynek a keretében a Juventus pár millió euró befektetésével Miralem Pjanićot a sokkal fiatalabb és olykor igencsak ígéretesnek tűnő Arthur Melóra cserélte. A pénzügyi mérleg…..
Ricci87 2021.06.02 07:08:35
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus abban bízik, hogy a nyári kontinenstorna segít egyes játékosok értékének a növelésében, vagy legalábbis eladhatóvá tesz olyanokat, akik keveset mutattak az elmúlt időszakban, és akiktől megválna a torinói klub vezetősége. A lista első…..
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Giorgio Chiellini és Leonardo Bonucci is fontos játékosa marad a Juventusnak Massimiliano Allegri vezetése alatt. Andrea Agnelli, Massimiliano Allegri és Federico Cherubini csütörtökön fog egyeztetni a Juventus átigazolási politikájáról a következő…..
Spanyol sajtóértesülések szerint az Európai Szuperliga kapcsán nincs szó széthullásról, a klubok jogilag nem tagadták meg a részvételt, nem léptek ki a projektből, és nem gondolják újra a következő lépéseket. A tizenként alapító klub továbbra is szerves részét képezi az április 17-én bejelentett…..