Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lui Alex

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a válogatott szünet előtt még egy utolsó komoly megmérettetésen kell bizonyítson, hiszen a tabella második helyezettjéhez látogat az Öreg Hölgy. Novemberben Torinóban sikerült megverni a nerazzurro csapatot, ám ez a mérkőzés keményebb dió lehet, mivel a Juventusnál ismét kisebb sérülések…..
Lui Alex 2023.03.19 21:54:16
@LacaGLJuve: boldog Születésnapot és Forza Juventus
Massimiliano Allegri a Freiburg elleni visszavágó előtt természetesen továbbjutási reményekről beszélt, azonban a kezdőcsapat tekintetében sok bizonyossággal nem szolgálhatott. „A meccs kapcsán célunk a továbbjutás, mivel szép lépés lenne a menetelés folytatása az Európa-ligában. Tudjuk viszont,…..
Lui Alex 2023.03.16 17:31:09
@Alessandro 10: szia múlt héten a német RTL adta élőben lehet most is adja
Hosszú betegséget követően, 58 évesen elhunyt a Juventus és a Sampdoria korábbi játékosa, Gianluca Vialli. Vialli 2018 novemberében beszélt először arról, hogy mintegy egy év küzdelem után sikerült túljutnia a súlyos betegségen, amely azonban 2021 decemberében kiújult. A szakember 2019…..
A januári átigazolási időszakban komoly erősítéseket végrehajtó Juventus a Hellas Verona elleni győzelemmel, majd az Atalanta elleni döntetlennel folytatta szereplését a bajnokságban, s péntek este a torinói városi rangadóval hangolódik jövő heti fellépésére a Bajnokok Ligája…..
Lui Alex 2022.02.18 20:29:07
@KokoSRB: úgy legyen én nagyon bízom benne meg is fogadtam hogy rúg gólt