Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B_Kata

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindentől függetlenül ki kell emelnem az epizód címét. Hagyjuk is egy kósza pillanatra, hogy mi történt Beth-szel. (De aki nagyon tudni akarja, annak tessék: az eddig szende szöszi szerepben tetszelgő csajszika most hirtelen tököt növesztett. A hogyan és mikéntre később térek…..
B_Kata 2014.11.04 16:12:45
@Chat Géza: Kedves Géza! Nem kell felkapni a vizet, csak őszintén megírtam a véleményemet, sajnálom, hogy nem esett jól Önnek. Emberkedés és káromkodás nélkül is elhiszem, hogy szereti a sorozatot, meg azt is, hogy megbántottam a hiúságát. Ezek szerint (azaz szerintem) sajnos nem tudja visszaadni írásban, hogy mit gondol a TWD-ről (illetve más adásokról), elnézést, hogy érdektelenséggel vádoltam. Amúgy tisztában vagyok egy ilyesfajta poszt idő és munkaigényével. Még egyszer elnézést, további jó munkát.
Több forrásból is úgy tudja a Comment:com, hogy a Class FM két emblematikus arcától is megvált mostanában, Csiszár Jenőtől és Jáksó Lászlótól. Csiszár nem kifejezetten kenyérre kenhető típus, mondta egyik forrásunk, és ez számos munkahelyi súrlódáshoz vezetett, amit egy…..
B_Kata 2014.08.12 12:34:28
hogyvolt VV4 - 4x102 2011.03.29 15:15:00
Anikó azt hitte, ennél már nem lehet rosszabb. És akkor még nem is tudta, hogy Lacafacával kell töltenie az éjszakát. Én is azt hittem, többször már nem fog leégni a mikró, aztán mégiscsak. Mindketten elfeledkeztünk arról, hogy hinni a templomban kell. Azért van, akinek jobb…..
Ez vagy Te a mi szemünkben (és a szívünkben)...
B_Kata 2008.08.17 07:32:27