Regisztráció Blogot indítok
Adatok
onlyinkenya

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két kislányunk van, igyekszünk gondoskodni Róluk. Január elején kihasználtam a szabadságot, és elindultam "Start számlát" nyitni nekik. Tudom, nem teljesen helyes a megnevezés, de a köztudatban így terjedt el. A korrektség kedvéért: a Start számlára vásárolható babakötvény…..
Évek óta törekszem arra, hogy ne használjak csomagolópapírt az ajándékozásnál. Különösen aktuális ez a téma most, karácsonykor, amikor temérdek mennyiségű csomagolóanyag kerül feleslegesen a szeméttelepekre. Néha tálcán kínálják magukat a legegyszerűbb megoldások,…..
Lassan véget ér a nyár, közeleg az ősz... és még nem voltál nyaralni? A Last Minute utazások manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Nagy sikerét főleg az olcsóság és a népszerű úticéloknak köszönheti. Szerencsére internet segítségével könnyen és gyorsan…..
Az ember a felnőttéválás első éveiben bizony szembesül azzal, hogy lassan saját lábra kell állni, ideje elköltözni otthonról... de még nincs saját lakás. Ezért marad az albérlet.Tudom jól milyen érzés, hiszen én már vagy 10 albérletet megjártam az elmúlt 5 évben, és meg…..